bunu bende yapardim
bide bide gece karanlikta aynaya baktinmi hic
yatagimin yaninda dolabimin üstünde yuvarlak bi ayakli aynam var, bazen cevirmeyi unutuyorum wc ye giderken gözüm ilisiyo:18:
Bizim köyden bir kadın demişti ki bi akrabası gece aynaya bakmış aynadan bişey çıkmış yüzüme çarpmış. Ama hep mışş mışşş... Dünyanın neredeyse tamamı gece aynaya bakıyor bu bir gerçek...
bunuda biyerde okudum, imkani yok yapamam ama belki denemek isteyen olur diye ekliyorum buraya
buyrun :87:
odanıza gidin.yanınızda bi ayna olsun.eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bi banyo aynasıda olur.hiç ses olmuycak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bi ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı görüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturun çabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi...
Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?
karanlikta bakican zaten :89::18:
bak yazdim nasil yapilicagini, sen korkmuyon galiba
gece bi dene istersen yarin neler oldu yazarsin:98:
canım eskiden bende çok korkardım gölgemden bile
sen doktora git tedavini ol
amaa asla duaları bırakma ben bu sayede kurtuldum tam teslimiyet
ihlas felak nas ayetel kürsi bunlar her zaman rehberin olsun
şimdi bunlar vesveseden kaynaklanıyor düşündükçe büyüyor
her gün yüz defa kelimeyi tevhit çekeceksin bu vesveselerden kurtulmana yardımcı olur
inanarak yap faydasını göreceksin.
Bir iste calisiyor musun?Calismiyorsan uyuyamazsin.Sabah beste yatip 7 de kalkip ise gitseydin kafana bazi seyleri takmazdin ginime geliyor.Uykusuzluk hastaliginin cogunda gece kafayi bir seylere takmak yatiyor.
Durum psikolojik qibi. tamam arada banada bir korku qelir ama dua edince rahatlarım.
Benim de yengem çocukken çok korkuturdu, karanlıkta şeytan gelir, cin çarpar, zebani didikler
Hiç unutmam yengem yine kardeşimle beni korkutmaya başladı ıslık öttürme şeytan gelir, bismillah de kaçsınlar... Bizde aklımız sıra şeytanları kandırdık ıslık - bismillah - ıslık - bismillah
Büyüdükçe bazı şeyleri öğrenmeye başladım ve sonra düşündüm ki bunlar neden olsun ki? Bunları yaşayan kimseyi tanımıyorum, anlatanlarında dedikleri inandırıcı değil, kimbilir nerelerinden uydurdular.
bunu bende yapardim
bide bide gece karanlikta aynaya baktinmi hic
yatagimin yaninda dolabimin üstünde yuvarlak bi ayakli aynam var, bazen cevirmeyi unutuyorum wc ye giderken gözüm ilisiyo:18:
bunuda biyerde okudum, imkani yok yapamam ama belki denemek isteyen olur diye ekliyorum buraya
odanıza gidin.yanınızda bi ayna olsun.eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bi banyo aynasıda olur.hiç ses olmuycak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bi ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı görüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturun çabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi...
Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?
korkularınızdan ihlas, nas, felak, fatiha surelerini okuyarak kurtulabilirsiniz. ama tabi inanmak gerek.okusam da geçmiyecek derseniz olmaz.bu sureleri okurken inanıp biraz sonra geçecek ve derin bir uykuya dalacağım diye düşünün hep.kötü şeyleri silin aklınızdan.kendinizi okumaya verin...
Aynı korku bendede var :26:
Evde yalnız kalamıyorum karanlıkta kalamıyorum evde yalnızken ses duyayım yüreğim ağzıma geliyor çok kötü bir durum cidden bundan kısa bir zaman önce uyuyamıyordumda ama kendimi şartladım uyuyacağım diye uyuyorum faat yalnız kalamıyorumKendimi telkinlesem ne kadar duada okusam geçmiyor bu korku hali nasıl başa çıkarız bilmem
Kötü tarafı önlem alınmazsa atrtarsa en sonunda arta arta şizofrenliğe kdar gidiyor.s
Kötü tarafı önlem alınmazsa atrtarsa en sonunda arta arta şizofrenliğe kdar gidiyor.s
Aynı korku bendede var :26:
Evde yalnız kalamıyorum karanlıkta kalamıyorum evde yalnızken ses duyayım yüreğim ağzıma geliyor çok kötü bir durum cidden bundan kısa bir zaman önce uyuyamıyordumda ama kendimi şartladım uyuyacağım diye uyuyorum faat yalnız kalamıyorumKendimi telkinlesem ne kadar duada okusam geçmiyor bu korku hali nasıl başa çıkarız bilmem
ya meraktan soruyorum ben kadar mı diye.
sizde evde yalnız kalamıyorum derken bazen gündüzleri bile yanınızda mutlaka birileri olsun mu istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?