Sürekli korku içindeyim!

Olsa daha iyi olur diyeyim sessizken mesela ses duyarsam ürkerim benim ileri derecede banyo yaparken bile zor yapıyorum :26:

senin yine olsa daha iyi olurmuş
benim kesin olmalı kapının önünde beklerim birileri gelene kadar yani
tuvalette anneme yada kardeşime bekletirim kapıda
banyoda rahatım aklıma gelmediği sürece
yalnız yatamıyorum zaten
doktorada gittim oda kendimi telkin etmemi evde yalnızken korktuğum an bütün odalara tek tek bakmamı ve korkulcak bir şey olmadığını düşünmemi söyledi.
ee biz bunu zaten biliyoruz??
"korkulcakk bişeyy yokkk" hadi dedim noldu?
ama var? korkuyoz nolcak

Doktor ne yapabilir ki..

Bu, insanın kendi kendine aşabileceği birşey...

Korkuların üstüne gitmek lazım birazda...

Geceleri bende duramıyorum tuvaletede eşim götürüyor oda şaşırmaya başladı :26:Zaten bana evde yalnız yaşamak imkansız geliyor:96:

Ayet-el Kürsi yi dilinden düşürme abdestli gezmeye özen göster "dua edin duanıza icabet edeyim buyuruyor Allah..ben de korakağın tekiyimdir ama ayetel kürsi okuduktan bir süre sonra içine eskisi kadar korkmadığının güveni geliyor korunduğunu biliyorsun bizzat Peygamberimiz haber vermiş ayatel kürsiyi yatarken okuyana bir melek verilir sabaha kadar onu şeytanın şerrinden korur diye sabah okuyana da akşama kadar melek verilir onu koruması için.başka hadiste de ;ayetel kürsinin 7 iç içe geçirilmiş sağlam kla gibi olduğuna o kadar koruduğunu haber verir.ben 2 defa yaşadım birisinde ayetel kürsi sayesinde bıçaklanmaktan kurtuldum.seneler önce bekarken komşuyla kavgamız oldu komşunun deli kızı eline bıçak almış gelmiş kendini gördüm bıçağı önce hiç görmedim kapıyı nasıl olduysa kapatıvermişim annem söyledi elinde koca bir kurban bıçağıyla üstüme geldiğini...çok faydasını gördüm ayetel kürsinin ..eşime okuduğumda sakin oluyor kızıma okuduğunda güvende oluyor bişeyi unutup kayıp eşyamı arasam 7 lkere okumaya başlıyorum ve çok şükürrrr nazar değmesin bulamadığım bir eşyam olmadı daha....

Son düzenleme:

Bende okuyorum 7 kere olmasada ama korkuyorum dua ediyorum hep bu korkuyu al benden Rabbim diye bilinaltıma yerleşti bazı şeyler ondan oluyor böyle

gündüz erken kalkın evi temizleyin,sabahta 4 saat yürüyüş yapın ardından akşam 12 gibi papatya çayını için bi bakmışsınız uyuya kalmışsınız..

uyuyamama sorunu da var anladığım kadarıyla doktordan alınan hafif bir ilaç faydalı olur bence...rahatlatıcı çaylar da iyi gelir..

Kötü tarafı önlem alınmazsa atrtarsa en sonunda arta arta şizofrenliğe kdar gidiyor.s

her korkan sizofreni olmaz o bir hastaliktir ya genetiktir yada beyin hastaliklarindan sonra cikabilen bir rahatsizliktir

size kim dedi bunu bilip bilmeden insanlari korkutmayin

yok öyle bise

her korkan sizofreni olmaz o bir hastaliktir ya genetiktir yada beyin hastaliklarindan sonra cikabilen bir rahatsizliktir

size kim dedi bunu bilip bilmeden insanlari korkutmayin

yok öyle bise

Tabikide her korkan şizofreni olmaz. Sadece korkuylada şizofreni olunmaz. Bunun belirtileri var buda onlardan biri sadece. Şizofreni olcak diye bu kural yok. Ama önlem alınmazsa daha kötü olabilir.

