Sürekli küsen eşim ...

Ay havadan mi sudan mi bu ara benimki de öyle..

Aynen
.

En güzeli keşke böyle devam etseydin.

E çok güzel maşallah dilini ısır

Bu yüzden bosanilir mi be.. ???

Haklisin amenna bende aynı durumdayım bir yandan da bebeler es isi kafam kaldirmiyor ama reis biz evlenirken söz vermedik mi hastalıkta sağlıkta diye..
Belki bunun böyle olmasına bi durum vesile oldu?
Yahut anası babası böyle yetiştirdi?
Ana sebebi bulup tamir et O senin sevdiceğin bir anda oof ben çekemem deyip gitme.
Ha baktin ana sebep tamir olmuyor ciddi ciddi konuş
O zaman bosanicam boşanırım bosol bosol de :)

Seviyorsan öyle yukarıda ki alıntıladığım gibi şeyler ne soyle ne de düşün reis..
Reis :110:

Merhaba.
Eşim sürekli benimle küsüyor. Ortada hiç bir sebep yokken hem de. Ben kadın halimle 1 kez bile küsmedim. sorarım noldu diye asla cevaplamaz bide tersler, noldu ki sana öyle geliyor der. Küstügu zaman öyle bir tavır alır ki resmen psikolojik işkence. Küsmesi günler, bazen haftalar sürer. Keşke de bir şey olmuş olsa. Sadece 1 kere anlattı noldugunu onda da şok oldum. Kafasında öyle şeyler kurmuş ki... Resmen kafasında senaryo yaratıp ona inanıyor. Sürekli alttan alıyorum, sabrediyorum. Bazen patladığım da oluyor. Anlatıyorum bak küsmek yerine konuş, anlat. O kadar anlatmama duvar dile gelirdi. Sonra baktım havaya konuşuyorum, küstügunde hiç aldırış etmemeye başladım.
En son niye kustugunu neyse ki biliyorum:)) birine kızıp bana küstü :)))
Şu an şehir dışında. Mesaj yazdım yeter artık diye. Cvp yazmadı.
Bunun dışında iyi biri. Gerçekten iyi. Çocuğuna düşkün, evini ihmal etmez.
Boşanma yi düşünüyorum sırf bana böyle davranıyor diye. Benim de bir gururum var. O sürekli kusecek, ben sürekli alttan Alacam... Psikolojik olarak çok yoruldum. Beynim kaldırmıyor. Haksızlık bu.
Sizce onu böyle kabul mu etsem, yoksa gitsem mi...
Onu çok seviyorum...
Siz niye pesinden kosuyorsunuz ki bir sorunu varsa gelsin anlatsin anlatmiyorsa da kendi bilir. Sebepsiz yere küsmek fazla çocukça 20 li be sonraki yaslardaki insanlara gercekten yakismiyor. Bir iki naz yaparsin da sizi bezdirmis. Siz kendinizi degistirin pesinden kosmayin yormayinda kendinizi. Gittigi gibi geri dönsün iyi alismis pesinden kosulmasina biraz burnunu sürtün

Esim durduk yere küsen biri değildir . Fakat o bile bazen küser gibi oluyo , uzaklasiyo benden sebebini sordugumda ise birebir anlatmiyor ama aklina geçmişimn geldigini itoraf ediyor tabi bunu sık dile getrmez ama ben anlarim ne zaman aklina geldigini hal ve hareketlerndrn

Yok burcu boğa yükselen aslan.
Ben de aslan burcuyum ve yukarida yazdigim gibi cok netimdir
Boga burcu olan birkac erkek de tanıyorum baya duygusallar ama oyle nazli tripli değil

