Sürekli kavga etmeye başladık

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Erkek arkadaşımla üç gündür her akşam kavga ediyoruz. İşinde bi aksilik yaşadı ona morali bozuldu, tamam anlıyorum hak veriyorum ama benden çıkarmasına gerek yok. 3-4 gündür huy değiştirdi sanki, bana tahammülü yokmuş gibi davranıyo, en ufak bir şeyde kavga çıkıyo sanki hareketlerime uyuz oluyomuş gibi,sevdiğim adamı tanıyamıyorum. Dünde büyük bi kavga yaşadık telefonda, zaten birbirimizi ayda 1 görüyoruz en büyük sebep bu. Saygımızı yitirmeye başladık ben ona gerizekalı dedim o da kafana girmiyo nu falan dedi. Sürekli kavga etmeye başladık, o da evet bu olay başıma geldiğinden beri kavga ediyoruz farkındayım dedi. Yine kavga ettik bende bizden bi şey olmaz daha şimdiden böyle kavgalar ediyoruz dedim evlenince ne yapacağız dedim, ayrıl mutlu değilsen umrumda değilsin dedi ne dediğinin farkında mısın sen dedim evet umrumda değilsin dedi resmen koydu yani bu dedikleri. Gece telefonu kapalıydı sonra ne mesaj attım ne aradım o da aramadı. Çok üzülüyorum gerçekten ya, neden böyle oluyor

İşiyle ilgili sorun yaşıyorsa alttan almanız gerekirdi. Bu şekilde üstüne gitmek size ne kazandırdı?

Daha işin başından saygıyı kaybetmişsiniz. Bu şekilde sağlıklı bir ilişki olmaz, mutlu bir evliliğe gitmez.

Bi ayrılık şart olmuş madem umrunda değilsiniz görelim bakalım ne kadar durabilecek siz olmadan duruyorsa da hiç üzülmeyin daha iyilerine layıksınız şimdiye kadar ayrılmamanız bile büyük şans onun için

Madem adamın Umrunda değilsiniz bırakın aramayın bakalım ne yapacak
Seven adam bu kadar ucuz kelimeler sarfetmez üzgünüm.
Kaybetmekten korkar ...

Madem adamın Umrunda değilsiniz bırakın aramayın bakalım ne yapacak
Seven adam bu kadar ucuz kelimeler sarfetmez üzgünüm.
Kaybetmekten korkar ...
Ben de cok şaşkınım beni kırmaktan korkardı son bir haftadır cok degisik davranıyo

İşiyle ilgili sorun yaşıyorsa alttan almanız gerekirdi. Bu şekilde üstüne gitmek size ne kazandırdı?

Daha işin başından saygıyı kaybetmişsiniz. Bu şekilde sağlıklı bir ilişki olmaz, mutlu bir evliliğe gitmez.
Tartışmazdık bile birbirimizi kırmaktan korkardık son 1 haftadır ne oluyor anlamıyorum

Ben de cok şaşkınım beni kırmaktan korkardı son bir haftadır cok degisik davranıyo

Ya tamam işsel sorunları olabilir ama sizden çıkaracağına sizden manevi destek alabilir resmen patlamış
Üstüne umrunda değilsin demeler çocuk gibi telefon kapamalar saçma
Çocukça haraketler konuşulabilir uzlaşabilir
İlişkiyi istemiyorsan bile bu şekilde kıracağına sizinle dürüstçe konuşabilir.

Ya adamın işinde sıkıntı varmış bi hafta on gün herneyse adamı alttan alsan fena mı olur. Aynı durum sizde olsa. Sizin sıkıntılı zamanınızda sevgiliniz sürekli kavga çıkarsa sizi alttan almasa burda ki herkes vay pis Adam derdi

Ya adamın işinde sıkıntı varmış bi hafta on gün herneyse adamı alttan alsan fena mı olur. Aynı durum sizde olsa. Sizin sıkıntılı zamanınızda sevgiliniz sürekli kavga çıkarsa sizi alttan almasa burda ki herkes vay pis Adam derdi
Sürekli kavga çıkartan ben değilim

Erkek arkadaşımla üç gündür her akşam kavga ediyoruz. İşinde bi aksilik yaşadı ona morali bozuldu, tamam anlıyorum hak veriyorum ama benden çıkarmasına gerek yok. 3-4 gündür huy değiştirdi sanki, bana tahammülü yokmuş gibi davranıyo, en ufak bir şeyde kavga çıkıyo sanki hareketlerime uyuz oluyomuş gibi,sevdiğim adamı tanıyamıyorum. Dünde büyük bi kavga yaşadık telefonda, zaten birbirimizi ayda 1 görüyoruz en büyük sebep bu. Saygımızı yitirmeye başladık ben ona gerizekalı dedim o da kafana girmiyo nu falan dedi. Sürekli kavga etmeye başladık, o da evet bu olay başıma geldiğinden beri kavga ediyoruz farkındayım dedi. Yine kavga ettik bende bizden bi şey olmaz daha şimdiden böyle kavgalar ediyoruz dedim evlenince ne yapacağız dedim, ayrıl mutlu değilsen umrumda değilsin dedi ne dediğinin farkında mısın sen dedim evet umrumda değilsin dedi resmen koydu yani bu dedikleri. Gece telefonu kapalıydı sonra ne mesaj attım ne aradım o da aramadı. Çok üzülüyorum gerçekten ya, neden böyle oluyor

biz 4 yıldır evl,y,z. gerizekalı desem beni boşar ben de onu. daha sevgilisiniz. kendinize çeki düzen verin. neden kavga ettiniz bilmiyorum ama bekleyin o size geri dönsün. eğer tavır değişmezse ayrılın. ne olacak sevgili işte millet boşanıyor

Normal zamanlarında sizi kırmayan kavga çıkarmayan biriyse zor zamanlarında sabrederek biraz destek olmalısınız. Sıkıntısı geçip normale döndüğünde asabiyeti hala devam ederse ayrılın ozaman benim umrumda deği dersiniz.

Sıkıntılı bir dönemdeyse elbette asabidir. O sinirlenince siz daha çok sinirleniyorsanız hatalısınız diye düşünüyorum.

Back
X