• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli küsüyor

çok nadir seviyorum der o da benım zorumla. ben nedne birlikteyim bilemiyorum, mutlu anımız o kadar azaldı ki hep kavga hep tartışma ep aglaıyrum. bıktım kızlarrrrrrr

ne için kavga ediyosunuz hiç birlikte vakit gecirmiyormusunuz ya deki sevmiyorsan bitsin seviyosada yanında olsun seviyorum derse bidaha bu konuları acmazsın.böyle kabul edersin

çok nadir seviyorum der o da benım zorumla. ben nedne birlikteyim bilemiyorum, mutlu anımız o kadar azaldı ki hep kavga hep tartışma ep aglaıyrum. bıktım kızlarrrrrrr

canım cok uzuldum kusura bakma ama ayrılmalısın bu senın gelecegın ve gelecegını ellerine yok ediceksin hep mutsuz bir hayat cekilmez ki.yasa takılmıssın ama olabilir herkes 20sinde evlenicek diye birşey yok.onemli olan omur boyu mutlu olabileceğin bir adam mutlu bir aile mutlu bireyler ve mutlu cocuklar yetiştirmek. ben hayatta ayrılma taraftarı olan bir insan asla olmadım bugune kadar erkek arkdsm oldu biri 4 diğrei 3 yıl sürdü sürdürdüm belki de senin gibi sadece kendim bitmesin istedim cabaladım ozguvenmi kaybettim kukla oldum zaman zaman .Benim fikirlerim önemli değildi.Ayrılınca bi daha baskasını sevemem sanıyordum 1.si bitti 2.sinide sevdim onu da bitirdim .Bi yerden sonra mantıklı olmak gerekşyor artık mutsuz olmaya hiçbirimizin hakkı yok mutlu olmalıyız .şimdi 9 aydır biriyle birlikteyim ve o beni cok mutlu ediyor birkere bile tartsmadık daha (nazar değmesin inş. :)) ben de onu aynı sekilde bulamam diye birşey yok bulursun ama eski hatalarını yapmazsan taviz vermek yok .İnsanlar senden alabildiklerini alırlar ve bu sınırı her zamn zorlarlar daha ne kadar alabilrim diye bu boyledir.Umarım ayrılırsın .Kısa suren bir mutsuzluk mu omur boyu mutsuzluk mu secimini sen yap!!!

canım dostum, seviyorum diyor sms hep eziyet. bunaldım hayatımdan offf

önceden böyle dedğildi

bak kuzum yapısı bu demekki ayrılmak istese ayrılmak istiyom der uzatmaz.bence sakin ol üstüne gitme hiç bişe olmamıs gibi davran yüzüne bişey vurma sen sunu yaptın bıktım sevmiyonmu öldürcem kendimi gibi seler deme.üstüne gidip bıktırma.kendi haline bırak yani onu bu haliyle kabullen baska seylerle oyalan.oda bu arada düzeltir kendini adam evlenmek istemese evlencez araba alma demez.sakin ol.

Son düzenleme:
evlenmek isityor ama eziyet etmesınden gına geldi , hayırlısı senın taktıgı deneyceğim. gerçi denemedim değil ama son kez deneyecem artık

bak kuzum yapısı bu demekki ayrılmak istese ayrılmak istiyom der uzatmaz.bence sakin ol üstüne gitme hiç bişe olmamıs gibi davran yüzüne bişey vurma sen sunu yaptın bıktım sevmiyonmu öldürcem kendimi gibi seler deme.üstüne gidip bıktırma.kendi haline bırak yani onu bu haliyle kabullen baska seylerle oyalan.oda bu arada düzeltir kendini adam evlenmek istemese evlencez araba alma demez.sakin ol.

