Ben dun gece acilden yatış yaptım serum yıyorum geceden beri cok susuz kalmışım açlıktan midem karnıma yapıştı çok halsizim Can'ımElif cim bende de var ayni sorunlar ne yapacağız hiç bilmiyorum benim geçmedi bi türlü
Allah şifa versin tez zamanda benim burda o imkanım bile yok Rabbim hepimize yardım etsin canım benim çok geçmiş olsunBen dun gece acilden yatış yaptım serum yıyorum geceden beri cok susuz kalmışım açlıktan midem karnıma yapıştı çok halsizim Can'ım
16 hafta mide bulantisyla gezdim canim allah yardimcin olsun komsu camasir seriyordu onun kokusuna bile kusuyordumselam arkadaşlar birkaç gündür yokum ortalıkta bilenler hatırlar altı haftalık hamıleyım bugun dr kontrolüm vardı bebeğide gördük çok şükür kalbide atıyor Dedi keseye yerleşmiş Dedi sonra çok su içmelisin Dedi susuz kalmışım sebebiyse sürekli kusuyorum son beş gündür yemek yemek kabus oldu şimdiyse su bile içmeye korkuyorum
Canim ilac ne verdi. Bende hicbiri ise yaramadi sadece zofran ise yaradi. Sen zofran kullandin mi? Inan benim de psikolojim alt ust oldu artik. 1 aydir ilac kullaniyorum. Bebege bisey olacak diye odum kopuyor. Ama ilac kullanmasam vucudumda su bile durmuyor.Hala kötüyüm kızlar iki kilo verdim şu dört günde su içemıyorum dudaklarım catladı genzim yanıyo kusmaktan ve aşırı gazım var mide asit dolu asit kusuyorum sürekli ilaç verdi bulantı için fayda etmedi açım ac yatıyom ac kalkıyom resmen yatalak gıbı oldum sürekli uzanıyorum
Diadermine dıye bişey Can'ım hiç işe yaramadı çok fenalardayımCanim ilac ne verdi. Bende hicbiri ise yaramadi sadece zofran ise yaradi. Sen zofran kullandin mi? Inan benim de psikolojim alt ust oldu artik. 1 aydir ilac kullaniyorum. Bebege bisey olacak diye odum kopuyor. Ama ilac kullanmasam vucudumda su bile durmuyor.
Dramamine olmasin oDiadermine dıye bişey Can'ım hiç işe yaramadı çok fenalardayım
benim yengem öyleydi. Ama doktor kussansa yiyeceksin ve ieçeceksin demişti. Zor bir durum Allah yardımcın olsunselam arkadaşlar birkaç gündür yokum ortalıkta bilenler hatırlar altı haftalık hamıleyım bugun dr kontrolüm vardı bebeğide gördük çok şükür kalbide atıyor Dedi keseye yerleşmiş Dedi sonra çok su içmelisin Dedi susuz kalmışım sebebiyse sürekli kusuyorum son beş gündür yemek yemek kabus oldu şimdiyse su bile içmeye korkuyorum
7 ay ayni sekilde devam mi etti kusmalarin. Beni korkutuyosunBen 7 aydir kusan defalarca hastanede yatmis bir hamile olarak ufak bir tavsiyem var 2 hafta once vicks i kesfettim cildirmak uzereyken azicik mendile surup kokluyorum biraz rahatlatiyor belki faydasi olur.ben hamileligim boyunca 3kg alabildim o kadar zor geciyo ama bugun kontrolum vardi bebegim 3kg olmus gobek cevresi 3 hafta onden gidiyor cok siskoymus 4 kg nin ustunde dogacak dedi.yemek yiyemediginiz icin uzulmeyin bu size moral olsun.ben baya baya buzlu su iciyorum midemi daha az bulandiriyo tabi gunde 2litreyi gecemiyorum ama tavsiye ederim ılık sudan daha kolay iciliyor
Herkesin boyle gececek diye bir sey yok benim artik 3 haftam var bitiyo kusmalarim bulantim...sizinde uzamadan zamaninda biter tadini cikarirsiniz umarim7 ay ayni sekilde devam mi etti kusmalarin. Beni korkutuyosun
Zofranı 16 haftaya kadar kullandım midesinde hiçbişey tutmayan biri olarak. Hamilelikte yarar var zarar ilişkisi var. Çok kusanlara verilen hap bu serum yesende içine Zofran koyuyorlar. 3.gebeliğim arada kaybım var. Bulantı hepsinde aynı 18 haftada büyük bir ölçüde rahatlarsın. Sıvı olarak suyu soğuk dene daha rahat içersin. Stres yapma yapacak maalesef bişey yok. SabırDramamine olmasin odoktoruna zofrani sor istersen. Dramamine bende de ise yaramadi. Ya da doktoru ara durumunu anlat. Belki kendisi onerir.
Kraker ye soda ic canim bunlar rahatlaticaktir seni.Mineralli su oneririm.sana...İlk gebeliğimde de çok çektım sanırım buda öyle geçecek ilkinde çok hastanede yattım serum yedim susuz kaldığım için bunda öyle olması çok sıkıntı kız okula gıdıyor birinci sınıf çok zor her aksam ders çalıştırıyorum benle yapıyo birtek bana ihtıyacı var napsam bilemedim ne yesem şaşırdım ne yersem yıyım genzim yana yana çıkarıyorum çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?