Sürekli laf sokan, küçümseyen kıdemli sorunu

Sürekli laf sokmayan çalışan her fırsatta insanların yanında küçük düşüren ağzının dilinin ayarı olmayan bir insanla sınanıyorum. Bildiğiniz gibi değil iş artık mobbing boyutuna geldi. Her konuda kendince “şaka” “açık sözlülük” arı altında hakaret ediyor. Öyle ki artık seviye iyice düştü. Sabah iş yerine gelince wc gittim. Wc bizim dinlenme odamızda bana diyorki kokuttun mu girilebilir mi herkesin içinde. Kilolarıma laf eder sen çok kilolusun çocuk doğurma der suyu çok içtin az iç der o ekmeği yiyecek misin der ki bir dl tam buğday ekmeği yediğim ekmek. Kendisi somun ekmeğe kaşarı doldurup yer. Bıktım artk kendimi çok kötü hissediyorum. Takmayayım gülüp geçeyim diyorum olmuyor cevap veriyorum olmuyor hiçbiri işe yaramıyor. Sorumlumuza söylesem kankalar asla beni haklı bulmaz. 20 yıllık dostlarmış. Ne yapacağımı bilemiyorum çok moralim bozuk. Yabancı tanıdık demeden herkesin içinde sürekli kilolarımdan ve eksiklerimden vuruyor. Benim sinirlendiğimi üzüldüğümü farkedersede bize daha alışamadın bizim içimizde kötülük yok şakalaşıyoruz falan diyorlar. Beni olur olmadık zayıf ve genç insanlarla kıyaslıyor. 32 yaşındayım 20 yaşındaki genç kız kilo vermişte ben verememişim diye beni yargılıyor. Yandaş birçok hastalığım var çok çabalıyorum ama yavaş yavaş veriyorum geçen gün yine herkesin içinde yiyorsundur diye beni gömüyor bıktım artık
Neden cevap vermiyorsun,kendi asagluk kompleksini senin üzerinden bastırıyor,nasıl sınır oldum. Keşke orda olsaydım kdjxjfj ortamında kimseyi ezdirmem ,kokuttun mu ne ! Kilondan onana neeee sanane benim kılomdan desene. Mobbing had safhada ...sende onun yaptığı gibi suçlu duruma düşmeden şakayla karışık cevap ver, mobbing ile şikayet edeceğim diyin yazmış biri ama işler öyle değil mobbingten dava acanlarda belki 100 kisiden 1 kişi davayı kazanmıştir.Bu bana mobbing uyguluyor demekle olmuyor kanıt istiyor ,şahit gerekiyor vs. Cok zor yani davayi almak.Kadın orda daha kıdemli herkesi kendi tarafına çekecektir.

Evet arkamdan/ başkalarının arkasından çok konuşuyor sonra da o insanların yüzüne gülüyor değişik biri kendisine birşey desen asla kaldıramıyor evet ortalığı karıştırıyor hemen
Tam bulaşık, tam çirkef. Bulaşıklar böyledir kurtulmak istersin daha da köpürür,elini yüzünü sarar

Back