bence kesinlike oyle davranmamalı.Neden ona oyle katlanmak zorundaki bu cok sacma sadece evlenmek istediği için mi kimse kimseye katlanmak zorunda değil hosuna gitmiyorsa davrnısları ve cok kez uyardıysan ve değişmiyosa bu acıyı cekmek niye ayrıl gitsin.Kend,n, falan düzeltmez düzelmeyen adam zaten hiç kimse de değişmez sadece değişmiş rolu yapar kimisi 1 ay kimi 5 ay kimi 1 yıl 3 yıl ama o kadr sonra sıkılır ve karsında aynı adam tecrube ile sabit .Sen onu kabullenmk zorunda değilsin 29 yasında oldugun için evlenmk istiyorsun ama bu cok yanlış hiç kimse senden değerli değil ve sen onu boyle kabul etmekte zorunda değilsin.Senin kırgın uzgun oldugun durumlarda o seni alttan alıyor mu ? Almıyor tahmin edebiliyorum. Senin için fedakarlık yapmayan bir adam iççin fedekarlık yapmak niye.BU hayatta hersey karsılıklı unutma

bence kesinlike oyle davranmamalı.Neden ona oyle katlanmak zorundaki bu cok sacma sadece evlenmek istediği için mi kimse kimseye katlanmak zorunda değil hosuna gitmiyorsa davrnısları ve cok kez uyardıysan ve değişmiyosa bu acıyı cekmek niye ayrıl gitsin.Kend,n, falan düzeltmez düzelmeyen adam zaten hiç kimse de değişmez sadece değişmiş rolu yapar kimisi 1 ay kimi 5 ay kimi 1 yıl 3 yıl ama o kadr sonra sıkılır ve karsında aynı adam tecrube ile sabit .Sen onu kabullenmk zorunda değilsin 29 yasında oldugun için evlenmk istiyorsun ama bu cok yanlış hiç kimse senden değerli değil ve sen onu boyle kabul etmekte zorunda değilsin.Senin kırgın uzgun oldugun durumlarda o seni alttan alıyor mu ? Almıyor tahmin edebiliyorum. Senin için fedakarlık yapmayan bir adam iççin fedekarlık yapmak niye.BU hayatta hersey karsılıklı unutma

bende bilmiyom canım acaba cokmu üstüne gitti diye düsündüm ama tabi orasıda var iyi düsünsün:26:

6 yıldır tanıdığım 2,5 yıldır ciddi olarak birbirimizle evlilik amaçlı görüştüğüm bir sevgilim var. Ondan evvel başka da sevgilim olmadı 29 yaşındayım, kendisi benden 1 yaş büyük.

ilk tanıştıgımız sene, bir sevgili durumu olmuştu sebepsiz yere durup dururken telefonlarımı açmayıp benimle görüşmedi. bende bir muddet sonra vazgeçtim.

bundan 3,5 yıl evvel birden bire tekrardan arayıp sormaya başladı ama ne tesadif ki yine kendi kendine bir sebep göstermeden konuşmadı. bu kez biraz daha ciddiydik. ben nedense ısrarla peşinden koştum 6-7 ay görüşmedi benimle. derken uzak bir yere tayını çıkınca yalnızlığından hıç yalnız bırakmadım görüşmeye başladık o zamndan berıdır görüşüyoruz. bu 2,5 senenin ilk zamalarında bana karşı gayet saygılı idi, ama zamanla sacma sapan seylerden kusmeye telefonları açmamaya hatta telefonlarını kapatmaya başladı ben ulaşamadıgım çok zamanlar olduç neden ısrarla aradım haklı oldugum yere özürler diledim bilmiyorum. ama inanın bu artık o kadar yaygınlaştı ki 3 gunde bir küsecek bir sey buluyor. o kadar yoruldum ki, söyluyorum ama benı kızdırıyorsun diyor, ileride küstüğü saçmalıkları da anlatırım.

eger dışarıda küsüyorsa hemen eve bırakayım senı, ya da ben eve gidiyorum diyor. yolda bile sinirlenip çekip gittiği oldu ben peşinden koştum aslında tam salakmışım. birlikte gezerken muhabbet ederken birden küsüyor neye alındıgı söylemiyor, dil döküyorum özur diliyorum ( ne için dilediğimide bilmiyorum inanın) ama nafile, aç aç eve dönduruyor, burnumdan getiriyor, birlikte gezilere filan da gittik başbaşa oralarda da aynı şeyleri yaptı, beni bırakıp gitmelere durdu.

