Sürekli kızın aracına binen, yanına cüzdanını almadığnı söyleyen hesapları kıza ödeten sevgili

çoğunlukla aracı kullanılan ve hesapları ödeyenin bayan olması?

• Ankete Katılan
    109
  • This poll will close: .
Sanırım ne koparırsam kardır hesabı yapıyo :/ bu simit aldıgınızda bıle onu kar sayarlar
Canım ayrılmak en mantıklısı gıbı
Benım arkadasımın sevgılısıde böyleydı
Bir sürü parasını yedı kızın valla

Havanın soğukluğu ile görüşmemek ne alaka anlamadım?
Aracın kliması yok mu,nasıl olsa araçtan dışarı çıkmıyormuşsunuz.

Görüştük, başlarda unutkn birisi oldgnu söylemişti, gerçekten de öyle gibi, yılbaşında bn dışarda kalabilcegimi söylemiştim 2-3 hafta once kalamazmsm gibi algılamıs. Konustk tabi yine aynı tarz buluşma, skldgndan bahsetti ya evlenecegnden ya da il dışına gidecegnden bu sekilde olmadgndan, bn de ailelerle tanismamizi ertelemem üzerine konustm, tanisabilcgmzden yalnız bir günü dahi biarada gecirmeyisimzden fln da konustm, sakayla karışk horlyr msn onu bilmiyom fln da dedim. Bn il dışında yasadigmda aileden yakınlardan uzakta hayatn pek ii olmadgndan da brz örnek vererek bahsettm. Brz neler yaptgmzdn konusrken konu konuyu açtı aracın kendisinin oldugnu öğrendim, arada kardeşi kullaniyrms sadece ailesiyle ortk kullanilmiyormus. Geriye dönüşte biarsa alickmıs bn de tam olrk yerine bakmasını istedim, ona baktı, brz ailemzle ilgili konstk kardeslerimle ilgili sorulr sordu, kimlern bildigni de sordu, onun da ailesinden annesi biliyormuş, bionceki gorusmemizde de cocukluk arkdsina telefnda bikaç kez ismimi soyledi. 3 gün önce gorusmstk buhafta tekrar görüşelim dedi. Durum böyle.

O kadr değil de dusunmuyr evt bazen konusyr yalnız o an rahtszlk duyuyor, bşeyler içn söz verebiliyor olmasa da :)

Havanın soğukluğu ile görüşmemek ne alaka anlamadım?
Aracın kliması yok mu,nasıl olsa araçtan dışarı çıkmıyormuşsunuz.
Bimekanda gorusmek gerekiyor o da teklif etmiyor, iliskinin genelinde bn şöyle olursa (bimeknda konuşalım) gorusrz dedigimde o mekanda kısa süre kalıp yine mesafeli biyere ya da eve gidiyorz. Evt var klima kalorifer o fırtına var diyince bn de soğuğu bahané etmiş oldm brz. Cok da soguktu çıkmayı istemedim.

Arkadasim beklentilerine uymuyorsa israrla bu iliskiyi devam ettirmek neden?

Harfleri yutmasanız süper olacak da niye bu tuhaf adamla görüşmeye inat ediyorsunuz?
Çok mu aşıksınız?

Valla ben cimri diye ayrıldım erkek arkadasımdan
Cimri adamı ne yapım ben:)

Totosuna tekmeyı vururdum.Daha hıcbırseyım degılken benden gecınıyorsa evlenınce herhalde ben bakarım eve.E dugunu de ben yaparım,esyayı da.Sacma yıyıcı bır tıpe benzıyor.Sız bılırsınız yıne de

Harfleri yutmasanız süper olacak da niye bu tuhaf adamla görüşmeye inat ediyorsunuz?
Çok mu aşıksınız?
Konusurken normal toparlıyor ve iyi şeyler hissettiriyor genelinde, ayrılma aşamasına geldiğimde daha önce çok üzülmüstüm o ayrılmayı istememişti, evlendikten snra da çalışmayı düşünmedgmi söylemiştim baslarda, o da evlendmizde nasip olursak herşeyimle ilgilenmis olur ne olsa diyorm düşünmüyorum brz sadece

