Sürekli küsen koca

Bende çok küsen biriyim ve bu huy genellikle çocukluktan gelen bişey.. Babamla Senelerce aynı evin içinde konuşmadığımı bilirim ufacık bir sebepten sinirlenmemden ötürü.. pek sağlıklı bir huy değil evet ama kendince cezalandırmak için karşı tarafı bu yola gidiliyor... Çözülebilecek bişey umarım çözersiniz baktınız hiç çaba yok boşanabilirsiniz hayat geçmez çünkü

Akrep burcu mu?
Bazılarına küsme yapma etme dedikçe daha da inadına arttırıyor küsme süresini çünkü seni her seferinde bu zayıf noktandan cezalandırır...
Sen üzüldükçe daha da çok küsecek artık öyle bi hale geliyor ki en ufak bişey desen pat küsecek...

Malesef bunun çözümü yok...Çünkü bu tarz adamlar sen naeyle üzülüyorsan en çok onunla cezalandırır...

Merhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim 🙏
Kesinlikle haklisin. Nefret ederim iletişim engelli insandan

Çok teşekkür ederim . Zamanla düzeleceğine inansam zaten seviyorum onu ayrılmayı düşünmem asla ama sanki hiç düzelmeyecek gibi geliyor bu huyu . Başka kötü huyu yok aslında ama aşırı da aileci oldu evlenince . Herkes ailesini Sever asla yanlış anlaşılmasın ama haftanın 3-4 günü annesinin evine gitmemizi istiyor , ben çalışan biriyim ki çalışmadan bile mümkün değil bu . Yok neden annemi aramıyorsun yok neden annemleri yemeğe çağır yani evliliğini oturtmaktan çöm ailesine takıldı kaldı . Küsmeleri de genelde bu sebepten oldu zaten başlarda
O bence daha evliliğe alışamamış. Biz 3 sene sevgililikten sonra evlendik ama sevgili olmak başka evli olmak bambaşka. 2 insanın birbirine alışması, birbirini tanıması bir süreç. 3 yıl oldu evleneli, hâlâ daha tanıdım mı acaba diye düşünüyorum, 6 senelik birlikteliğimize rağmen...

gecelerce ağlardım ilk küstüğü zamanlar. Sonra barışırdık bir şekilde, sanki hiçbir şey olmamış dersin. Böyle böyle gitmeye başlayınca işte konuşup halletmeye çalıştık. Her evlilik farklı tabii, ben sadece olası durumları anlatmaya çalışıyorum. Benim eşim de ben de aileciyiz. Ama 26 sene anne babam büyüttü sağ olsun, artık ömrümün geri kalanında eşimle büyüyeceğim. İkimiz de artık bunu anladık. Küstün hadi, 4duvar arasında konuşmayarak, hayatın tadını çıkarmayarak mı geçsin en güzel yılların? Bunları hep arada söyle ona. Küsmediği zamanlarda işle kafasına.

Kapı kırmak, tabak kırmak belki de bir şekilde sinirini çıkarmak, sana karşı üstün olmaya çalışmak, sinirini senden çıkarmamaya çalışmaktır belki de. Gel gelim sonuçta sağlıklı bir davranış değil. Gerekirse evlilik danışmanına, psikiyatriste gidin. Bu süreçte bir müddet çocuk düşünmeyin bence. Ben ayrılmayı en son çare olarak görüyorum. Tabii sadece fikirlerimi söylüyorum. Evin içinde olan sensin. En doğru kararı sen verirsin.

