• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜREKLİ KENDİNİ ÖVEN ARKADAŞ ÇEVRESİ..

Benim iş ortamımda da var o mikemmel hatunlardan, mesela hatun diyor ki benim evim çok sıcak hiç üşümüyoruz kışın, komşusu diyor ki en soğuk ev onların evi, hemde hiç güneş almıyor falan... Bunları ben tesadüfen duydum komşusundan evin sıcaklığıyla ilgili konuşurken. Kim bilir başka hangi konularda neler sallıyor :halay:, gerçi ben dinlemiyorum artık :confused:

Arada laf dokundur insanlari salak yerine koymamayi ogrensinler. "Sen mukemmelsin, senin cocugun ozel, ayy masallah sizee" falan de.
Hep kendini anlatip buna sohbet diyen tiplere gicik oluyorum.

Mesela arkadaşınız bir pasta yapmış güzel olmus gelmiş anlatıyo bunu neden hava atmak olarak algılıyosunuz ben onu anlamadım.Ben özrllikle arkadaslarımdan tarif isterim yapıp güzel olan tarifleri bana atın diye.Bence biraz sizde de sıkıntı var kusura bakmayın.Paylaşmak güzeldir iyi niyetinizi kaybetmeyin insanların davranıslarını kötüye yorup kalbinizi karartmayın
Bence paylaşmak baska sey durup durup insanin kendiyle övünmesi başka şey

Yoksa hepimizin kendimizle övündüğümüz zamanlar oluyor yeri gelip bizde yaptığımız bissy hoşumuza gidince kendimizle ovunurcesibe anlatıyoruz ama arada farklılık var diye düşünenlerdenim bende

O peyniri bulmak için kaç mandıra dolaştı, kaç peynir tattı o kadın biliyor musunuz siz? Dilimlemek için özel peynir bıçağını nasıl aradı buldu,servis yapmak için özel peynir tabağına kaç para saydı haberiniz var mı? 😂

Şaka bir yana, kendini öven insan kendini seven insandır. Ve kendini seven insanlara özellikle kadınlara çok ihtiyacımız var bdv konularından da görüldüğü üzere.
Diyecek bişey bulamıyorum o zaman bende oveyim

O kadın evinde 1 -2 saat fazla uyurken ben gittim sütümü alıp peynir yaptım

O peynirin bulasigini yıkadım o peyniri aynı o kadın gibi fütursuzca doğradım

Herkesten önce kalkıp kahvaltıyi hazırladım

Ve gelen yorum :peynir iyi olmuş yada az tuzlu olmuş vs

Sonuç uğraşma peyniri herkes gibi al :D

Kendini, yaptığını, yaşantısını, ailesini seven, beğenen öven insanlara neden bu kadar bileniyorsunuz hiç anlamıyorum. Güzel yemek yaparım, kendime ve formuma dikkat ederim, iyi beslenirim, iyi bir evliliğim var, eşimin ailesiyle iyi bir ilişkim var, kültürlü bir kadınım vs daha bir çok iyi özelliğim var ve bunlarla övünürüm yeri gelince. Çünkü bunlar bana doğuştan bahşedilen özellikler değil. Deneye yanıla uğraşarak ödün vererek elde ettiğim şeyler. Niye övünmeyeyim becerilerim ve başarılarımla? Övünen insanı da severim. Kusura bakmayın her zaman tevazu göstermiyoruz ve sizlere kendinizi kötü hissettiriyoruz diye.
Sorun şu övünduklerı şeylerin onlarda hiçbiri yok bılmem anlatabildim mi. Omrumden hergun bır saat tırtıklıyorlar herkes kendine gore becerikli kulturlu vs vs dır. Bunu abartarak servis etmenin anlamı yok goren goruyor zaten kimin ne oldugunu.

Benim iş ortamımda da var o mikemmel hatunlardan, mesela hatun diyor ki benim evim çok sıcak hiç üşümüyoruz kışın, komşusu diyor ki en soğuk ev onların evi, hemde hiç güneş almıyor falan... Bunları ben tesadüfen duydum komşusundan evin sıcaklığıyla ilgili konuşurken. Kim bilir başka hangi konularda neler sallıyor :halay:, gerçi ben dinlemiyorum artık :confused:
Ayyynneen yazdıgı nız gıbı oluyor valla. Herkez şu kadar fatura geldi ama üşüdük yinede tam ısınmadık diye konu geciyor ordan bırı atlıyor hemen. Soylenen fatura miktarının yarısını soyluyor ve o kadar cok ısınıyorlarmıskı pencelerı acıyormus ustelık evı herkezınkınden buyuk oldugu halde:) butun muhabbeti tırpanlayıp geciyor kenera:)

Övünmek onaylanma ihtiyacından gelir. Gerçekten iyi olduğunu düşünen insan övünmez. İyi olduğu şeyler zaten hayatının normalidir. O sebeple bırak kendilerince komplekslerinden saklanmaya çalışsınlar.
O tarz insanlara denk geldiğimde sadece komik geliyorlar, takılmayın derim, eğlenmenize bakın:)

Diyecek bişey bulamıyorum o zaman bende oveyim

O kadın evinde 1 -2 saat fazla uyurken ben gittim sütümü alıp peynir yaptım

O peynirin bulasigini yıkadım o peyniri aynı o kadın gibi fütursuzca doğradım

Herkesten önce kalkıp kahvaltıyi hazırladım

Ve gelen yorum :peynir iyi olmuş yada az tuzlu olmuş vs

Sonuç uğraşma peyniri herkes gibi al :KK70:

Peynir yapsam bütün mahalleye ilan ederim 😂

Sorun şu övünduklerı şeylerin onlarda hiçbiri yok bılmem anlatabildim mi. Omrumden hergun bır saat tırtıklıyorlar herkes kendine gore becerikli kulturlu vs vs dır. Bunu abartarak servis etmenin anlamı yok goren goruyor zaten kimin ne oldugunu.

