• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli küsüyor

Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, Biri seni bulacak. Önce
korkacaksın eski acılara yakalanmaktan, Biraz ürkeceksin. Ne kadar
dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da
küsme sevdalara, Gavura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at kafandan
...acaba'ları! Bir kemik aynı yerden İki defa kırılmaz

Eki Görüntüle 794392 $544105_402746473155366_2099743960_n.webp$577264_402749143155099_1889502223_n.webp$429766_401590083271005_240133392_n.webp$577822_403203216443025_1943674832_n.webp

$31455_402388289857851_2080064502_n.webp:17::17::17::17::17::17::17::17:

Eklentiler

• $574680_392972034132810_2052220459_n.webp
    $574680_392972034132810_2052220459_n.webp
    16 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
üzülüyorum çok, anlatamam. Hayırlısını versin RAbbim....

daha iliski asamasindasiniz ve caninizdan bezmissiniz. sirf ben evlenmek istiyorum, bundan sonra karsima birisi cikar mi vs gibi korkularla kendinizi neden mutsuz bir birliktelige mecbur ediyorsunuz ? siz kendinize deger vermiyorsunuz ki erkek arkadasinizdan deger bekleyesiniz. boyle omur mu gecer? erkek arkadasinizin ne bu simarikligi yahu. sanirim akli hala diger kizda kalmis.

gerci arkadaslar soylemis , ama siz hala berabersiniz. bence acilen terk etmelisiniz onu. bu iliskide erkek rolunu ustlenmissiniz ha bir de saglikli bir erkek modeli de degil ki. psikolojik sorunlari var resmen.

evlilik bu isler nasip kismet. yahu ben bir ay icinde evlendim. ne bileceksiniz karsiniza kim, ne zaman cikacak. oyle bir konusuyorsunuz ki sanki 50 yasindasiniz. daha 29 yasindasiniz neden kendinize bu eziyeti yapiyorsunuz. deger bekliyorsaniz, once siz kendinize deger gosterin ve bu iliskiyi sonlandirin.

daha iliski asamasindasiniz ve caninizdan bezmissiniz. sirf ben evlenmek istiyorum, bundan sonra karsima birisi cikar mi vs gibi korkularla kendinizi neden mutsuz bir birliktelige mecbur ediyorsunuz ? siz kendinize deger vermiyorsunuz ki erkek arkadasinizdan deger bekleyesiniz. boyle omur mu gecer? erkek arkadasinizin ne bu simarikligi yahu. sanirim akli hala diger kizda kalmis.

gerci arkadaslar soylemis , ama siz hala berabersiniz. bence acilen terk etmelisiniz onu. bu iliskide erkek rolunu ustlenmissiniz ha bir de saglikli bir erkek modeli de degil ki. psikolojik sorunlari var resmen.

evlilik bu isler nasip kismet. yahu ben bir ay icinde evlendim. ne bileceksiniz karsiniza kim, ne zaman cikacak. oyle bir konusuyorsunuz ki sanki 50 yasindasiniz. daha 29 yasindasiniz neden kendinize bu eziyeti yapiyorsunuz. deger bekliyorsaniz, once siz kendinize deger gosterin ve bu iliskiyi sonlandirin.

psikolojik sorunları olduguna eminim. ne desem offluyor.

gece yarısı bile küsüp bulunduğu ortamı terk etmeye durdu dağ başında bile. bazen bir şeye kızıp aniden yolda sokakta seni bırakıp terk edip hızlı hızlı gidiyor. bi iki defa gerçekten suçcum var sanıp peşinden koşup kolundan bile tuttuğum oldu öyle de hızlı toz oluyor ki, anlatamam.

sonra ben eşşek adamın tekiyim diyor(du). Sonralarda aynı şeyleri yaptıgında ne özür ne bişi. Pişkinlik, bir daha yapma deyip duruyor, kızdırma deyip duruyor.

neymiş bir keresinde 10 kere aynı şeyi sormuşum, buluşmak için gelmişti, 5 içinde bu sebepten dolayı küstü gitmeye durdu, yanından yürüyüncede iteliyor ben gidicem diye. Rezil oldum.