Bence esinize net bir sekilde ya bu kusluk bitecek ya da bosaniyoruz diyorsunuz
Ve eger kuseceksen bu evde yasayamazsin ben ev arkadasi degil es istiyorum
Es demek herseyi paylaşmak demek ben hayatı paylasamadigim, birlikte yemek yemedigim.adami bu evde napiyim ben zaten yalnizim diyeceksiniz
Ayrica bu kuslugun yuzunden beni sevmediğini, onemsemedigini hissediyorum, esin degil de sanki düşmanın gibi gördüğünü düşünüyorum diye resti cekeceksiniz
Bosanir donuna kadar da alirim diye tehdit de edeceksiniz
Bir daha ufacık bir ima bile gorsem bosarim netim bir daha geri adim atmam bu son diyeceksiniz ve kararinizin arkasinda duracaksiniz
Bosanin en azindan tek basina yalniz olursunuz
Sahsen ben olsam böyle davranirdim
Zira şu an zaten yalniz yasayan bir insanım ve yukarida yazdigim gibi cekmem ama uyarimi da yaparım
Çünkü yalnız kalacak olduktan sonra ne diye evlenip bir de küs adamin kahrini çekeyim
5 sene uzun bir zaman bence nasilsa çekiyor beni bosayamaz diye dusunerek rahat davranıyor
Ama ciddi psikolojik sorunlari oldugu kesin

Elimden gelen tüm güzel şeyleri yazdım baktım sen olumlu gelmiyorsun
Demek ki olumsuzsuz artık eşine karşı o yüzden
Bosan bence
Sağol evet güzel şeyler yazdın teşekkür ederim hoşuma da gitti. Ama hadi laylaylom deyince düzelmiyor ki.

Aklı başında biriyle tartışmak yormaz. Ama duvar gibi biriyse çok zor. doktora gitmez sanmıyorum.
Evet bana kurguladığı şeyi başka kadın duysa anında evi terkederdi. Çocuğum olmasa çoktan gitmiştim.
Ay kardeşim böyle benim.Aklından kurduğu şeyle suçluyor.Verdiğin cevaba inanmıyor.Birkaç gün sonra tafrası geçiyor alttan alıyor.Onu iknaya çalışıyordum deli gibi.En son haklısın dedim.2-3 gün sonra tafrası geçti özür diliyor.Tafralandığı şeyde sigara bırakdık,yeniden başladık.Fakat oturduğumuz odaya içmeyelim dedik.Mutfağa vs gidiyoruz orda içiyoruz.Sık karşılaşmamızdan dolayı kendisini ev içinde takibata almışım.Tee geçen sene telde konuşurken noldu demişim.Bıdı bıdı yahu geçen sene olmuş bir daha olmamış.Bunu ne gündeme getiriyosun.Benle alakalı bir konudur konuştuğun yada öle sanmışımdır dedim yuh ve yuh.Tedaviye tabiki yanaşmıyor

Siz niye pesinden kosuyorsunuz ki bir sorunu varsa gelsin anlatsin anlatmiyorsa da kendi bilir. Sebepsiz yere küsmek fazla çocukça 20 li be sonraki yaslardaki insanlara gercekten yakismiyor. Bir iki naz yaparsin da sizi bezdirmis. Siz kendinizi degistirin pesinden kosmayin yormayinda kendinizi. Gittigi gibi geri dönsün iyi alismis pesinden kosulmasina biraz burnunu sürtün
En son öyle yapmaya başladım. Hiç ustelemedim. Bir sabah normale dönüveriyor. Ama kusmeleri son bulmuyor.

Esim durduk yere küsen biri değildir . Fakat o bile bazen küser gibi oluyo , uzaklasiyo benden sebebini sordugumda ise birebir anlatmiyor ama aklina geçmişimn geldigini itoraf ediyor tabi bunu sık dile getrmez ama ben anlarim ne zaman aklina geldigini hal ve hareketlerndrn
Hım mantıklı.

