Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenince belki değişir diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Daha da fazlasını yapar. Böyle biriyle hep çok mutsuz olursunuz. Hala gençsiniz, kim bilir kimler çıkacak karşınıza. Yapmayın Allah aşkına dünyadaki tek erkek o mu?
Bitti kızlar bittiii. Dün akşam engelledik birbirimizi ve son nokta konuldu. Yüzüme ayrılalım diyemez kaçak dövüşür dengesiz, tutarsız psikolojisi bozuk bi insan. “ Benim yoluma inanmıyorsan yolumdan çekilirsin.” deyişime bile cevap veremiyor “ yürek “ yok bunlarda. Anca engellemeyi biliyor mesajla cevap veriyor yüzüme gelemiyor. Senin gibilere daha fazla değerimi düşüremem dedim kısaca yazdım kapattım. Çok acı bi deneyim bana da ailemede... yaşayan herkesi çok iyi anlıyorum değerleri yorumlarınız için çok sağ olun canlar
Merhaba. Kk’nın güzel hanımları şimdiye kadar hem ben okudum yorum yaptım ilk defa derdimi açıyorum sizlere... Ön yargısız fikirlerinize ihtiyacım var çünkü benim de psikolojim kötü durumda.
26 yaşındayım ve yorucu bir ilişki içerisindeyim. Çok dengesiz bir insan maalesef. Ben affedici bir insanım ama o değil. Çocuk gibi hala... Hem seviyorum diyor hem inat yapıyor kendince bana ceza veriyor. “ Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. “ misali hep böyle... Kendi yaptığı onca hatayı unutup benim tek bir hatamda beni silmeye meyilli bir insan. Akşam barışırız ertesi gün telefonları açmaz geri dönmez. Ayrılmak ister gibi kırıcı konuşur 3-5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar arar. Lafta söyler gerçeğini yapmaz. Diliyle canımı acıtmaya çalışır ve acıtırda. İlişkinin başında beni kazanmak için çabalayan bir insandı. Sorunları konuşarak çözmek yerine kendisini iletişime kapatıyor. Geçmişinden bi travması var. Son zamanlardada zor günler geçirdi. Çok şükür kurtuldu. Ama öncesinde de zaten böyleydi küserdi. Ailesi de şımartmış. Beni anlayan kimse yok diyor. Anlat paylaş diyorum hislerini anlatmıyor. Kimseyi de dinlemez.
Ne yapsam yaranamıyorum. Kaybetme korkusu yok hiç. Korkarak yaşar oldum artık. En son ayrılık blöfü yaptım 1 hafta bekledim kendisi geri dönmedi zeytin dalı uzattım yine dönmedi. İlişkide ilerleyemiyoruz şu anda. Hayattan soğudum vallahi. Maalesef ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz bazı durumlardan dolayı yüz yüze görüşemedik çok uzun zamandır.
Çözümü terapi biliyorum ama yaklaşmaz.
Bu durumu yaşayan varsa naçizane fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Nişanlınız muhtemelen narsisistik kişilik bozukluğundan muzdarip. Tedaviye yanaşmaz çünkü kendisi mikkemmel bir insandır sütte leke vardır onda kusur yoktur (!) Size de sıklıkla silent treatment ( sessiz cezalandırma) yöntemi uyguluyor bol bol. Bu yöntem her daim onun önünde eğilmenizi sağlıyor. Bu insandan yol yakınken uzaklaşın arkanıza bakmadan kaçın. Ne kadar uzağa kaçsanız o kadar kar. Bunumla bi evlenir de çocuk mocuk yapmaya kalkarsanız hayatınız kayar demedi demeyin.
Hemen hemen aynı durumdayız. Benim de çok dengesiz bi nişanlım var. Nişandan önce her şey güllük gülistanlıktı. Benim nazımı çekerdi. Şimdi olur olmaz sebeplerden konuşmuyor trip atıyor. Bir hafta oldu hala aramadı konuşmuyoruz. Düğüne kalmış 50 gün moralim çok bozuk çok sıkıntıdayım
Hemen hemen aynı durumdayız. Benim de çok dengesiz bi nişanlım var. Nişandan önce her şey güllük gülistanlıktı. Benim nazımı çekerdi. Şimdi olur olmaz sebeplerden konuşmuyor trip atıyor. Bir hafta oldu hala aramadı konuşmuyoruz. Düğüne kalmış 50 gün moralim çok bozuk çok sıkıntıdayım
Canım ya Dur devamını ben getireyim sana. Her şeyi senden bekliyor artık dimi. Güzel sözleri, alttan almaları, mesajları, ilk sen arayacaksın sonra o devamını getirecek filan daha sayamıyorum güya erkek tarafı olacaklar bide nazlı bebekler
Canım ya Dur devamını ben getireyim sana. Her şeyi senden bekliyor artık dimi. Güzel sözleri, alttan almaları, mesajları, ilk sen arayacaksın sonra o devamını getirecek filan daha sayamıyorum güya erkek tarafı olacaklar bide nazlı bebekler
Sizinkiler yine nişanda belli etmişler benimki evlenince az buçuk çaktırdı. Ben hamile kaldım bildiğin böyle adam oldu. Aynı. Cinnetler geçirtti bana. Sürekli kavga dövüş kıyamet. Kızım doğdu 3 aylık mıydı neydi ,ben gece kıza mama yapmaya gittiğimde neden ona su getirmemişim ya gece susasaymış diye küstü bana. Tavır,trip, konuşulmuyor. Ben bir açtım ağzımı, öyle küfür edebildiğimi bilmiyordum. En son kovdum evden. Boşanıyoruz dedim ,annem babamla mis gibi yaşarım dedim ,naah görürsün kızını dedim ,hık diye kesti benimki. Hala bazen arada böyle bir tripleniyor gibi oluyor ben kaş kaldırıp anne bakışı yapıyorum kesiyor hemen. Bir keresinde annemde eşimin şehir dışı işini konuşuyoruz. Dedim ki anne biz bebekle burada kalalım. Hemen dedi annem ,şöyle yapalım böyle yapalım. Hatta dedi seninkini atalım gitsin,biz dördümüz yaşayalım diye şaka yaptı. Eşim bir tırsttı ,bir tırsttı. 2 yıl oldu hala derki annen hemen beni attı ben de ayrılırdım nişanlıyken görseydim. Şimdi mecbur tehdidle yaşıyoruz.