Böyle dengesiz biriyle devam etmek istediğine emin misin :44:

ah ah dün gene beni çıldırttı anlatsam yuh ya dersiniz bana.

bir neden yüzünden çok ırıldıldım ona.
buluşsacaktık onnu parkta bankta bekliyordum geldi, ayapa kalkmadım gel otur dedim. geldi bankta kolunu sarılırcasına banka doğru uzattı yakınlaşmak istedi. neyse ben istifimi bozmadım. baktı konuşmuyorum, bekledi sonra yine hep küstüğü gibi, işin var mı kızılayda dedi. yok dedim.
o zaman senı otobusune bindrieyim dedi. bende saol deim.30 dk konuşmadan durduk ama bir kelime bile etmedi.

sonra konuşmadın ben gidiyorum dedi yanağımdan öpmeye durdu, bende geri çekilip dur gitme konuşalım dedim.
ayaga kalktı resmen uçarak çekti gitti, seslendim arkasından yok.
aradım telini meşgule verdi. Neyse kalktım yerımden bunu zar zor kalabalığın arasından buldum. kolundan tutupbir dolu azar ettim ama bana mısn demiyor, konuş dediğim zaman konuşacaktın yarım saattır oylece sustun dedi.. bende senın davranışların bunlar, senden örnek aldım dedim. sus sesını duymak istemiyorum, konuşma artık yeter vs vs dedi

genelde konuşmadı. çıldırttı beni. bu sırada yuruyor devamlı ayaklarım koptu. neyse oturduk bir kenara dışarıda oylece mal mal tavır yaptı sınırden agladım.
bende sınırlenebilirim hiç mi tavır yapamaycagım dedim, oyle tavır mı olur dedi. bende seının yaptıkların bunlar dedim. inanıın bıktrırdı. neyse ikna olmadı sinirden ağladım bir dolu yemın ederim, onun yanında ağlamak istemiyorum ama durduramıyorum kendimi. tam bir saçmalık bu durum. neyse çıldırttı benı.
derken kalk artık buradan yarım saattır duruyoruz, ben bu işin sonunu hayır görmuyorum devamlı sonumuzu dusunuyorum bu işten bir şey çıkmaz dedi. bende evet aynen oyle düşünüyorum dedim. bunalttın kuserek nereye varacaksın, sende neye kırıldıgımı nedne sustugumu sorsaydın dedim. su gibi su yuzune çıktı yine ve sanki sorsam konuşacaktın dedi; vs vs
benı suçlayıp duruyor bıktım hayatımdan.

neyse kalktık oradan yolda kızdım ama gene. cenenı tutmadıpun için bu iş benı çıgırımdan çıkarıyor dedi. neyse azarlamaya çalıştım ne kadar etkili oldu bilemem ben dedikçe pis pis sırıttı durdu, kenara cektim, zorla özür dileyeceksin bir daha terk edip gitmek susmam kusmek yok dedim. ekmeğe el bas dedim, dalga geçti filan ama özür diledi. sonra bana özür çiçeği alacaksın dedim. almam filan dedi. asla alamam dedi.
ama benileride bir yerde bekledim gitti güzel bir demet yaptırmış elinde geldi, özür dilerim dedi.

sorun çözüldü mü hayrı çözülmedi biliyorum. bu beni bitrdi zerre kadar inancım guvenım kalmadı.

neyse gidip bir yerde yemek yedik, ailenle tanışayım dedim, önceden çok istiyordu tamam diyordu, şimdi ise hayır zamanı gelince diyor, zamanı ne zaman diyorum zamanı gelsin diyor. ha bende gidip tanışacak dedğildim, tanışsamda evlenecek değildim

dengesizin teki

hayatımdam bezdim malesef.Allah affetsin.

Back
X