Size göre yok onlara göre var demek ki. Bundan sonra söyleyin önce size sorsunlar övünebilirler mi diye, onay verirseniz övünsünler vermezseniz susup otursunlar.

Bu arada uyarmadan geçemeyeceğim çok gözüme battı, çok fazla kullanmışsınız; “herkez” değil “herkes”.

Ben övünmüyordum ama artik övünüyorum cidden siz de övünün. 😂😂
Övünmeyince övünmeyi seven insanlar sizin bir mok bilmediginizi, hicbiseye sahip olmadiginizi filan saniyor nedense bilmem...

En son bir tanidik dunyaki en harika kocanin kendi kocasi olduğunu konusa konuşa bitiremedi whatsapptan yazdigi iki üç kalpli emojili mesajlarini acmiş gosteriyor habire gosteriyor millete 😂😂😂

Bende eşimin bana bizzat kendi emegi ve hisleriyle yazdiği şiir arşivi var. 🙄 Özel oldugu için cikarip okutmadim elbet bubtatz yarişlara girmiyirum ama baska konularda gerekirse kendimi övmekten, gerekirse gostermekten kacinmiyorum artik 👍👍👍

Nuri Bilge Ceylan şunu demiş: “Mütevazılık falan hiçbir zaman gerçek bir üst değer olamamıştır bizde. Bir ortamda mütevazı olmaya kalkarsanız saygı hemen azalmaya başlar, hissedersiniz…”

Size göre yok onlara göre var demek ki. Bundan sonra söyleyin önce size sorsunlar övünebilirler mi diye, onay verirseniz övünsünler vermezseniz susup otursunlar.

Bu arada uyarmadan geçemeyeceğim çok gözüme battı, çok fazla kullanmışsınız; “herkez” değil “herkes”.
Siz neden birden avukat kesildiniz onu anlamadım. HERKES kendını begensın yada begenmesın burası benı ilgilendirmez surekli dinlemek zorunda degıliz. Keske sizinle bir araya gelebılselerdı karsılık lı övünürdünuz bızde kurtulurduk barı:))

Ben övünmüyordum ama artik övünüyorum cidden siz de övünün. 😂😂
Övünmeyince övünmeyi seven insanlar sizin bir mok bilmediginizi, hicbiseye sahip olmadiginizi filan saniyor nedense bilmem...

En son bir tanidik dunyaki en harika kocanin kendi kocasi olduğunu konusa konuşa bitiremedi whatsapptan yazdigi iki üç kalpli emojili mesajlarini acmiş gosteriyor habire gosteriyor millete 😂😂😂

Bende eşimin bana bizzat kendi emegi ve hisleriyle yazdiği şiir arşivi var. 🙄 Özel oldugu için cikarip okutmadim elbet bubtatz yarişlara girmiyirum ama baska konularda gerekirse kendimi övmekten, gerekirse gostermekten kacinmiyorum artik 👍👍👍

Nuri Bilge Ceylan şunu demiş: “Mütevazılık falan hiçbir zaman gerçek bir üst değer olamamıştır bizde. Bir ortamda mütevazı olmaya kalkarsanız saygı hemen azalmaya başlar, hissedersiniz…”
👏👏👍👍

Siz neden birden avukat kesildiniz onu anlamadım. HERKES kendını begensın yada begenmesın burası benı ilgilendirmez surekli dinlemek zorunda degıliz. Keske sizinle bir araya gelebılselerdı karsılık lı övünürdünuz bızde kurtulurduk barı:))

Dediğim gibi severim övünen insanları, gelsinler bana övünsünler. Gazlarım ben de eline sağlık ben böyle güzel kek yemedim diye.

İyi insan ilişkileri kurma ve sürdürme becerisi biraz esneklik gerektirir. Hayatımız boyunca karşımıza çıkan her insanın her özelliğini sevmiyoruz, ama tolere ediyoruz. Gördüğüm kadarıyla sizin tolere etme, hoş görme, idare etme gibi bir niyetiniz yok. Yalnız kalırsınız bu gidişle, sonra hiç arkadaşım yok diye konu açarsınız buraya.

Öyle bir tane de bende vardı sürekli ama sürekli kendini över hatta sende pohpohlayacaksin yoksa tatmin olmuyordu kıçına bastım tekmeyi kafam rahat 😁 3 senedir görüşmüyorum dünya varmış

Dediğim gibi severim övünen insanları, gelsinler bana övünsünler. Gazlarım ben de eline sağlık ben böyle güzel kek yemedim diye.

İyi insan ilişkileri kurma ve sürdürme becerisi biraz esneklik gerektirir. Hayatımız boyunca karşımıza çıkan her insanın her özelliğini sevmiyoruz, ama tolere ediyoruz. Gördüğüm kadarıyla sizin tolere etme, hoş görme, idare etme gibi bir niyetiniz yok. Yalnız kalırsınız bu gidişle, sonra hiç arkadaşım yok diye konu açarsınız buraya.
Sizin bu idare etme diye tanımadıgınıza ben iki yüzlülük diyorum.

Back
X