Evet evet o korkulara kapıldın mı sabaha kadar hatim indirsen de azalmıyor. Psikolojik bir durum sabah eser kalmıyor hatta geceki haline kızıyorsun bile...
Bende düşündüm tedaviyi, bakalım geçmezse ve dahada artarsa gidicem doktora :) teşekkürler..
Arkadaşlarım da, ailem de çoğunlukla dua oku bişey olmaz rhatlıkla uyursun diyolar ama dua okuyorum gözümü kapatıyorum gene aklıma bi sürü şey geliyor korkuyorum .s
Rahatsızlığınızı görmezden geldikçe, o karanlıkların içinde görünmez oluverirsiniz benden söylemesi....
Melekçim bu lafim sana degildi :)
bence psykolojik sen yaratiyosun kafanda ama farkinda degilsin bence psykologa gitmen lazim
Kesinlikle haklısınız görmezden gelmiyorum en kısa zamanında konuşucam ailemle bu durumu :)
Lise öğrencisiymişsin benimde o zamanlarımda oluyordu. Büyünce geçecek ablası
Ama sen büyümeyi bekleme bir dr a git...
niyetim sizi kırmak değil bu özgül bir fobi de olabilir. daha lisedesin. erken teşhis hayat kurtarır
şeytanlar cinler vs düşündükçe insanı vesvese basıyor ondan oluşuyor korkular bence.tüm korkuların anahtarı bence dua.bi arkadaş küçükken dini inancım vardı dua okudukça dahada korkardım demiş ya işte o dua yürekten inanılarak edilirse seni huzura kavuşturur
Ben dua okuyunca gözümü kapattıktan sonra tekrar aynı şeyler geliyor aklıma o yüzdende uyuyamıyorum :2:
karanlıktan korkuyorsun o zaman.gece lambasını dene:)
Açıp yatıyorum ama annemler çalışıyolar ve lambanın ışığından rahatsız oldukları için kapatıyolar hemen uyanıp .s
odanın lambasını değil tatlım.gece lambası al ufaklardan.prize takılanlardan.onun ışığı odanın dışına vurmaz.
sebebini bilemezseniz çözümünü de bilemezsiniz.
Dua okuyupta korkan ilk seni gördüm :44:
Arkadaşlarım da, ailem de çoğunlukla dua oku bişey olmaz rhatlıkla uyursun diyolar ama dua okuyorum gözümü kapatıyorum gene aklıma bi sürü şey geliyor korkuyorum .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?