merhabalar, ben evliyim ve kpss'ye hazırlanıyorum. evde saatlerce ders çalışıyorum.
ama ablam aynı gün içerisinde her saat başı sürekli mesaj atıyor. günlük gibi kullanıyor beni, şu oldu bu oldu bilmem ne oldu. çok basit bişey oluyo, bana danışıyor, kendisi çözebileceği basit şeyler. internet siparişi falan filan. cevap vermiyorum arıyor. aramaya dönmüyorum, yine arıyor. açıyorum trip atıyor. yüzüne de dedim sürekli yazıyorsun işim gücüm var, hepsine cevap versem heralde 24 saat konuşuruz dedim. sonra tekrar iyi konuştum ablam aramız çokta bozulmasın diye yine aynı davranıyor. beni kaba olmaya zorladı, çok basit birşey soruyor, bu benim sorunum değil ki dedim. beni rahat bırak artık dedim, küfür etti sonra benim senin gibi bir kardeşim yok dedi. geçen gülerek konuşuyodun ama kendin diyor, işine gelince diyor. işime gelen bişey yok, halbuki ben aramız o kadar kötü olmasın diye konuştum. bir de kardeşiz ama kafam, fikirlerim uymuyor negatif enerji alıyorum. sürekli sorunlardan bahsediyor, bıkıyorum artık.
belki olumsuz da yorum alırım, bilmiyorum ama cidden kafam götürmüyor ben mi tahammülsüzüm, bende isterdim yakın olmak ama geçmişte de bana saydığı laflar var o herşeyi unutup yine yazar bana bu kadar lafa rağmen, ama ben öyle değilim. bir de normalde iyiyiz ama çok sıkıştırıyordu son aylarda artık dayanamadım.