Sürekli kusuyorum

Ben dun gece acilden yatış yaptım serum yıyorum geceden beri cok susuz kalmışım açlıktan midem karnıma yapıştı çok halsizim Can'ım
Allah şifa versin tez zamanda benim burda o imkanım bile yok Rabbim hepimize yardım etsin canım benim çok geçmiş olsun

16 hafta mide bulantisyla gezdim canim allah yardimcin olsun komsu camasir seriyordu onun kokusuna bile kusuyordum
Beyaz leblebi öneriyor doktor am beni rahatsiz etmişti. Bide zencefil cayi iyi geliyormuş ama ben icmedim. Çubuk krker yedim ara ara ise yariyordu bide yoğur ve haslanmis patates yedim. Bisy yemezsem bebeğimi kybedecegim korkusu vardi hep kustukca yinede zOrladim kendimi yedim birşeyler. Sudan bile midem bulaniyordu.çok su içme bir anda birkaç yudum iç her seferinde özellikle sabahlari uyandiginda çok bulantin olur. Kokulu herşeyden uzak dur eşim ise giderken deodorant parfüm akmaz olmuştu kokuyu alinca cikariyordum şuan 22 haftaligiz ben kenim parfüm kullnmiyorum bulanacak diye hep kokuyorum ama çok şükür 16 haftadan sonra geçti bende

Benim hala midem bulaniyor hala kusuyorum hatta cogu zaman kan kusuyorum yemek borumda yirtiklar olustugu icin.sadece 1kg aldim ama bebegim 3 hafta onden gidiyor 4kg nin ustunde dogacagi icin muhtemelen sezeryan gorunuyor...biliyorum cok zor cekmeyen bilmez ben hatta isi birakmak zorunda kaldim ama en azindan bebeginiz icin endiselenmeyin yemek yiyemiyorsunuz diye hic bir sey olmuyor.eger saglikliysa yememenizden etkilenmiyor.hatta ben agliyodum bigun bebegim nasil yasiycak diye doktorum dediki eger yemek yemedigin icin bebegine bisey olcak saniyosan afrikada binlerce annenin nasil cocugu oluyor bebek saglikliysa anneyi yer yine dogar demisti

Hala kötüyüm kızlar iki kilo verdim şu dört günde su içemıyorum dudaklarım catladı genzim yanıyo kusmaktan ve aşırı gazım var mide asit dolu asit kusuyorum sürekli ilaç verdi bulantı için fayda etmedi açım ac yatıyom ac kalkıyom resmen yatalak gıbı oldum sürekli uzanıyorum

Canim ilac ne verdi. Bende hicbiri ise yaramadi sadece zofran ise yaradi. Sen zofran kullandin mi? Inan benim de psikolojim alt ust oldu artik. 1 aydir ilac kullaniyorum. Bebege bisey olacak diye odum kopuyor. Ama ilac kullanmasam vucudumda su bile durmuyor.

Diadermine dıye bişey Can'ım hiç işe yaramadı çok fenalardayım

Ben ilk gebeliğimde suyu kana kana kızımı doğurduktan sonraki sabah içmiştim hatta 1,5 litrelik suyu koynuma almış kimselere vermemiştim resmen sarılıp uyumuştum pet şişeye Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın boşyere atasözü olmamış ahhh ahhh

Can'ım yemek yemeye su içmeye korkar oldum ilaç için iki yudum su alıyorum sadece oda çıkıyor acı acı napacam bilmiyorum ne tuzlu çubuk ne başka bişey bastırıyor yatağa düştüm resmen kilo verıyorum

benim yengem öyleydi. Ama doktor kussansa yiyeceksin ve ieçeceksin demişti. Zor bir durum Allah yardımcın olsun

Ben 7 aydir kusan defalarca hastanede yatmis bir hamile olarak ufak bir tavsiyem var 2 hafta once vicks i kesfettim cildirmak uzereyken azicik mendile surup kokluyorum biraz rahatlatiyor belki faydasi olur.ben hamileligim boyunca 3kg alabildim o kadar zor geciyo ama bugun kontrolum vardi bebegim 3kg olmus gobek cevresi 3 hafta onden gidiyor cok siskoymus 4 kg nin ustunde dogacak dedi.yemek yiyemediginiz icin uzulmeyin bu size moral olsun.ben baya baya buzlu su iciyorum midemi daha az bulandiriyo tabi gunde 2litreyi gecemiyorum ama tavsiye ederim ılık sudan daha kolay iciliyor

7 ay ayni sekilde devam mi etti kusmalarin. Beni korkutuyosun

Geberdim kusmaktan ay böyle olamaz gerçekten nasıl geçecek hiç bilmiyorum.

Birde simdi caniniz ceker belki diye soyluyorum portakal mandalina ve limon yemeyin kusmalariniz bitene kadar.cunku mide asidi yemek borusunu acayip yipratiyo kucuk yirtiklar olusmasina sebep oluyor ve turuncgullerde icindeki asit sebebiyle yirtiklari yaraya donusturuyor.arada bir kusarken biraz kan gelirse korkmayin bunlar gecici minik yirtiklar tedaviside bizim icin yok sadece beklemek

Dramamine olmasin o doktoruna zofrani sor istersen. Dramamine bende de ise yaramadi. Ya da doktoru ara durumunu anlat. Belki kendisi onerir.
Zofranı 16 haftaya kadar kullandım midesinde hiçbişey tutmayan biri olarak. Hamilelikte yarar var zarar ilişkisi var. Çok kusanlara verilen hap bu serum yesende içine Zofran koyuyorlar. 3.gebeliğim arada kaybım var. Bulantı hepsinde aynı 18 haftada büyük bir ölçüde rahatlarsın. Sıvı olarak suyu soğuk dene daha rahat içersin. Stres yapma yapacak maalesef bişey yok. Sabır

Benim sadece akşam olan hafif şiddette bulantılarım vardı ve kusma yoktu. 12. haftada sabah da bulanmaya başladı, artık tüm gün orta şiddetli bulantı ve bazen de kusma oluyor kendi kokum ve eşimin kokusu olmak üzere tüm kokulardan da tiksinmeye başladım 12.haftada Böyle artış yaşayan var mı sonradan? Ne zaman geçer ki??

Kraker ye soda ic canim bunlar rahatlaticaktir seni.Mineralli su oneririm.sana...

6. Haftamda ilk hafif bulantilar olarak basladi benimde aksamlarri oluyordu ozellikle son 10 gundur ne yesem kusuyorum 2 kere hastanede serum yedim ilac da kullaniyorum ama ise yaramiyor. Canimdan bezdim artik. 3. Gebeligim 2 kizim da hic boyle bisey yasamadim. Belki de 1 2 kere kusmusumdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…