Sürekli küsen nişanlım var nasıl davranmalıyım?

Mesajlarını silmişsin. Üzerinde düşünme, çocuk neden sorunlu diye değil de ben neden bunu hayatıma çektim, nasıl daha erken davranıp uzak durabilirdim? sorusuna odaklan. Sürekli çocuğu irdelersen benzer insanları bulmaya başlayabilirsin.
Ayrıca çocukta iç görü yok ki, terapiye gidebilmesi için farkında olması gerekir.

Yol yakınken ayrıl bence erkeğin küseninden hayır gelmez. Çevremde var bir iki böyle tip ömür törpüsü resmen... Hayatın onu mutlu etmeye çalışmakla geçer..İyi düşün derim...

Benzer bir ilişki yaşamıştım yıllar önce ve verdiğim zaman hariç hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum o toksik herifle yaşadığım ilişkide. Eğer yaşamasaydım şimdi bulunduğum yerde, bulunduğum kişi olmayacaktım. Benden sonra evlendi ve hatta boşandı bile. Kimse için kötü bir şey dilemem ama kadına pek üzülmüştüm. Sürekli 'beni anla' diyen bencil bir aptal en nihayetinde. O zamanlar doğum haritasına bile baktırmıştım parayla acaba sorun nerde diye. Detaylı detaylı araştırmıştım keşke dikkate alsaydım ikizler burcunun şerefsizliklerini. Şimdi para vermiyorum henüz o kadar aşık olmadım ama yine de bakıyorum valla ben burçlara. İkizlerse engelliyorum :KK70: Biiir yığın yuva yıkan site var da şu vatandaş yorumlarda cevap veriyor bakabilirsiniz Astrolojiyi Tanıma ve Araştırma Merkezi | Natal Astroloji

bu ikizler burcu mevzusu bu kadar ciddi mi ya :KK64:kaçtır okuyorum aynı şeyi şaşırdım. kendi ve çevremdekilerin burçları dışında pek bilgim yok da, sorayım dedim

Gümbür gümbür geliyorum demiş, evliliğinin nasıl olacağının tüm sinyallerini vermiş. Ayrılarak çok iyi yapmışsınız.

Kendi değerinizin farkına varın. O kim ki kafasına göre esip gürlüyor? Bulunmaz hint kumaşı mı haspam? Niye dünyadaki son erkek o kalmış da neslimizin devamı için ona ihtiyacıniz varmış gibi davranıyorsunuz?

Bir kere şöyle sağlam bir rest çekin, ehhh yeter senin nazını çekemem haydi selametle deyip ayrılın. Bir hafta sonra gelmezse 2 hafta sonra tıpış tıpış gelir. 2-3 hafta onsuz kalırsanız ölmezsiniz zaten kimse aşktan ölmüyor. Geldiğinde de bir güzel reddedin ama ki sonraki gelişinde daha sağlam gelsin. Ha gelmiyorsa da konuyu biliyorsunuz zaten hiç sizin olmamıştı falan filan

Napcan bunla devam edip ki? İlla evlenip daha ağırını mı tatmak istiyosun? Hırs var şu an sen de..adam sürekli küserek seni manipüle etmiş ve sürekli kendini ifade etmeye çalışan birine dönüşmüşsün.Eğer mazoşist değil isen adamı bırak kendin terapi al bence.Sanane onun terapi alması gerektiği,asıl sen gitmişsin elden farkında değilsin.Normal bir insan bu tarz bir ilişkinin sağlıksız olduğunu anlar ve bitirir,sen ise manipülatif birinin ağına düşmüş kıvranıyosun..Buna gerek yok farkına varmazsan daha ağır şeyler seni bekliyor bilesin

Kendi değerinizin farkına varın. O kim ki kafasına göre esip gürlüyor? Bulunmaz hint kumaşı mı haspam? Niye dünyadaki son erkek o kalmış da neslimizin devamı için ona ihtiyacıniz varmış gibi davranıyorsunuz?

Bir kere şöyle sağlam bir rest çekin, ehhh yeter senin nazını çekemem haydi selametle deyip ayrılın. Bir hafta sonra gelmezse 2 hafta sonra tıpış tıpış gelir. 2-3 hafta onsuz kalırsanız ölmezsiniz zaten kimse aşktan ölmüyor. Geldiğinde de bir güzel reddedin ama ki sonraki gelişinde daha sağlam gelsin. Ha gelmiyorsa da konuyu biliyorsunuz zaten hiç sizin olmamıştı falan filan
Ayrıldım önceki sayfalarda bahsetmiştim. Yazdım yazacağımı umut bağlamaya değen biri değil çok geç olmadan anladım teşekkürler yorum için.