bunları yazarken bile aslında ne zavallı ne bitiş durumda oldugumu görüyorum.

evlilik hayallerimiz var, ama ben adam yerıne konuşmadıgımı düşünüyorum.

neden hala ayrılmadık, bilmiyorum, korkuyorum, seviyorum (yada çok seviyordum) diyorum, ama boyle evlilik olsa yürümez. ikimizde biliyoruz. boşa zaman kaybetiğimizi düşünüyoruz zaman zaman.
defalarca konuştum küsme direk sorunu söyle anlaşalım yoksa başka problemimiz yok diye ama bıktım. bazen neye küsütğünü bilmeden hafta geçtiği oluyor, bıktım artık

bazen ölmek istiyorum, o kadar değersizim ki,

benımde evlenmek gibi hayallerim var, evimi soyle süslerim çocuklarım şöyle olsa filan diye.
milletin mutlulk resimleri benı sarsıyor bazen. elbette herkes mutlu olsun artsın. keşke bende mutlu olabilsem

sizinle dertleşmek istiyorum buradan:5::2:

Canım yaşınız küçük olsa inan anlarım çocuk derim ama yaşı 30 olmuş, hala çocuk gibi davranıyor. Bence karar alırken çok iyi düşünmelisin. Evli biri olarak söylim, insan evlendikten sonra ailesinden de ayrılınca eşi ona daha fazla destek olsun istiyor. Şuan aranızda küslük olsa bile gidecek bir evin var, dertleşecek arkadaşların var. Ama o zaman evinde , arkadaşında o olacak. Aynı evin içinde her desteğe ihtiyacın olduğunda sana sırt çeviren biri olması, sürkeli senin alttan alıp koşturmanla yürüyen bir evliliğin olması çok ama çok yıpratır seni. Her evlilikte tartışmalar küslükler olur. Çok şükür benim eşim bu zamana kadar yarım saat bile zor küs kalmıştır. Kızar sonra gelir konuşur düzeltiriz arayı. Ama o yarım saat bile bana zehir oluyor. Aynı evde iki kişi ama çıt yok. O bir köşede ben bir köşede. İnan bana çok kötü bir durum. Dediğim gibi canım karar almadan önce iyi düşün. Şimdi yoldan dönmek zor değil, ama evlenipte sonrasında o yolları ayırmak çok daha zor olur. Karar senin.

bende bilmiyom canım acaba cokmu üstüne gitti diye düsündüm ama tabi orasıda var iyi düsünsün:26:

yok ya ne üstüne gitmesi bizim kız yasım geldi diye panik yapmıs bütün ipleri de eline vermis sevdiği için düdüğü cocuk otturuyo boyle hayat olmaz niye alttan alsın değişmez de o adam .küsmek nedir ya kadınlar küser erkekler değil cocuk mu canım ? Erkek koşacak kadının peşinden kadın değil ben arkdsmızıda suclamıyorum onun yaptıklarını ben de yaptım ama aldım boyumun olcusunu .O yüzden sil baştan başlamak gerek bazen :D

yok ne alttan alması, ağlamaktan gözlerimden yaş tükense gene de dönup bakmıyor. Ne çilem var sormayın, bir keresinde bir seminerdeyiz, 1 haftalığına. oturuyoruz, çıkıp odayı terk ediyor gidip balkonda oturuyor soğukta. niye bana tepki. bıktım valaa.
sizin destekleriniz olmasa inanın bu durumları o kadar kanıksadım ki normal sayıyorum.
ama kurtulmam laızm

yuzde doksan basak burcudur bu gıcık kişi.genelde bu tarz gıcıklıklar o burc erkeklerınde var.ciiddiyim bak bu kendini nasılsa bu kız bana katlanır beni napsam kabullenır gibi gördüğünden sana bunu yapıyo.sen bı restı ceksen senı sevıyomu sevmıyomu anlarsında.rest cektıgınde en fazla 2 gun eger o kadar zaman ıcınde sana bı adım atmazsa bıtırmeye kalkma dıye senı sevmıyo bu.eger pesıne gelırse sana naz yapıyomus arada dıye dusunebılırsın.seven sevdıgıne kus kalamaz merak eder konusmak ıster.sen rest cekmedıkce bunları yasarsın hatta evlensenız bıle sevgılıykende böyleydım bıle bıle kabul ettın der dahada üzer seni.o zaman tam cantada kekliksin diye görücek cünkü.