Çocukluğu sorunlu olan erkekler genellikle küser miş.bendede var bir tane ama benimki barışinca iletişim kuramiyorum o küs olduğumuz konular açtırmıyor .ama benim içimde birikiyor . genellikle kendi haksız ozurdilemiyor. Unutmuş gibi davranıyor böyle yaparak o kadar sogutuyorlar kendilerinden . önceleri barışmak için elimden geleni yapardım.baktim ki olmuyor bende küs bekledim aylarca konusmuyorduk .bu zamandan götürüyor baristigimizda küsme birdaha derdim yine aynı küser çaresi yok seni çok iyi anlıyorum. Usteledigin zaman daha kötü oluyor o yokmuş gibi gül eğlen ben öyle yapıyorum daha çabuk barismiyor....
Benim eşimi anlatmışsın bıktım dediği olmayınca eften püften küsmeleri den. 😤😤 Artık ben de umursamamaya çalışıyorum kendimi yıpratmamak adına Allah sabır versin hepimize

Aslında birisi evlilikte sorun yarattığını görse bubun üstesinden gelmek için uğraşmali. Yanın bunun sizin toparlayabileceginiz birsey zaten değil. Bence esiniz ilk önce babasının davranışlarını sorgulaması lazım kendi davranışlarını daha iyi anlamak için. Babası nasıl ve neden küserdi? Neyi elde etmeye çalışırdı. Bunları yaparken annesi kendini nasıl hissediyordu? Yada babası ona küserse kendini cocuk olarak nasıl hissederdi. Kendi çocuğunun aynı huzursuz ortam içinde aynı huzursuzluğu yaşamasını ister mi? Böyle huyları ebeveynlerimizden sorgulamadan alsak o zaman faturası ilk esimize sonrada çocuklarımıza patlar.

Eşinizin kesinlikle terapi alması lazım bunun.baska bi çözüm.yolu yok.
Eskiden bende de küsme huyu vardı çok arkadaş kaybettim bu yüzden .
Yıllar içinde kendimi torpuledim bıraktım bu huyumu.
Onu anlamak istediginizi nasıl hissettigiyle ilgilendiğinizi söyleyin. ( Bu bende çok etkili olurdu hemen barışırdım)
Tartışmalar küsmeye dönmeden neler yapılabilir buna odaklanin tartışmayı lehinize çevirin.
Ama asla hep alttan alan ezilen büzülen taraf olmayın o zaman daha çok kuser çünkü .(Beni nasılsa alttan aliyor diye daha çok küserdim hep ben )
Yapacağınız şey sakinliginizi korumak kendi işinize bakmak ( Karşıdaki güçlü olup sakin durursa kuslugum ona etki etmiyor diye düşünürdüm ben çünkü)

ona öyle bir küserim ki en son
ömrü boyunca iletişim kuramaz sanırım.
küsmek ne ya çocuk gibi

Bu evliliğe daha da zarar vermez mi ? Bilmiyorum ne yapacağımı
valla zarar vereceği varsa da verir
Allah korusun da

sizin ne kadar üzüldüğünüzü farketmiyor mu?
birde ayıptır söylemesi daha yeni evlisiniz cinsel anlamda da mı özlemiyor sizi
yoksa barıştığı gibi hemen istiyor mu yakınlaşmak?
eğer öyleyse onun için barışıyordur kusura bakmayın

arkadaşların dediği gibi yapın hiçbir işini görmeyin
arıza çıkartırsa da beni köpek hesabına alan adama ne hizmet edeceğim vs diyin

Bosanin,kimse kimseyi boyle cekmek zorunda değil

Merhabalar , en ufak tartışmada günlerce küsüyor ve barışması da illa ki kavgayla oluyordu . Bir süre sonra küsmelerini takmamaya çalıştım ama şu corona döneminde artık ben de dayanamıyorum . Zaten kimseyi gördüğüm gördüğümüz yok gördüğüm tek kişi de benimle konuşmuyor hatta benimle uyumuyor . Ben bu sebepten boşanmayı düşünüyorum . Sadece dertleşmek istedim , aynı durumda olan kadınlar ne önerebilirler yardımcı olabilirseniz sevinirim 🙏
Küsmek de haklı olduğumu anla ve yanıma gel diye cezalandırma şekli.O küsünce daha beter küserseniz yapmamaya başlar bence

