Sürekli mutsuz olduğunu söyleyen eşim

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Bi insan düşünün herşeye sahip sağlık iyi bi eş güzel çocuklar iyi bi gelir ama mutsuz olduğunu sürekli vurgulayan.Nedenini sorduğunda yok çok cevap veriyorsun gibi saçma sebepler sunuyor boşanabilirsin dediğimde seni seviyorum diyor ne istediğini kendide bilmiyor o kadar küçük şeylerle mutsuz ki bazen şaşırıp kalıyorum .Beni sorarsanız ben herşeyle mutlu olabilen bi insanım böyle bi eşle bile çünkü çok gördüm geçirdim .Hayatın çok saçma bi sebeple bitebileceğini ansızın sonlanabileceğini bildiğim için her günü yeni bi heyecanla karşılarım herkesi sever kimseyi de üzmek istemem ama benim tam tersim mutsuz bi insan. Değiştirmek için çok çabaladım ve biraz da sonuç aldım ama sebebi ne olabilir bu mutsuzluğun psikoloğa gitmez. Edit:bugün dayak yedim sasayfa8de

Son düzenleme:
Dedim zaten ama ben herşekilde mutlu bi insanım polyanna gibi
En iyi ihtimal kocan sana nazlanmanin peşinde
Çok sinir olurum böyle tiplere yemeği önünde evi tıkırında karisi çocuğu yanında miz miz ne var
Ne derdi varsa çıkıp anlatsın
Yoksa sesini kessin

Heralde kocan hayatta acı görmemiş yalnız kalmamış bu şükürsuzluk ondan

En iyi ihtimal kocan sana nazlanmanin peşinde
Çok sinir olurum böyle tiplere yemeği önünde evi tıkırında karisi çocuğu yanında miz miz ne var
Ne derdi varsa çıkıp anlatsın
Yoksa sesini kessin

Heralde kocan hayatta acı görmemiş yalnız kalmamış bu şükürsuzluk ondan
Aynı sözleri tekrarladım hatta bugün ölmek isterdim gibi bi cümle kurdu dedim ki yatağa bağlı insanlar bile ölmeyi dilemiyor yattığı yerden şükrediyor senin neyine dedim ama kafa yapısı işte

Eşiniz şükürsüz biri galiba. Bence esinizi soyle bi engelli bakimevlerine götürün. Ya da özel eğitim okullarina. Merak ediyorum hayata bakış acisi nasil olacak?

Bi insan düşünün herşeye sahip sağlık iyi bi eş güzel çocuklar iyi bi gelir ama mutsuz olduğunu sürekli vurgulayan.Nedenini sorduğunda yok çok cevap veriyorsun gibi saçma sebepler sunuyor boşanabilirsin dediğimde seni seviyorum diyor ne istediğini kendide bilmiyor o kadar küçük şeylerle mutsuz ki bazen şaşırıp kalıyorum .Beni sorarsanız ben herşeyle mutlu olabilen bi insanım böyle bi eşle bile çünkü çok gördüm geçirdim .Hayatın çok saçma bi sebeple bitebileceğini ansızın sonlanabileceğini bildiğim için her günü yeni bi heyecanla karşılarım herkesi sever kimseyi de üzmek istemem ama benim tam tersim mutsuz bi insan. Değiştirmek için çok çabaladım ve biraz da sonuç aldım ama sebebi ne olabilir bu mutsuzluğun psikoloğa gitmezö
Hastalığının teşhisi rahat batması olabilir mi?Ben anlamıyorum böyle insanları kimi insan canıyla uğraşır aç açıktadir ama küçük şeylerden mutlu olabilir.

Bi insan düşünün herşeye sahip sağlık iyi bi eş güzel çocuklar iyi bi gelir ama mutsuz olduğunu sürekli vurgulayan.Nedenini sorduğunda yok çok cevap veriyorsun gibi saçma sebepler sunuyor boşanabilirsin dediğimde seni seviyorum diyor ne istediğini kendide bilmiyor o kadar küçük şeylerle mutsuz ki bazen şaşırıp kalıyorum .Beni sorarsanız ben herşeyle mutlu olabilen bi insanım böyle bi eşle bile çünkü çok gördüm geçirdim .Hayatın çok saçma bi sebeple bitebileceğini ansızın sonlanabileceğini bildiğim için her günü yeni bi heyecanla karşılarım herkesi sever kimseyi de üzmek istemem ama benim tam tersim mutsuz bi insan. Değiştirmek için çok çabaladım ve biraz da sonuç aldım ama sebebi ne olabilir bu mutsuzluğun psikoloğa gitmezö
Eşinizin yaptığı şımarıkliktan başka bir şey değil. Elindekileri kaybedecek gibi olsa değerini anlar

Eşinizin yaptığı şımarıkliktan başka bir şey değil. Elindekileri kaybedecek gibi olsa değerini anlar

Back
X