Canım yaşınız küçük olsa inan anlarım çocuk derim ama yaşı 30 olmuş, hala çocuk gibi davranıyor. Bence karar alırken çok iyi düşünmelisin. Evli biri olarak söylim, insan evlendikten sonra ailesinden de ayrılınca eşi ona daha fazla destek olsun istiyor. Şuan aranızda küslük olsa bile gidecek bir evin var, dertleşecek arkadaşların var. Ama o zaman evinde , arkadaşında o olacak. Aynı evin içinde her desteğe ihtiyacın olduğunda sana sırt çeviren biri olması, sürkeli senin alttan alıp koşturmanla yürüyen bir evliliğin olması çok ama çok yıpratır seni. Her evlilikte tartışmalar küslükler olur. Çok şükür benim eşim bu zamana kadar yarım saat bile zor küs kalmıştır. Kızar sonra gelir konuşur düzeltiriz arayı. Ama o yarım saat bile bana zehir oluyor. Aynı evde iki kişi ama çıt yok. O bir köşede ben bir köşede. İnan bana çok kötü bir durum. Dediğim gibi canım karar almadan önce iyi düşün. Şimdi yoldan dönmek zor değil, ama evlenipte sonrasında o yolları ayırmak çok daha zor olur. Karar senin.

haklısınız, bende biliyorum. aynı evde kus olması dunyayı bana dar edecektir. ben aslında o kadar cıvıl cıvılımdır ki, bana hala cimcime derler, ama benı dumyanın en sorunlu kişisi ilan etti, her şeyime kızıp kusuyor, ve bende kanıksadım. hep yanlış yapıyormuşum gibi.
karşımda azcık suratını asan biri olsa hemen özür diliyorum, haklıyım haksızım bakmıyorum .
önceden özür nedir bilmezdim ben, ne hallere düştüm

çok tuhaf şeyleri var mesela, işlerinden hiç bahsetmez, bir okula kabul edildi ar gör lük için , başvurdugunu dahi söylemedi. ben uyutulmuş gibi.

dedim git başla, ama bir haber etseydın keşke. yok yok yok

çok tuhaf şeyleri var mesela, işlerinden hiç bahsetmez, bir okula kabul edildi ar gör lük için , başvurdugunu dahi söylemedi. ben uyutulmuş gibi.

dedim git başla, ama bir haber etseydın keşke. yok yok yok

Yay erkeği kadında ısrarla zeka arar. Kıskanç olmayın. Kuşkucu olmayın. Sonunda onu elde etmek istiyorsanız, kemendinizi hazırlayın.
ONU SORGUYA ÇEKMEYİN

Onu sorguya çekmeyin, ağlayıp sızlayıp dırdır ederek bırakıp gitmekle korkutmaya çalışmayın. Onu özgürlüğe boğun. Düşünün, bu onun için ne kadar rahatlatıcı olacak. Eğer yaşamı onunla aynı espri içinde alırsanız ve insanları oldukları gibi kabul ederseniz, onun kendisine bir eş olacak kadında aradığı başlıca özelliklere sahip olacaksınız. Birbirinize esata dürüst davrandığınız sürece, birlikte uçurtma uçurmak çok eğlenceli olabilir.