Napcan bunla devam edip ki? İlla evlenip daha ağırını mı tatmak istiyosun? Hırs var şu an sen de..adam sürekli küserek seni manipüle etmiş ve sürekli kendini ifade etmeye çalışan birine dönüşmüşsün.Eğer mazoşist değil isen adamı bırak kendin terapi al bence.Sanane onun terapi alması gerektiği,asıl sen gitmişsin elden farkında değilsin.Normal bir insan bu tarz bir ilişkinin sağlıksız olduğunu anlar ve bitirir,sen ise manipülatif birinin ağına düşmüş kıvranıyosun..Buna gerek yok farkına varmazsan daha ağır şeyler seni bekliyor bilesin
Devam etmiyorum kestim ipini canım kendi düşünsün bundan sonrasını artık.

Benzer bir ilişki yaşamıştım yıllar önce ve verdiğim zaman hariç hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum o toksik herifle yaşadığım ilişkide. Eğer yaşamasaydım şimdi bulunduğum yerde, bulunduğum kişi olmayacaktım. Benden sonra evlendi ve hatta boşandı bile. Kimse için kötü bir şey dilemem ama kadına pek üzülmüştüm. Sürekli 'beni anla' diyen bencil bir aptal en nihayetinde. O zamanlar doğum haritasına bile baktırmıştım parayla acaba sorun nerde diye. Detaylı detaylı araştırmıştım keşke dikkate alsaydım ikizler burcunun şerefsizliklerini. Şimdi para vermiyorum henüz o kadar aşık olmadım ama yine de bakıyorum valla ben burçlara. İkizlerse engelliyorum :KK70: Biiir yığın yuva yıkan site var da şu vatandaş yorumlarda cevap veriyor bakabilirsiniz Astrolojiyi Tanıma ve Araştırma Merkezi | .. Astroloji
Bakarım :)
Aynı benimki de öyle işte beni anlayan kimse yok beni anla bilmem ne... anlat dersin anlatmaz yoruyor insanı

Mesajlarını silmişsin. Üzerinde düşünme, çocuk neden sorunlu diye değil de ben neden bunu hayatıma çektim, nasıl daha erken davranıp uzak durabilirdim? sorusuna odaklan. Sürekli çocuğu irdelersen benzer insanları bulmaya başlayabilirsin.
Ayrıca çocukta iç görü yok ki, terapiye gidebilmesi için farkında olması gerekir.
Uzak duruyorum bişey yapmıyorum artık engelledim.

Ayrıldım önceki sayfalarda bahsetmiştim. Yazdım yazacağımı umut bağlamaya değen biri değil çok geç olmadan anladım teşekkürler yorum için.
Okudum şimdi, hayırlısı olsun. Eski sevgilime benzettim tavırlarını. İnsan aşıkken saçmalıyor ama sonra böyle dışardan bakınca anlıyorsun. Ben de zamanında gurur falan tanımadan ilk adımı atan taraf oldun çoğu zaman. Şimdiki aklım olsa süründürürdum onu. Engellemiş ya mesela aynı eski sevgilimin hareketleri. Narsistik köpek. Sonra engeli açıp yazardı ya da mail veya sms atardı dengesiz ruh hastası. Ben mal gibi gardımi düşürüyordum, olur da sizinki de aynı şeyleri yaparsa aman yüz vermeyin

Okudum şimdi, hayırlısı olsun. Eski sevgilime benzettim tavırlarını. İnsan aşıkken saçmalıyor ama sonra böyle dışardan bakınca anlıyorsun. Ben de zamanında gurur falan tanımadan ilk adımı atan taraf oldun çoğu zaman. Şimdiki aklım olsa süründürürdum onu. Engellemiş ya mesela aynı eski sevgilimin hareketleri. Narsistik köpek. Sonra engeli açıp yazardı ya da mail veya sms atardı dengesiz ruh hastası. Ben mal gibi gardımi düşürüyordum, olur da sizinki de aynı şeyleri yaparsa aman yüz vermeyin
Sağol canım inşallah. Sen de kurtulmuşsun nişan söz olmadan 🙏🏻Birebir aynını yaşamışsın benimle. İşte içine girmeden bi insanı anlayamıyorsun ilk defa karşılaştım böyle çok acı oldu bana anlatamam. Evet zeytin dalı uzattıktan sonra tek bir açıklamaya gerek duymadan basmış engeli nasıl sinir oldum varya güya sözlüm olacak terbiyesiz narsist. Benim yapmam gerekeni o yaptı çok iğrenç bi durum 2 hafta oldu ses seda yok şu anda bakalım umudum yok ama sağ solu belli olmaz onun dönerse de olmaz zaten. Ben de onu engelledim gerçi. Alttan almaktan bıktım nerde kaldı bizim değerimiz değil mi. Bir kere bile naz yapamadım o yapıyor bütün nazları. Ne yapsan yaranamıyorsun arkadaşım böylesine aşırı derecede davranış bozukluğu var akşam barışırsın ertesi gün telefonları açmaz acı çektirmekten zevk alıyorlar resmen.

Back
X