Sürekli korku içindeyim!

Aslında neden bu kadar çok korktuğumu bilmiyorum. Gözümü kapadığım an sanki biri gelcekmiş bişey olcakmış gibi. :2:

bende öyleydim eskiden ama benim bi sebebim vardı
daha yeni evliydik ve biz sinemaya musallat filmine gitmiştik eşimle
o filmden sonra bende bu korkular başladı, tuvalete gittiğimde bile eşimi kaldırıyordum wc kapısında bekliyordu
uykumak için uyku ilacı alıyordum ben

sonra kendi kendine geçti bu korku
ama korku filmleri seyretmiyorum artık

Karanlıktan korkuyorum, hırsız gelirse diye korkuyorum,garip tuhaf varlıklar gelirse diyede korkuyorum hepsi bi arada oluyor .s

Ben izleyemiyorum sesini bile duysam çok korkuyorum :2:

Bende de var aynen böyle korku...Dua falan gerçekten geçirmiyor..Yani bunun maalesef sonu yok

Yani ben yaşımı da aldım;ama bunun çözümünü bulamadım

Hani yaşın küçük geçer ablacım diyemiceğim...Psikolojik tedavi görmedim

Çünkü beni anlayacaklarını düşünmedim..

Onunla yaşamaya alışıyor insan :))

kizlar uzun suren yillarca suren ve kendi kendine gecmeyen korkularin cocukluga dayanan sebepleri var. cocukken birinin size soyledigi birsey veya cocukken gordugunuz cenaze yada baska bir sekil yada duydugunuz bir ses gibi seyler bilincaltiniza yerlesiyor ve suan hatirlayamasaniz bile o sebepten dolayi suan korkuyorsunuz. bunu psikoterapiyle asabilirsiniz psikiyatrist sizdeki bu korkunun nedenini aciga cikartabilir karsilikli konusarak cozebilirsiniz.
yada daha zoru siz kendinizi sorgulayip bu sebebi arayabilirsiniz, cocuklugunuzda hatta bebekliginizde sizi korkutan birsey olup olmadigini dusunmeye calisin bununla yuzlesin ama bu cok zor ve herkes yapamaz, en dogrusu bosvermeyip psikiyatriste gitmek.

Evet ama çok kötü bi durum sürekli korkmak:)

Ben 11-12 yaşındaydım annemler korku filmi izliyolardı uyuyodum filme bakmıyodum ama sesleri duyuyodum ilk o zaman 4-5 ay tuvalete falan tek gidemedim. Sonra geçti ara ara tekrar oluyor :2:

Tabii ki çok kötü bir durum;ama hayatın da ona göre değişiyor..

Bu sayede geç uyuyorum..Daha çok vakit ayırıyorum kendime :))

Kitap okuyorum,internete giriyorum,evimi temizliyorum derken zaten sabah oluyor :)

Evet ama ben geç uyuyabildiğim için erkende uyanamıyorum çok düzensiz uykum :2: :2:

geçmiş olsun güzel kardeşim sana bi tavsiye gerçekten iyi geliyor yani test edilmiş 399 ayetel kürsi ne eksik ne fazla sonra dua edeceksin allahım bana şifa ver diyeceksin görürsün iyi geliyor sonra bana dua adersin olurmu canım allah şifa versin

Son düzenleme:
Üniversiteyden bende de vardı..bir keresinde sabah ezanını duyana kadar uyuyamadım..aynı odada 3 kişi kalıyoruz düşün ve evde 5 6 kişi varız ama gel gör ki ben korkulardan uyuyamıyorum neye yada ne için korktgmu da bilemiyorum..sabahı ettim..televizyonu bilgisayarı sabaha kadar acık bıraktıgım gecelr mi olmadı...bi gün tek basına kaldım..gördüm ki bu tamamen insanın kendi kendine yaptıgı bi durummuşş.yani tamamen piskolojikk..korkacagına iinanmak istersen korkuyorsunn..allaha şükür artık korkmuyorum...atlatabildim umarım sende atlatırsın.

bende

baya oluyo paranormal activiti 2 izledim, 3-4 ay kendime gelemedim

simdi iyiyim, bakmicamda artik korku filmi:18:
yada birileri yati cin hikayeleri anlatirsa seyrele cümbürtüyü

aynı korku bende de var..
hatta geceleri evde yalnız kalmanın düşüncesi bile korkutuyor beni..
gece asla uyuyamam yalnız..kardeşimle aynı oda..hatta yataklarıda birleştirdik..
eğer şehir dıışına gitmem gerekirse yalnız,nasıl uyuycam bilemiyorum..
her halde her gece uyumak için uyku hapları yardımcı olucak..
bağımlılık yapmazlar umarım..

ama ne ilginçtir ki ne dua etmekten korkarım,ne de korku filmi izlemekten..
amma velakin varlığı kesin olan o şeyleri bilmek beni acaip tırstırıyoooor..

tam uykuya dalma esnasında garip bir şekilde beyin kötü çirkin korkunç ne varsa insanın gözünün önüne seriyor nedense..
ben böyle durumlarda açar filim izlerim ya da tv karşısında uyumaya çalışırım..
yani uyumaya çalışma, uyuyakal bir yerde.. uyanıp yatağına kalkmak için zorlama..
kitap oku tv izle filim izle ama bir meşgalede bulun mutlaka..
bu şekilde zamanla yeneceğine bişey olmadığını gördükçe rahatlayacağına inanıyorum..

Son düzenleme:
valla yorumları okumadım
sen de böyle şeyler görünce okuma
korku filmi izleme
benim özellikle burdaki yaşanan gerçek şeyleri okuyunca psikolojim bozuluyo yahu

ben 5 yaşındayken Freddy'i seyretmiştim. her gece yatağımın altına bakıyordum Freddy orda mı diye

benim korkum ordan kalmaydı mesela, ama telkin yoluyla aştım. korku geldiği anlarda hemen kapa gözlerini ve en mutlu olduğun anı düşün, hatta hayalinde onu biraz daha güzelleştir. ya da çok mutlu olacağın şeyleri düşün, hayallerini düşün. o şekilde düşüncelerini kontrol etmeye çalış ki orda biri mi var, in mi cin mi geldi diye düşünemeyesin.

Ben ayetel kürsi yi ezbere bilmiyorum ezberim pek kuvvetli değildir bi yerden okusamda olurmu yoksa ezberleyipdemi okumam gerekir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…