Sağol evet güzel şeyler yazdın teşekkür ederim hoşuma da gitti. Ama hadi laylaylom deyince düzelmiyor ki.
E elbette kirdin kirildin kirdi seni. Ama velev ki boşandın? E seviyorsun da adamı?
Değer mi?
Eşya bozulursa önce tamir etmeye çalışır baktık ise yaramıyor öyle atarız değil mi
Bi eşya bile böyle bi muamele görüyorsa SOZ verdiğimiz insana da böylesi bi muamele gösterebiliriz
Dedim ya belki onun değil onu yetiştiren ailenin suçu?
Durumu tam olarak bilmiyoruz, bilmiyorsun.
Umarım boşanma ile karşındakini tehdid etmeyecek kadar mantıklı hareketlerle ilerler olgun bir şekilde düzeltmeye çalışırsın.
Baktın karşındaki düzelmiyor ya da ikiniz bu savaşın kaybedeni oluyorsunuz
Ya bu deveyi bu haliyle kabul edeceksin ya da bu diyardan gideceksin...
Ama sevdiğin halde, sırf korkması için bile boşanma ile korkutma.
Hoş bir laf değil seven insanın ağzına.
Malum yeni cağın evliliklerinin yeni kaçış yöntemidir "boşanalım" kelimesi..
Aman siz de yeni cağa ayak uydurmayın.

Ben de aslan burcuyum ve yukarida yazdigim gibi cok netimdir
Boga burcu olan birkac erkek de tanıyorum baya duygusallar ama oyle nazli tripli değil

Bence esinize net bir sekilde ya bu kusluk bitecek ya da bosaniyoruz diyorsunuz
Ve eger kuseceksen bu evde yasayamazsin ben ev arkadasi degil es istiyorum
Es demek herseyi paylaşmak demek ben hayatı paylasamadigim, birlikte yemek yemedigim.adami bu evde napiyim ben zaten yalnizim diyeceksiniz
Ayrica bu kuslugun yuzunden beni sevmediğini, onemsemedigini hissediyorum, esin degil de sanki düşmanın gibi gördüğünü düşünüyorum diye resti cekeceksiniz
Bosanir donuna kadar da alirim diye tehdit de edeceksiniz
Bir daha ufacık bir ima bile gorsem bosarim netim bir daha geri adim atmam bu son diyeceksiniz ve kararinizin arkasinda duracaksiniz
Bosanin en azindan tek basina yalniz olursunuz
Sahsen ben olsam böyle davranirdim
Zira şu an zaten yalniz yasayan bir insanım ve yukarida yazdigim gibi cekmem ama uyarimi da yaparım
Çünkü yalnız kalacak olduktan sonra ne diye evlenip bir de küs adamin kahrini çekeyim
5 sene uzun bir zaman bence nasilsa çekiyor beni bosayamaz diye dusunerek rahat davranıyor
Ama ciddi psikolojik sorunlari oldugu kesin
Bosarsam donuna kadar alamam ki:) benden önce ev ve dükkan almış.
Bosardim çoktan da çocuk var. Korkuyorum sonrasından.
Daha önce test çektim git boşanma işlemlerini başlat diye. Yapmadı. Sonra yine aynı tas aynı hamam.
O kadar anlamıyor ki artık ona karşı kendimi ne savunmak, ne açıklama yapmak , tek kelime etmek istemiyorum.
Şeytan diyor o yokken al cocugunu evi terk et.

Ay kardeşim böyle benim.Aklından kurduğu şeyle suçluyor.Verdiğin cevaba inanmıyor.Birkaç gün sonra tafrası geçiyor alttan alıyor.Onu iknaya çalışıyordum deli gibi.En son haklısın dedim.2-3 gün sonra tafrası geçti özür diliyor.Tafralandığı şeyde sigara bırakdık,yeniden başladık.Fakat oturduğumuz odaya içmeyelim dedik.Mutfağa vs gidiyoruz orda içiyoruz.Sık karşılaşmamızdan dolayı kendisini ev içinde takibata almışım.Tee geçen sene telde konuşurken noldu demişim.Bıdı bıdı yahu geçen sene olmuş bir daha olmamış.Bunu ne gündeme getiriyosun.Benle alakalı bir konudur konuştuğun yada öle sanmışımdır dedim yuh ve yuh.Tedaviye tabiki yanaşmıyor
Ay çok zor çok... Yürek törpüsü :/

