- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
Kızlar sanırım artık konuya objektif yaklaşamıyorum, fikirlerinizi merak ediyorum.
Babam bana sürekli küsüyor. 2 yıllık evliyim, daha önce şehir dışında yaşıyorduk şimdi aynı ilde yaşıyoruz ve sürekli bu problemi yaşıyorum.
Kandilde mesaj attım, aramadım diye küstü.
Geçen gece bir yere gideceklermiş, bende evde yalnızdım beni de götürmek istediler. Gitmek istemediğim için küstü.
Kayınpederlerim oturmaya geldi, onları çağırmadım diye de küsmüştü ve bu çok uzun sürmüştü.
Gitmiyoruz diye, aramıyorum diye, aklınıza gelebilecek her şey yüzünden küsüyor bana.
Benim sinirlerim kaldırmıyor artık çıldırma noktasına geldim.
Arıyorum soğuk konuşuyor, kısa kısa cevaplar veriyor.
Benim de gidip özür dilemek gelmiyor artık içimden. Sürekli aynı şeyler...
Sadece bana değil eşime de küsüyor.
Şehir dışında yaşarken ziyarete gelmiştik annemleri, dışarıya çıktık gece. Geç geldik diye bile küstü.
Hadi benimle aramı düzeltiyor bir şekil, eşim de alttan alıyor sağolsun. Ama eşimin durup durup birden patlamasından da korkuyorum.
Eşime artık babam bana küstü diyemiyorum, utanıyorum.
Ne yapsam ben ya?
Babam bana sürekli küsüyor. 2 yıllık evliyim, daha önce şehir dışında yaşıyorduk şimdi aynı ilde yaşıyoruz ve sürekli bu problemi yaşıyorum.
Kandilde mesaj attım, aramadım diye küstü.
Geçen gece bir yere gideceklermiş, bende evde yalnızdım beni de götürmek istediler. Gitmek istemediğim için küstü.
Kayınpederlerim oturmaya geldi, onları çağırmadım diye de küsmüştü ve bu çok uzun sürmüştü.
Gitmiyoruz diye, aramıyorum diye, aklınıza gelebilecek her şey yüzünden küsüyor bana.
Benim sinirlerim kaldırmıyor artık çıldırma noktasına geldim.
Arıyorum soğuk konuşuyor, kısa kısa cevaplar veriyor.
Benim de gidip özür dilemek gelmiyor artık içimden. Sürekli aynı şeyler...
Sadece bana değil eşime de küsüyor.
Şehir dışında yaşarken ziyarete gelmiştik annemleri, dışarıya çıktık gece. Geç geldik diye bile küstü.
Hadi benimle aramı düzeltiyor bir şekil, eşim de alttan alıyor sağolsun. Ama eşimin durup durup birden patlamasından da korkuyorum.
Eşime artık babam bana küstü diyemiyorum, utanıyorum.
Ne yapsam ben ya?