- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Ben hala kusuyorumGenzim tahriş oldu artık kusmaktan su içerken yanıyor ne yesem tereddüt edıyorum açım şuan resmen ama yıyemıyom inş bunda çabuk geçer kızımda dört ay sürmüştü Can'ım
Canim bende de hasimato var. Bulantiya neden oluyor mu bu hastalik. Bi de hasimato icin ayri ilac kullaniyo musun? Doktor antitpo disindaki değerlerim normal oldugu icin vermedi bana.Bu 3 hamileliğim 1 oğlum var hepsinde aynıydım. Oğlumda sürekli serum yiyordum. O Zaman'larda metpamid vardı. Hiçbir işe yaramamıştı. ),;% 5 lil dilime giriyordum. Hipermesis gravidarum benim durumumdu. Haşimatoda da var bende dahada çoğaltıyor.ilaç haricinde hiç bişey maalesef durduramıyor. Araştır istersen
Canim bende de hasimato var. Bulantiya neden oluyor mu bu hastalik. Bi de hasimato icin ayri ilac kullaniyo musun? Doktor antitpo disindaki değerlerim normal oldugu icin vermedi bana.[/QUOTE
Hamileyken öğrendim hasimato olduğumu antikorlar biraz yüksekti ama tsh düşüktü ts3 ve ts4 normaldi. Bir önceki gebeliğimde kalp durması yaşadım yapabiliyormuş. İlaça başlanmadı. 14 haftadan sonra değerlerim düzeldi 3 ayda bir tahlillerim var. Triod ile ilgili olan herşey de kusmayı artırır dedi. Felaketti çok şükür bitti
Sakın kötü düşünme benimki sadece bir olasıktı zaten Bebek sağlıklı değilse vücut tutmuyor. Kaldiki değerlerim öncekindede çok çok düşük değildi önlem amaçlı. Birsürü hamile var, ilaç kullanan takibi bırakma , 12 haftalıktı. Güzel düşünelim güzel olsun. Rabbinin izniyle alıcaz kucaklarımıza yavrularımızı.Cok gecmis olsun. Kacinci haftada kalbi durdusanirim ben pek ciddiye almadim bu hastalığı.
valla canım bende hiç yaşamadım kusma olayını sadece midem ağzıma geliyor o kdr sanki hiç hamile değilmişm gibi baştan beri böyle allah yardımcıları olsun yaaAnam bende sorun mu var ki bi sabahlari hafif bulanti oluyo ondan sonra yok bian kotu hissettim bebege bisey mi oldu die kizlar cumaya kadar nasil sabretcem ben simdi
Bu sabah kotu oldum ben bi hala oyle midem bulanicak gibi ama bulanmiyo degisik canim bisey istemiyo ama karnim ac :)amin cnm qvalla canım bende hiç yaşamadım kusma olayını sadece midem ağzıma geliyor o kdr sanki hiç hamile değilmişm gibi baştan beri böyle allah yardımcıları olsun yaa
13 haftadır ne aşerme ne başka bişey ne bir kusma maşallah diym de başta hatta acaba hamile değilmiyim diyordum hiç belirti yoktu çünküBu sabah kotu oldum ben bi hala oyle midem bulanicak gibi ama bulanmiyo degisik canim bisey istemiyo ama karnim ac :)amin cnm q
Masallh cnm nazar degmesin boyle devam eder insallh13 haftadır ne aşerme ne başka bişey ne bir kusma maşallah diym de başta hatta acaba hamile değilmiyim diyordum hiç belirti yoktu çünkü
amin cnm herkesin rahat geçer inşMasallh cnm nazar degmesin boyle devam eder insallh
Bana mı Dedin Can'ım evet bi kızım var altı yaşında onda da çok ağır gectı 10 kilo verdim ilk üç ayda susuz kaldı vücut hep serum yedimCanım ilk evladın "KIZ" mı?
Yok yemedim Can'ım yerim olmadı ama yemeğe korkar oldum daha kötü ye giderse hastane yolu görunuyo bana hep yatar haldeyim açım halsizimsalatalık denedin mi en fazla su mıktarı onda var belki kusturmaz seni
Senin kiz mi erkek mi? Şimdiden Allah upuzun bi omur versin.Sakın kötü düşünme benimki sadece bir olasıktı zaten Bebek sağlıklı değilse vücut tutmuyor. Kaldiki değerlerim öncekindede çok çok düşük değildi önlem amaçlı. Birsürü hamile var, ilaç kullanan takibi bırakma , 12 haftalıktı. Güzel düşünelim güzel olsun. Rabbinin izniyle alıcaz kucaklarımıza yavrularımızı.
Kız canım. AminSenin kiz mi erkek mi? Şimdiden Allah upuzun bi omur versin.
Bana mı Dedin Can'ım evet bi kızım var altı yaşında onda da çok ağır gectı 10 kilo verdim ilk üç ayda susuz kaldı vücut hep serum yedim
Alternatifler yarat canım ben ilk gebeliğimde kaynar suya şeker kayıp içebiliyodum mesela şimdide soğuk su yudumlayıp içebiliyorum kaynar suyu sade dene kaynar suyu şekerle dene yada soğuk suyu yudumla dene bi şeklini illa içebileceksin ha bayıla bayıla olmasada zorla en azından ihtiyacın kadarınıselam arkadaşlar birkaç gündür yokum ortalıkta bilenler hatırlar altı haftalık hamıleyım bugun dr kontrolüm vardı bebeğide gördük çok şükür kalbide atıyor Dedi keseye yerleşmiş Dedi sonra çok su içmelisin Dedi susuz kalmışım sebebiyse sürekli kusuyorum son beş gündür yemek yemek kabus oldu şimdiyse su bile içmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?