Sürekli küsen eşim ...

Seven insan karşısındakini incitmeye çekinir. Eşim hiç çekinmiyor karım üzülüyor mu diye. Demek ki sevmiyor diyorum..

Merhaba.
Eşim sürekli benimle küsüyor. Ortada hiç bir sebep yokken hem de. Ben kadın halimle 1 kez bile küsmedim. sorarım noldu diye asla cevaplamaz bide tersler, noldu ki sana öyle geliyor der. Küstügu zaman öyle bir tavır alır ki resmen psikolojik işkence. Küsmesi günler, bazen haftalar sürer. Keşke de bir şey olmuş olsa. Sadece 1 kere anlattı noldugunu onda da şok oldum. Kafasında öyle şeyler kurmuş ki... Resmen kafasında senaryo yaratıp ona inanıyor. Sürekli alttan alıyorum, sabrediyorum. Bazen patladığım da oluyor. Anlatıyorum bak küsmek yerine konuş, anlat. O kadar anlatmama duvar dile gelirdi. Sonra baktım havaya konuşuyorum, küstügunde hiç aldırış etmemeye başladım.
En son niye kustugunu neyse ki biliyorum:)) birine kızıp bana küstü :)))
Şu an şehir dışında. Mesaj yazdım yeter artık diye. Cvp yazmadı.
Bunun dışında iyi biri. Gerçekten iyi. Çocuğuna düşkün, evini ihmal etmez.
Boşanma yi düşünüyorum sırf bana böyle davranıyor diye. Benim de bir gururum var. O sürekli kusecek, ben sürekli alttan Alacam... Psikolojik olarak çok yoruldum. Beynim kaldırmıyor. Haksızlık bu.
Sizce onu böyle kabul mu etsem, yoksa gitsem mi...
Onu çok seviyorum...
Küsen insandan nefret ederim o bana küserse ben onu silerim eşim yapsa kafasını kırarım net o kadar nefret ediyorum küsmekten kimseye yapmam bana da yapılmasını istemem alttan almayın resmen piskolojik şiddet birisine küsmek

Resmen kafasında senaryo yaratıp ona inanıyor.
Acaba bir doktora falan mı gitse?
Hiç normal değil.
Yarın birgün kafasında kurup kurup boşanmak isteyebilir (haftalarca küslükten bahsediyorsunuz) ya da şiddet eğilimi varsa sizin sormanızla kavga alevlenip şiddete başvurabilir.
Hani alıngan derim, normal derim ama kafasında kurması hiç normal değil inanın.

Aşırı alıngan ve kusmeyi seven bı yapısı vardı. Hiç büyütülmeyecek aile arası sakalasma olsun ufak bı laf soylenme olsun herşeye yapabiliyodu bunu. Bı kaç kere sağlam delirdim. Sonrasında da nazını cekmeyi bıraktım.
Bir tek size mi yapıyordu?

Acaba bir doktora falan mı gitse?
Hiç normal değil.
Yarın birgün kafasında kurup kurup boşanmak isteyebilir (haftalarca küslükten bahsediyorsunuz) ya da şiddet eğilimi varsa sizin sormanızla kavga alevlenip şiddete başvurabilir.
Hani alıngan derim, normal derim ama kafasında kurması hiç normal değil inanın.
Şiddet yok. Yapmaz. Ama evet boşanmanın eşiğinden dönduk daha önce.

Sırf gururumdan gitmek istiyorum. Yoksa ne içki ne kumar ne kadın ne ihmallik ne başka olumsuz hiç birşeyi yok.
Gurur pek ise yarayan bisey değil reis, boşver gururun şu insanlığa gram menfaati yok..
Sen insansın, eşsin, yoldaşsın.
(Bence)
Yanında ol, ana problemi bul, çöz, hatta beraber çözün.
Baktin hakikaten olmuyorsa dedim ya ne yaparsan yap.
Bak ben kendi eşimin problemini biliyorum iletişimsizlik
Ailesi iletisimsizce yetiştirmiş o yüzden yeterli bi diyalog kuramıyor
Zar zor aça aça yaptım bir şeyleri
Ki bazen aniden o iletişimsizlik ortaya çıkar saçma sapan kararlar alıp küser
O an gözümde ogullarimdan farksız gelir..
Zaman geçer bir anne edasıyla alırım karşıma konuşur tamir etmeye çalıştığım kadar tamir ederim..
Çünkü bu benim eşimin elinde değil ailesi onu böyle büyütmüş
Atamam satamam.. :))
Reis, mantıklı düşün reis..