Çocukluğu sorunlu olan erkekler genellikle küser miş.bendede var bir tane ama benimki barışinca iletişim kuramiyorum o küs olduğumuz konular açtırmıyor .ama benim içimde birikiyor . genellikle kendi haksız ozurdilemiyor. Unutmuş gibi davranıyor böyle yaparak o kadar sogutuyorlar kendilerinden . önceleri barışmak için elimden geleni yapardım.baktim ki olmuyor bende küs bekledim aylarca konusmuyorduk .bu zamandan götürüyor baristigimizda küsme birdaha derdim yine aynı küser çaresi yok seni çok iyi anlıyorum. Usteledigin zaman daha kötü oluyor o yokmuş gibi gül eğlen ben öyle yapıyorum daha çabuk barismiyor....
bu eski nşanlım kesinlikle

valla zarar vereceği varsa da verir
Allah korusun da

sizin ne kadar üzüldüğünüzü farketmiyor mu?
birde ayıptır söylemesi daha yeni evlisiniz cinsel anlamda da mı özlemiyor sizi
yoksa barıştığı gibi hemen istiyor mu yakınlaşmak?
eğer öyleyse onun için barışıyordur kusura bakmayın

arkadaşların dediği gibi yapın hiçbir işini görmeyin
arıza çıkartırsa da beni köpek hesabına alan adama ne hizmet edeceğim vs diyin
Canım ben 8 ay kadar vajinismustum yani ilişki olayı yoktu 2 ay oldu yereli ve yendiğinden beri bambaşka olmuştu , küslük olayı bitmişti . Şimdi vajinismusu yendikten sonra ilk defa küstü ve zaten regl olduğumdan da cinsellik olayına İnan bir şey diyemiyorum . Üzüldüğümü fark ediyor o da zaten üzgün oluyor . Dün iftarı ezandan 2 saat sonra yaptı ama o ikimize birden zarar veriyor işte . Bugün artık ben de patladım iyice berbat hale geldik

Akrep burcu mu?
Bazılarına küsme yapma etme dedikçe daha da inadına arttırıyor küsme süresini çünkü seni her seferinde bu zayıf noktandan cezalandırır...
Sen üzüldükçe daha da çok küsecek artık öyle bi hale geliyor ki en ufak bişey desen pat küsecek...

Malesef bunun çözümü yok...Çünkü bu tarz adamlar sen naeyle üzülüyorsan en çok onunla cezalandırır...

Ayni seyi dusundum. Benim yukselen akrep iliskilerimde hep kusen bi insandim. Karsimdaki erkek beni uzdugunde onun canini bu sekil yakmak istedigim icin kendimden mahrum birakirdim. Icim ancak boyle rahat ederdi. Kusmeme karsilik tepkisiz kalinirsa bu sefer ataga gecerdim, sozlerle incitmeye calisirdim. Tabi bu daha cok toyken yaptigim hareketlerdi. Su an bunun kendime de faydasi olmadigini idrak ettim sinirlerimi harap etti cunku ve iletisimin en saglikli cozum oldugunu dusunerek torpulemeye calisiyorum kendimi. Tabi tamamen degismek cok cok zor.

Adam size küsmüyor adam sizi sevmiyor sevmediğim biri evde bana da batardı iletişim kurmak sinir bozucu olurdu.
küstüğünü sanmak yerine sevmediğini kabul etmelisiniz

Adam size küsmüyor adam sizi sevmiyor sevmediğim biri evde bana da batardı iletişim kurmak sinir bozucu olurdu.
küstüğünü sanmak yerine sevmediğini kabul etmelisiniz
Sevmediğini kabul ederim sevmediğinde o problem değil de babasıyla 1 yıl küs kalmış bir insandan söz ediyorum . Babasının da sürekli küstüğü bir insandan söz ediyorum . Yani öyle küsmüyor size sizi sevmiyor demek de tok konuşmak . Halden anlamıyorsunuz anladığım kadarıyla . Severek evlendik zorla da tutmuyorum yanımda 👍

Sevmediğini kabul ederim sevmediğinde o problem değil de babasıyla 1 yıl küs kalmış bir insandan söz ediyorum . Babasının da sürekli küstüğü bir insandan söz ediyorum . Yani öyle küsmüyor size sizi sevmiyor demek de tok konuşmak . Halden anlamıyorsunuz anladığım kadarıyla . Severek evlendik zorla da tutmuyorum yanımda 👍

Yorumumu okudunuz mu

Back
X