Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siz en acilinden destek alin. Gecen gun de cekici kadin nasil olur diye soruyordunuz.
filtrelerle kadınlar değiştirile değiştirile öyle hallere sokuluyor ki artık herkes sanıyor ki çekici olmak vs sonradan kazanılır.
bazı şeyler varsa vardır yoksa yoktur. ama dayatılan güzellik algısı ve sosyal medya herkesi içine çekti resmen![]()
öz sefkat meselesini arastirmanizi oneririm..Geçmişte yaşıyorum ve sürekli kendimi aşağı çekiyorum değersiz hissediyorum ve kendime zarar veriyorum bunlardan nasıl kurtulabilirim
Size tavsiyem iyi bir psikolog bulun ve yardım alın
Bence siz en acilinden destek alin. Gecen gun de cekici kadin nasil olunur diye soruyordunuz.
Devlet hastanesindeki psikiyatriden bahsediyorsanız verim almanız pek mümkün değil. Sırada bekleyen bir sürü hasta varken doğal olarak size vakit ayıramıyorlar. Psikolog eşliğinde tedavi her zaman daha verimliPsikolojik destek alıyorum 2 kez doktora gittim ve ilaç da kullandım
Kendine zarar derken? Nasıl zarar?
Devlet hastanesindeki psikiyatriden bahsediyorsanız verim almanız pek mümkün değil. Sırada bekleyen bir sürü hasta varken doğal olarak size vakit ayıramıyorlar. Psikolog eşliğinde tedavi her zaman daha verimli
Gözlerinizi kapatin öldüğünüzü düşünün ve gözlerinizi açın... Gözünüz bir gün kapanacak ve daha da açılmayacak buradaki zamanınızı iyi geçirmeye çalışın. Mesela insanlar para vererek eglence merkezlerine gittiklerinde para verdikleri için bol bol eglenmeye çalışırlar paralarinin hakkini vermek icin ve hic farkinda olmayiz elimizde zaman gibi degerli bir hazine varken onu nasilda kötü sekillerde harcadigimizi. Ya da bir restorana gittigimizde para verdiğimiz icin onumuze gelenleri yemeye çalışırız. Paraya karsi itinali bir yapimiz vardir (herkes boyle olmayabilir genel ifadeler bunlar). Kendi itibarimiz ozsaygimiz nerde? Sonra Ayse Fatma bana saygi duymuyor neden ya kardeşim sen kendine saygi duymuyorsun ki kötü niyetli insanlardan saygi bekliyorsun. Hayatimizi mahvetmemeliyiz. Nefes aldığımız surece varilacak hayallerimiz, planlarimiz olmali. Geçmişi oturup istesiginiz kadar dusunebilirsiniz bu bizler icin sorun değil ama sizin elinize psikolojik rahatsizliklardan baska birsey vermeyecektir. Zaman makinamiz yok ki gidelim duzeltelim. Hepimizin gecmisi süper değil ama bugüne ve önümüze bakmayi kendimize ilke edinmeliyiz. Bunlari konusmak kolay hadi yap yapabilirsenler olacaktir ama yapiyoruz insaniz ya. Tercih sizin hayatinizi nasil yasayacaginizla alakali. Ya bu deveyi güle oynaya planli programli güdersiniz yahut bu diyarlardan gecerken akliniza yon vermeyip surekli gecmise takilip kendinize saygi duymadan gectiginiz yerleri gormeden ruzgar nereye eser oraya gidersiniz. Biraz mutlu olmayi bilin lütfen.Geçmişte yaşıyorum ve sürekli kendimi aşağı çekiyorum değersiz hissediyorum ve kendime zarar veriyorum bunlardan nasıl kurtulabilirim
Haklisiniz ama sosyal medyanin etkisinde kalanlarin ozguven sorunu oldugunu dusunuyorum.
Evet sordumbiraz daha kendimle barışık olmanın yollarını araştırıyorum
aynen. ne yazık ki bu yüzden bu kadar etkilenip bu tür soruların içinde kayboluyorlar.
Rezil olsam ne olacak diye dusun ki rezil falanda olmuyorsun hepimizin icinden kotu dusunceler geciyor sen bunlari onayladigin icin bu durumu yasiyorsun bence onemseme diyelim ki hakikaten rezil oldun e ool ne olacak? karsindaki cok mu onemseyecek? en fazla guler gecer 5 dk unutur ,hadi unutmadi e inutmasin hos bi ani olarak kalir ..sen kendi hareketlerine asiri yogunlasmissin ondan boyle ,soyle gec, yap gec, hareketlerinin uzerinde cok durma zamanla daha rahat olursun...Duygusal ve fiziksel zarar veriyorum, duygusal olarak hep kendime kötü şeyler söylüyorum biriyle konuştuktan sonra mesela şöyle dedin rezil oldun filan diyorum kendime, fiziksel olarak da zaman zaman kendime sert davrandigim ve vücudumu sıktığım oluyor sonrasında vücudumda morluklar oluşuyor