Sürekli korku içindeyim!

bunu bende yapardim

bide bide gece karanlikta aynaya baktinmi hic
yatagimin yaninda dolabimin üstünde yuvarlak bi ayakli aynam var, bazen cevirmeyi unutuyorum wc ye giderken gözüm ilisiyo:18:

Bizim köyden bir kadın demişti ki bi akrabası gece aynaya bakmış aynadan bişey çıkmış yüzüme çarpmış. Ama hep mışş mışşş... Dünyanın neredeyse tamamı gece aynaya bakıyor bu bir gerçek...

bunuda biyerde okudum, imkani yok yapamam ama belki denemek isteyen olur diye ekliyorum buraya

buyrun :87:

odanıza gidin.yanınızda bi ayna olsun.eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bi banyo aynasıda olur.hiç ses olmuycak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bi ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı görüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturun çabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi...

Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?

karanlikta bakican zaten :89::18:

bak yazdim nasil yapilicagini, sen korkmuyon galiba
gece bi dene istersen yarin neler oldu yazarsin:98:

Cinler rahat rahat istediğini yapabilseydi şuanda dünya insanlar için çekilmez olurdu. Ama bak yaşıyoruz. Evet onlarla iç içe yaşıyoruz ama boyutlarımız farklı.

karanlikta bakican zaten :89::18:

bak yazdim nasil yapilicagini, sen korkmuyon galiba
gece bi dene istersen yarin neler oldu yazarsin:98:

Neye inanırsan hayalgücün sana onu gösterir. Durup duruken ruh sağlığımı neden bozayım, manyak mıyım ben

Teşekkürler, deniyeceğim dediklerinizi :)

Bir iste calisiyor musun?Calismiyorsan uyuyamazsin.Sabah beste yatip 7 de kalkip ise gitseydin kafana bazi seyleri takmazdin ginime geliyor.Uykusuzluk hastaliginin cogunda gece kafayi bir seylere takmak yatiyor.

17 yaşındayım öğrenciyim çalışmıyorum :) erken kalktığım zamanlarda oluyor geçen gün 4de yattım 9da uyandım bütün gün alışveriş yaptık ailemle çok yorgundum ama genede uyuyamadım malesef..

Evet ama korkuyorum genede :2:

bunu bende yapardim

bide bide gece karanlikta aynaya baktinmi hic
yatagimin yaninda dolabimin üstünde yuvarlak bi ayakli aynam var, bazen cevirmeyi unutuyorum wc ye giderken gözüm ilisiyo:18:

Ben bakıyorum bişey olmuyor aslında sadece gece göz yanılması olduğundan kendini farklı görebilirsin :)

Aman hiç gerek yok zaten psikolojim bozuk dahada bozulur

Tamam bu dünyada doqa üstü warlıklarda war biz bunları her ne kadar qörmesekte warlıklarına inanıyoruz sonucta. ama sürekli onları düsünürsek bu olaylara kafa yorarsak delirmemek elde deqil..

Arkadasım neden korkuyosanız su konulara kafa yormaktan wazqecin isin icinden cıkamazsınız. sizi bu korkularınızdan kurtulmanın tek yolu bol bol Allah' a dua etmektir. dua etcikte insan korkmaz aksine huzur bulur, ici rahatlar..

korkularınızdan ihlas, nas, felak, fatiha surelerini okuyarak kurtulabilirsiniz. ama tabi inanmak gerek.okusam da geçmiyecek derseniz olmaz.bu sureleri okurken inanıp biraz sonra geçecek ve derin bir uykuya dalacağım diye düşünün hep.kötü şeyleri silin aklınızdan.kendinizi okumaya verin...

teşekkürler haklısınız :)

Aynı korku bendede var :26:
Evde yalnız kalamıyorum karanlıkta kalamıyorum evde yalnızken ses duyayım yüreğim ağzıma geliyor çok kötü bir durum cidden bundan kısa bir zaman önce uyuyamıyordumda ama kendimi şartladım uyuyacağım diye uyuyorum faat yalnız kalamıyorumKendimi telkinlesem ne kadar duada okusam geçmiyor bu korku hali nasıl başa çıkarız bilmem

Kötü tarafı önlem alınmazsa atrtarsa en sonunda arta arta şizofrenliğe kdar gidiyor.s

ya meraktan soruyorum ben kadar mı diye.
sizde evde yalnız kalamıyorum derken bazen gündüzleri bile yanınızda mutlaka birileri olsun mu istiyorsunuz?

ya meraktan soruyorum ben kadar mı diye.
sizde evde yalnız kalamıyorum derken bazen gündüzleri bile yanınızda mutlaka birileri olsun mu istiyorsunuz?

Olsa daha iyi olur diyeyim sessizken mesela ses duyarsam ürkerim benim ileri derecede banyo yaparken bile zor yapıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…