Seven insan karşısındakini incitmeye çekinir. Eşim hiç çekinmiyor karım üzülüyor mu diye. Demek ki sevmiyor diyorum..
İnsanın nazı en çok sevdiğine geçiyor, böyle düşünmeyin. Ama bir silkelenmeyi hakkediyor eşiniz. Ömür boyu mızmız bir koca bebek ile yaşanmaz.

Sevmiyor olur mu canım öyle düşünme. Benimde var bak başımda 😂😂 iyi yönlerini görüp kalbimi soğutmuyorum. Sende doğru stratejiyi bulursan bence düzelir.

İnanın akıl süzgeci diye birşey yok adamda. Oturur anlatırım ya yanlış anlar, ya anlamak istemez .keşke konuşsa keşke.
Bazi erkekler tartışmayı bilmez ya da sevmez.
Hakaret eden bağırıp çağıran vuran kiran erkekler de duydu bu kulaklar sizinki kötünün iyisi.
Belki zamanla uyum sağlamayı öğrenir. Bir kişi yorum yazmış benimki de öyleydi değişti diye.
Insaniz her geçen yıl bir önceki davranisimizi aklımızı beğenmiyoruz o da muhakkak değişecektir.

Şiddet yok. Yapmaz. Ama evet boşanmanın eşiğinden dönduk daha önce.
Anladım.
Sadece bana pek sağlıklı gelmedi.
Ben kendi hayatımı göz önüne alarak söylüyorum aşırı naif, aşırı mızmız, aşırı alıngan insanlarla karşılaştım bunlar olabilir dedim.. Ama hiçbiri kendi kafasında kurmuyordu, ki siz şok oldum söylediğinde demişsiniz demek ki çok uç şeyler düşünebiliyor. En azından bir doktora ya da terapiste gitmeyi teklif etseniz? Bi terapiyle şansınızı deneyin derim. Olmuyorsa olmuyordur, bu karakterdeki birini çekmek, acaba bugün neye küsecek diye streslenmek zordur. Küsecek diye iki muhabbet dahi edemezsin.

bu erkekler çok değişti ya, havalarından geçilmiyor artık, eski eşimin şuan 3 tane sevgili 3 aşığı var

bana demişti ayrılırsan aynı günü bulurum diye inanmamıştım doğruymuş

kadınlar birlikte olunca hemen aşık oluyorlar erkeğe bu yüzden mi erkeklerin değeri arttı bilmiyorum

seks legalleşince erkeklere aşık olanlar arttı onlarda bunun farkında havalarından geçilmiyor

Gurur pek ise yarayan bisey değil reis, boşver gururun şu insanlığa gram menfaati yok..
Sen insansın, eşsin, yoldaşsın.
(Bence)
Yanında ol, ana problemi bul, çöz, hatta beraber çözün.
Baktin hakikaten olmuyorsa dedim ya ne yaparsan yap.
Bak ben kendi eşimin problemini biliyorum iletişimsizlik
Ailesi iletisimsizce yetiştirmiş o yüzden yeterli bi diyalog kuramıyor
Zar zor aça aça yaptım bir şeyleri
Ki bazen aniden o iletişimsizlik ortaya çıkar saçma sapan kararlar alıp küser
O an gözümde ogullarimdan farksız gelir..
Zaman geçer bir anne edasıyla alırım karşıma konuşur tamir etmeye çalıştığım kadar tamir ederim..
Çünkü bu benim eşimin elinde değil ailesi onu böyle büyütmüş
Atamam satamam.. :))
Reis, mantıklı düşün reis..
Benim insan, eş, yoldaş olduğumun o da farkında olsa keşke.
Psikolojik sorunları var eşimin bence. Tamirini ben yapamam ki bunun.

Bazi erkekler tartışmayı bilmez ya da sevmez.
Hakaret eden bağırıp çağıran vuran kiran erkekler de duydu bu kulaklar sizinki kötünün iyisi.
Belki zamanla uyum sağlamayı öğrenir. Bir kişi yorum yazmış benimki de öyleydi değişti diye.
Insaniz her geçen yıl bir önceki davranisimizi aklımızı beğenmiyoruz o da muhakkak değişecektir.
5 yıldır evliyiz hala umut var mı sence :)

Back
X