Valla ben cimri diye ayrıldım erkek arkadasımdan
Cimri adamı ne yapım ben:)
Böyle şeyler ilişkinin ilerleyen zamnlarinda yanına hiçbişey almadgnda oldu, ilişki başlarında ben hafif hissetmistim ona da hissettirdim, o da mantkli seyler soyliyerek sosyal paylaşım sitesinden ve whatsaptn o an brz sinirlenerek engellemisti beni, tekrar bisekilde konusmya devam etmiştik ona göre hiç ayrilmamisz o aşamada, anlattığım haliyle devam ediyor

Evlenince o bana bakar çünki bebeğim olnca calısamam, başından da söylemiştim ona, o da istiyor bebeği olsn, 2-3 cocuk da bisure calismamak anlamina gelir ki bunu biliyordur. Düğün ve eşya konusu ortak olur die dusunuyorm aileler daha ii bilir sanrm. Bu nedenlerle bana bakması gerekecek tabi bn de ona ve cocklarımıza (nasip olrsa) en iyi şekilde bakms olurum.

Kızkardesım evlendıkten bır sure sonra ısınden ayrıldı.Uzun sure calısmadı takı esı ıyı bır hayat surmemızı ıstıyorsan sende calısmalısın dıyene kadar.Kızcagız ne yapsın cocugu dogurdu daha yasına yenı gelmıs cocugu kayınvalıdesıne bırakıp ıse gırdı neden daha ıyı bır evde oturabılmek ıcın.Yanı Insallah anlattıgınız gıbı cıkar ama erkeklere cokta guvenmeyın.Guvenıp 8 yıl bekledıgı adam ıle evlenıp husrana ugramıs bırı olarak konustum,yanlıs anlamayın lutfen.Insallah aksı cıkar

Evet haklisnz kız kardesinizn eşi pek iyi dusunmemis en az anaokulu yaşına kadr annenin yanı olmalı bir bebegin yanı, memur olur Vs bisureden sonra bakıcıya verme zorunluluğu olan annelere bişey diyemem, yalnız diğer türlü bana kayınvalide ya da kendi annemizin bakması norml gelmiyor. Bnm de çok yıllık bir ilişkim vardı, geçen sene kimseyle evlilik düşünmüyorum diyerek köprüleri yaktı, hala görüşmeyi isteyip unutamamıs birisi. Kısmet hersey tabi. Evet biarada yaşanmadan pek de tanınmıyor kimse. Sizin 8 yıl bekleyip evlendigniz kişiyle ne gibi sorunlarınız oldu

Benım esım flort donemımızde bana cok guven verdı,arkamı yaslayacagım bırı olarak gordum hep.Ama mesela ben 3 ay calıstım ınanın o 3 aylık maasım hıc elımde kalmadı bır sekılde oraya lazım suraya lazım aldı.Isten cıktım cıkıs paramla tatıl planları yaptı.O zamanlar yenı evlıydık anlayamadım paramız ortak sayılır dedım ama gel gor kı aslında adam para harcamayı sevıyormus.Benım esım dunyanın en ıyı babası,en ıyı arkadası,komsusu,calısanı vs vs ama ıyı bır es degılmıs.Bız aılesı ıle sorunlar yasadık ve benı hep yalnız bıraktı.Anlayacagınız ummadıgım tas basımı yardı.Kız kardesımın esı de evlendıkten sonra calısmasını ıstedı hatta calısırsa ıstedıgı semtte ıstedıgı gıbı bır evde yasayabıleceklerını soyleyerek mecbur bıraktı.Erkekler genelde evlendıkten sonra bambaska yonlerını gosterırler o yuzden dıkkatlı ve temnkınlı davranmanızı ıstedım

Evet haklısınz bu tarz durumlar farklı hissettirir, bn erkek olsm eşim yeni kazanmaya başlasa hicbiseyine dokunmam bu onun için de oduldur, ortak kararla yatırım vs olur ilerde mecburen ödeme yapılır yalnız pek hoş bişey yaşatmamış. Yıllar önce isyerinden tanigm birisi hic dokunmadgni soylemisti. Sonra çalıştnz mı, yine aynı mydı? Benim için farketmez durumu iyi yönettiği taktrde, ortak biyasam olmuş olyr, yalnız sizn gibi yeni çalışmaya başlasam bisure plan yapmamasını isterdim normali de öyledir, snrasinda ortak giderler yine de harcama ozgrlugu bırakılmalı karşılıklı. Tasarruflu tarafın arada müdahalesi ii olur erkek veya bayn hangisi daha iyiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…