Rahatsiz etmez beni normalde bu durumlar ama kilit nokta BANA BIR SEYDEN ANLAMIYOR MUAMELESI EDIYORLAR demissiniz iste orasi sikinti o yuzden bu insanlarla kibar kibar araya mesafe koyun.
Ben de insanlarla iletisimi daha cok sikayet uzerine kuran bir insanim herkese "of cok sismanim of cok tembelim off keske istedigim kadar spor yapabilseeem ayy yalnizliktan cok bunaldim yuzyillik yalnizlik" gibi seyler soylerim, hatta mizah anlayisim bile "kendini gomme" uzerinedir, oysaki aslinda hayatim da gayet guzel, her sey yolunda, kilo veriyorum, evim barkim var, her seyim tam cok sukur yani. Ama mesela bu asiri kendini gomme hali bazen ortamlarda ciddiye alinmamama veya kucumsenmeme sebep oluyor, o yuzden mesela artik pek yapmiyorum, cool duruyorum mesela, sikayet edesim geliyor, kendimi durduruyorum, biraz daha pozitif bir iletisim sekli benimsedim artik.
Insanlarla yarisa girmek dunyanin en sacma seyi, herkesin guzel ozellikleri var. Ovunen ovunsun ama sizi ezikliyorlarsa o ortamdan ufak ufak uzayin