Bana bi hikaye anlatılmıştı ayetel kürsi yi 7 kere okuyunca 7 asker veriliyomuş başucunuza bu doğrumu acaba ?

uff yaa bu konuyu yeni gördüm okudum baştan sona sanki beni anlatmışsın ya bire bir aynı yani.. benimde her yaz olur sabah ezanı okunmadan uyuyamam o karanlık gidicek bikere.. ışığı acık bırakıorum evdekiler kızıyo ama alştılar artık mecbur daha da içim karardı şimdi ya sen şizofreniye bile gidebilir deyince Allah korusun ya ama gtmek istemiyorum psikoloğa ya ilaç vericek ilaça baglı yaşamak istemiyorummm (

ya ne şizofrenisi arkadaşlar güldürmeyin insanı gece gece ya bu korkunun tedavisi var bu korku hastalık adıda obsesif kompulsif.kişinin hayal gücünün yüksek olmasından kaynaklanıyor beynizin aşırı çalışması ve sürekli düşüncelerle meşgul olmasından kaynaklanıyor.Melekciğim bu arada sen gitmedinmi hala doktora:95:

Bana bi hikaye anlatılmıştı ayetel kürsi yi 7 kere okuyunca 7 asker veriliyomuş başucunuza bu doğrumu acaba ?

Kim görmüş askeri, ona sor bakalım.

Askeri kimliklerinide incelemiş mi...

Arkadaşım, bunlar hurafedir.

İnanmayın bu tür hikayelere...

Bende de bu tarz sorunlar var.

Aslında kendi kendimizi korkutuyoruz tek sebebi bu.

Ciddi boyutta olanlar uzman yardımı almalılar bence.

Ben daha gitmedim geçer belki diye bekliyorum ama kötüleşirse gidicem hemen :)

Psikologlar ilaç vermiyolardı canım bildiğim kadarıyla terapi uyguluyolardı ama genede araştır bi istersen :)

Ben ayetel kürsi yi ezbere bilmiyorum ezberim pek kuvvetli değildir bi yerden okusamda olurmu yoksa ezberleyipdemi okumam gerekir ?

olur canım olur neden olmasın anlamına da bak anlamı ne kadar güzel ve heybetli;Ayetel Kürsi manası;

"Allah... O'ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür. "

korku filmleri izleme hiç ben bıraktım hem korkar hem sarkardım sonra da wc ye gidemezdim kapıları açarakak ışıkları yakarak.sonra farkettim ne oluyor sana dedim korkuyorsun çok etkiliyor neden izliyorsun?! bıraktım..yattığın odaya dikate et ekmek kırıntısı dökülmüş olmasın..o ölüm korkusu bende de var araştırdım kitaplardan falan o korku "ölüme hiç hazırlanmadığımız "içinmiş doğru....hazırlanmıyoruz şuur altında korku oluşuyor...ah nefsimize uymasak..dilinden hiç düşürme korkuya,düşmanına fesat kişilere ne bilim çekindiğin kişilerden mutluluk için sıkıntı için bişiler kaybetsen bulmak için güvende olmak için ...zor anlarda..dilinden düşürme okuya okuya ezbere girer inşallah ..benim öyle oldu kağıda baka baka bir bakmışım ezberime girmiş...ben de senin gibiydim daha da beterdim karabasanlar falan..şükür geçti şimdi abdestli gezmeyi alışkanlık haline getir yani korktuğun için diye alma "sünnettir sevaptır "diye düşünerek al abdestini böylece şuur altına korku diye değil "sevap" diye yerleşir...gündüz uyumamaya çalış ki gece uyuman kolaylaşır 1 hafta zorlanırsın gündüz uyuma;gece mecbur uykun gelir...radyo dinleyebilirsin yatarken.. psikoloğa da görünmen iyi olacak destek olarak..

Son düzenleme:
bende çok korkak biriyimdir ama dua okuyunca falan rahatlarım yatmadan hem ben korku filmi izlersem çok korkuyorum mesela o zman tek başıma wc ye bile gidemiyorum bi ay kadar falan korku filminin etkisi yüzünden özellikle de izlediğim film üç harflilerle ilgili ise:18:

uyumadan yarım saat once passıflora içersen bir tatlı kaşığı gece rahat bir uyku uyursun. bitkiseldir. yan etkisi yoktur. adet dönemi huzursuzluk ve uykusuzluklarına da iyi gelir. benim başucu şurubum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…