Son düzenleme:
arayıp sormadıhımda oluyor, bu kez hayırdır sesın solugun çıkmıyor diyor, bu kez de ona kusuyor. bazen diyorum kı bneım yaşamam bile ona batıyor. nefes almam onu rahatsız ediyor.
ben bırakıp gitmek istiyorum ama yapamadım bir türlü

facebook06 sen ne yapıyorsun arkadaşım. evlenmek için dünyada tek adam o mu var. her genç bayan evlenmeyi siteyebilir ama ALLAH sana bu adamı nasip ederse gerçekten sana eziyet için seni sınamak için nasip eder. erkeklerin bu tavırlarına karşı durmak lazım. sabır et ve artık kendine dur de yazdıklarını kendin okusan dersin bu kız nasıl dayanmış bu adama . seven adam bunları yapmaz diye . sevmek sevildiğini bilmek hissetmek istersin eğer olmuyorsa daha fazla uzatma en fazla 4 ay sonra unutursun. 2 sene sonra da çok daha güzel bir hayat içinde bulursun kendini evli,mutlu ve çocuklu. bu adamla kendini heba etme. hem ben seni başka sayfada gördüm bir listedesin :) dua edicez yakında sana yoksa unuttun mu :)

facebook06 sen ne yapıyorsun arkadaşım. evlenmek için dünyada tek adam o mu var. her genç bayan evlenmeyi siteyebilir ama ALLAH sana bu adamı nasip ederse gerçekten sana eziyet için seni sınamak için nasip eder. erkeklerin bu tavırlarına karşı durmak lazım. sabır et ve artık kendine dur de yazdıklarını kendin okusan dersin bu kız nasıl dayanmış bu adama . seven adam bunları yapmaz diye . sevmek sevildiğini bilmek hissetmek istersin eğer olmuyorsa daha fazla uzatma en fazla 4 ay sonra unutursun. 2 sene sonra da çok daha güzel bir hayat içinde bulursun kendini evli,mutlu ve çocuklu. bu adamla kendini heba etme. hem ben seni başka sayfada gördüm bir listedesin :) dua edicez yakında sana yoksa unuttun mu :)

iki gundur sabah akşam öğlen küsüyor, sabah küstüyse akşama arıyor gene konuşurken bir ley buluyor küsüyor. ve tavır şu; hadi kapat içeri gidicem ( içeri : Anne babasının yanı, salon) , ya da işim var kapat, ya da hadi sen işini hallet. Ya da off öff leyip duruyor.

benı seviyor musun dedim, bu soruda ne var , zaman zaman duymak isteriz, buna öfkelendi küstü. offlamalar vs.
birinde ileride haftasonları nasıl vakit geçiririz sence, hayalimiz nasıl olur gibi bi soruydu, şamar uşağına döndum konuşmadı offladı poff ladı. bende, bu soruda ne var, sana hakaret mi ettim, yalan mı söyledim, küfür mü ettim ne var bunda dedim sıraladım,
bir bağırdı " bitti miiiiiii" diye.

niye bağırıyorsun ne var ya dedim. ben hayal kurmuştum onu paylaşıcaktım dedim, vs dedim zorla teli kapadı. Aradan 1 saat geçti arıyor bir şey yokmuş gibi. başımı ağrıtmak istemediğim için konuştum.

kızlar bu benım kanser nedenim olur.

artık saldırganlaşmaya başladım, onu karşı değil haa, ona güç mü yeter
aileme beni seven herkese saldırganlaştım geçimsiz oldum. neden ? çünkü karşımdakinde onu görüyorum ve bu davranışlar bana olağan gibi geliyor.
o kadar değersizim ki...

ailesinin adını bile ağzıma alsam bir surat bir afra bir tafra. Hİç bir şeyini de anlatmaz, sır küpü. ya diyorum ben ne senın ne de ailenin düşmanı vs değilim. Y ada ailene girmiş ajan değilim, beni saatlerce ağlatıyor. sanki zevk alıyor. o kadar ah ediyorum ki. benı aklıma gelmeyen şeylerle itham ediyor ailesine karşı, ki onları tanımadım henuz. diyorum ben bunu kast etmedim ki. ben ağlarken içeride ailesi gülüp oynuyor, bana bunu reva görüyor. Ah edersem tutar biliyorum,

kızlar tükendim, bıktım
bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kendi kendine küstü yine, dun görüşmek istemedğini söyledi. akşama aradı açmadım, tum gun ne aradı ne sordu. tuhaflaşıyor.
bugun daha sakinim

Back
X