Sürekli kusuyorum

Genzim tahriş oldu artık kusmaktan su içerken yanıyor ne yesem tereddüt edıyorum açım şuan resmen ama yıyemıyom inş bunda çabuk geçer kızımda dört ay sürmüştü Can'ım
Ben hala kusuyorum Allah yardimcin olsun.cekmeyen bilmez artik erken dogsun bile istiyorum cok zor

Canim bende de hasimato var. Bulantiya neden oluyor mu bu hastalik. Bi de hasimato icin ayri ilac kullaniyo musun? Doktor antitpo disindaki değerlerim normal oldugu icin vermedi bana.

Cok gecmis olsun. Kacinci haftada kalbi durdu sanirim ben pek ciddiye almadim bu hastalığı.
Sakın kötü düşünme benimki sadece bir olasıktı zaten Bebek sağlıklı değilse vücut tutmuyor. Kaldiki değerlerim öncekindede çok çok düşük değildi önlem amaçlı. Birsürü hamile var, ilaç kullanan takibi bırakma , 12 haftalıktı. Güzel düşünelim güzel olsun. Rabbinin izniyle alıcaz kucaklarımıza yavrularımızı.

Anam bende sorun mu var ki bi sabahlari hafif bulanti oluyo ondan sonra yok bian kotu hissettim bebege bisey mi oldu die kizlar cumaya kadar nasil sabretcem ben simdi
valla canım bende hiç yaşamadım kusma olayını sadece midem ağzıma geliyor o kdr sanki hiç hamile değilmişm gibi baştan beri böyle allah yardımcıları olsun yaa

valla canım bende hiç yaşamadım kusma olayını sadece midem ağzıma geliyor o kdr sanki hiç hamile değilmişm gibi baştan beri böyle allah yardımcıları olsun yaa
Bu sabah kotu oldum ben bi hala oyle midem bulanicak gibi ama bulanmiyo degisik canim bisey istemiyo ama karnim ac :)amin cnm q

Bu sabah kotu oldum ben bi hala oyle midem bulanicak gibi ama bulanmiyo degisik canim bisey istemiyo ama karnim ac :)amin cnm q
13 haftadır ne aşerme ne başka bişey ne bir kusma maşallah diym de başta hatta acaba hamile değilmiyim diyordum hiç belirti yoktu çünkü

allah yardımcın olsun canım benımm
genede çok şükür de bizde hamile kalalım diye can atıyoruz ,

her anına çok şükür de sabır çek

bugunler geçer inşallahh

Senin kiz mi erkek mi? Şimdiden Allah upuzun bi omur versin.

Bana mı Dedin Can'ım evet bi kızım var altı yaşında onda da çok ağır gectı 10 kilo verdim ilk üç ayda susuz kaldı vücut hep serum yedim

Eğer kız bebeğine hamileysen, ilk aylar zaten çok kötü geçiyormuş. Bakalım benim bebiş daha kendini göstermedi, ama ben ilk aylar çekmedim böyle...

Alternatifler yarat canım ben ilk gebeliğimde kaynar suya şeker kayıp içebiliyodum mesela şimdide soğuk su yudumlayıp içebiliyorum kaynar suyu sade dene kaynar suyu şekerle dene yada soğuk suyu yudumla dene bi şeklini illa içebileceksin ha bayıla bayıla olmasada zorla en azından ihtiyacın kadarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…