E elbette kirdin kirildin kirdi seni. Ama velev ki boşandın? E seviyorsun da adamı?
Değer mi?
Eşya bozulursa önce tamir etmeye çalışır baktık ise yaramıyor öyle atarız değil mi
Bi eşya bile böyle bi muamele görüyorsa SOZ verdiğimiz insana da böylesi bi muamele gösterebiliriz
Dedim ya belki onun değil onu yetiştiren ailenin suçu?
Durumu tam olarak bilmiyoruz, bilmiyorsun.
Umarım boşanma ile karşındakini tehdid etmeyecek kadar mantıklı hareketlerle ilerler olgun bir şekilde düzeltmeye çalışırsın.
Baktın karşındaki düzelmiyor ya da ikiniz bu savaşın kaybedeni oluyorsunuz
Ya bu deveyi bu haliyle kabul edeceksin ya da bu diyardan gideceksin...
Ama sevdiğin halde, sırf korkması için bile boşanma ile korkutma.
Hoş bir laf değil seven insanın ağzına.
Malum yeni cağın evliliklerinin yeni kaçış yöntemidir "boşanalım" kelimesi..
Aman siz de yeni cağa ayak uydurmayın.
Canım. Eşim geçmişte 1000lik ağır depresyon kullanmış biri. Küçüklüğü ve gençliği çok zor geçmiş. Ben onu anladım, sevdim, korudum. Onun da bana çok hakkı geçti, iyiliklerini inkar etsem günahkâr olurum.
Ben boşanmayı asla düşünmezdim, ama 5 senede kaç kere bu muamleyi gördüm kaç kere... Birinde de hamileydim yine acımadı.
Ben bosanalim dersem korkutma amaçlı söylemem. Boşarım.

En son öyle yapmaya başladım. Hiç ustelemedim. Bir sabah normale dönüveriyor. Ama kusmeleri son bulmuyor.
Böyle biri o da. Bazi seyleri salivermek gerekiyor. Salmazsaniz mutlu olamazsiniz. Amcam da her hafta bir kere kuser birkac gun baska yerde takilir (koyevimizde) sonra gelir hicbisey olmamis gibi davranirdi. Sonra yengem kusmeye basladi o da bizde takildi. Simdi birbirine küsen yok pek. Hatta amcam yengem gidecek diye bayagi korkuyor.

Canım. Eşim geçmişte 1000lik ağır depresyon kullanmış biri. Küçüklüğü ve gençliği çok zor geçmiş. Ben onu anladım, sevdim, korudum. Onun da bana çok hakkı geçti, iyiliklerini inkar etsem günahkâr olurum.
Ben boşanmayı asla düşünmezdim, ama 5 senede kaç kere bu muamleyi gördüm kaç kere... Birinde de hamileydim yine acımadı.
Ben bosanalim dersem korkutma amaçlı söylemem. Boşarım.
Ya işte bunları bilerek evlenmen sorun olmuş biraz..
Peki tedavi vb şeylere sıcak bakıyor mu

Böyle biri o da. Bazi seyleri salivermek gerekiyor. Salmazsaniz mutlu olamazsiniz. Amcam da her hafta bir kere kuser birkac gun baska yerde takilir (koyevimizde) sonra gelir hicbisey olmamis gibi davranirdi. Sonra yengem kusmeye basladi o da bizde takildi. Simdi birbirine küsen yok pek. Hatta amcam yengem gidecek diye bayagi korkuyor.
Evet ya böyle kabul edecem yada gidecem. Ben küsüp annemde kalsam geri dönemem, izin vermez dönmeme.

Back
X