Olsa daha iyi olur diyeyim sessizken mesela ses duyarsam ürkerim benim ileri derecede banyo yaparken bile zor yapıyorum :26:
senin yine olsa daha iyi olurmuş
benim kesin olmalı kapının önünde beklerim birileri gelene kadar yani
tuvalette anneme yada kardeşime bekletirim kapıda
banyoda rahatım aklıma gelmediği sürece
yalnız yatamıyorum zaten
doktorada gittim oda kendimi telkin etmemi evde yalnızken korktuğum an bütün odalara tek tek bakmamı ve korkulcak bir şey olmadığını düşünmemi söyledi.
ee biz bunu zaten biliyoruz??
"korkulcakk bişeyy yokkk" hadi dedim noldu?
ama var? korkuyoz nolcak
Ayetel küRsii dilinden düşürme abdestli gezmeye özen göster "dua edin duanıza icabet edeyim buyuruyor Allah..ben de korakağın tekiyimdir ama ayetel kürsi okuduktan bir süre sonra içine eskisi kadar korkmadığının güveni geliyor korunduğunu biliyorsun bizzat Peygamberimiz haber vermiş ayatel kürsiyi yatarken okuyana bir melek verilir sabaha kadar onu şeytanın şerrinden korur diye sabah okuyana da akşama kadar melek verilir onu koruması için.başka hadiste de ;ayetel kürsinin 7 iç içe geçirilmiş sağlam kla gibi olduğuna o kadar koruduğunu haber verir.ben 2 defa yaşadım birisinde ayetel kürsi sayesinde bıçaklanmaktan kurtuldum.seneler önce bekarken komşuyla kavgamız oldu komşunun deli kızı eline bıçak almış gelmiş kendini gördüm bıçağı önce hiç görmedim kapıyı nasıl olduysa kapatıvermişim annem söyledi elinde koca bir kurban bıçağıyla üstüme geldiğini...çok faydasını gördüm ayetel kürsinin ..eşime okuduğumda sakin oluyor kızıma okuduğunda güvende oluyor bişeyi unutup kayıp eşyamı arasam 7 lkere okumaya başlıyorum ve çok şükürrrr nazar değmesin bulamadığım bir eşyam olmadı daha....
Kötü tarafı önlem alınmazsa atrtarsa en sonunda arta arta şizofrenliğe kdar gidiyor.s
her korkan sizofreni olmazo bir hastaliktir ya genetiktir yada beyin hastaliklarindan sonra cikabilen bir rahatsizliktir
size kim dedi bunu bilip bilmeden insanlari korkutmayin
yok öyle bise
Ayet-el Kürsi yi dilinden düşürme abdestli gezmeye özen göster "dua edin duanıza icabet edeyim buyuruyor Allah..ben de korakağın tekiyimdir ama ayetel kürsi okuduktan bir süre sonra içine eskisi kadar korkmadığının güveni geliyor korunduğunu biliyorsun bizzat Peygamberimiz haber vermiş ayatel kürsiyi yatarken okuyana bir melek verilir sabaha kadar onu şeytanın şerrinden korur diye sabah okuyana da akşama kadar melek verilir onu koruması için.başka hadiste de ;ayetel kürsinin 7 iç içe geçirilmiş sağlam kla gibi olduğuna o kadar koruduğunu haber verir.ben 2 defa yaşadım birisinde ayetel kürsi sayesinde bıçaklanmaktan kurtuldum.seneler önce bekarken komşuyla kavgamız oldu komşunun deli kızı eline bıçak almış gelmiş kendini gördüm bıçağı önce hiç görmedim kapıyı nasıl olduysa kapatıvermişim annem söyledi elinde koca bir kurban bıçağıyla üstüme geldiğini...çok faydasını gördüm ayetel kürsinin ..eşime okuduğumda sakin oluyor kızıma okuduğunda güvende oluyor bişeyi unutup kayıp eşyamı arasam 7 lkere okumaya başlıyorum ve çok şükürrrr nazar değmesin bulamadığım bir eşyam olmadı daha....
Bana bi hikaye anlatılmıştı ayetel kürsi yi 7 kere okuyunca 7 asker veriliyomuş başucunuza bu doğrumu acaba ?
Bende de bu tarz sorunlar var.
Aslında kendi kendimizi korkutuyoruz tek sebebi bu.
Ciddi boyutta olanlar uzman yardımı almalılar bence.
ya ne şizofrenisi arkadaşlar güldürmeyin insanı gece gece ya bu korkunun tedavisi var bu korku hastalık adıda obsesif kompulsif.kişinin hayal gücünün yüksek olmasından kaynaklanıyor beynizin aşırı çalışması ve sürekli düşüncelerle meşgul olmasından kaynaklanıyor.Melekciğim bu arada sen gitmedinmi hala doktora:95:
uff yaa bu konuyu yeni gördüm okudum baştan sona sanki beni anlatmışsın ya bire bir aynı yani.. benimde her yaz olur sabah ezanı okunmadan uyuyamam o karanlık gidicek bikere.. ışığı acık bırakıorum evdekiler kızıyo ama alştılar artık mecbur daha da içim karardı şimdi ya sen şizofreniye bile gidebilir deyince Allah korusun ya ama gtmek istemiyorum psikoloğa ya ilaç vericek ilaça baglı yaşamak istemiyorummm(
Ben ayetel kürsi yi ezbere bilmiyorum ezberim pek kuvvetli değildir bi yerden okusamda olurmu yoksa ezberleyipdemi okumam gerekir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?