- 21 Temmuz 2020
- 357
- 1.317
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah,şu YouTube’ı bıraksak iyi olacak sanırımNe kadar da aynı süreçten geçen insan varmış. Ben de aynı sizin gibiyim. Pandemi süreci zaten geriyor hepimizi Bir de Ben üstüne moral bozucu bir kaç ciddi olay yaşadım hala etkileri geçmedi. Depresyon gibi değil ama sınırındayım sanki. Sürekli yatıp YouTube videosu izliyorum. Sahip olduklarıma şükreden bir insan oldum hep ama şu dönemde sanki başka hayatlara gıpta ediyorum. İnşallah en kısa zamanda atlatırız.
İnsanlarla bir araya gelince bir başlıyorlar anlatmaya artık dinliyorum öyle akşama kadar, birazcık ilgilendiğimi fark edince hiç durmadan anlatıyorlar sağolsunlar, ilgisiz davranıp tersleyip kırmakta istemiyorum ama dert kutusu değilim bende yani keşke biraz düşünceli olup beni sıktıklarını fark edebilseler ama nerdee.Kuzum dert dinlemek negatif etki yapmis olabilir daha pozitif insanlarla takil yorgunsun bence baskalarina yardim ederken kendini unutma
Biran evvel şu günler geçer de sizde bir rahat nefes alırsınız inşallah :)Şuan şehirdeki herkes hemen hemen öyle.
Pandemi durumu belirsizliği, mali olanaksızlar bende boğulcak gibi oluyorum afakanlar basıyor ama nafile.. beklicez sabır cekcez
ruhen yalnızlık mı hıssedıyorsunuz ?Kötü bir şey yaşamadım çok şükür ama iyi şeylerden de mutlu olamıyorum devamlı bir hüzün hali gün boyu gidiyor böyle
O da var tabiruhen yalnızlık mı hıssedıyorsunuz ?
arkadaslarınızın etrafınızda ınsanlar vardır dostlarınız vardır saglıgınız yerındedır hersey yolundadır ama ama ruh eşi eksıktır o anlamda sevgı eksıklıgı mı var acaba ?
Tersleme tabi ki baktin mevzu uzuyor bosver konusupta enerjimizi.dusurmeyelim de baska konuya gec kendini de dusun kuzum yazik sanaİnsanlarla bir araya gelince bir başlıyorlar anlatmaya artık dinliyorum öyle akşama kadar, birazcık ilgilendiğimi fark edince hiç durmadan anlatıyorlar sağolsunlar, ilgisiz davranıp tersleyip kırmakta istemiyorum ama dert kutusu değilim bende yani keşke biraz düşünceli olup beni sıktıklarını fark edebilseler ama nerdee.
hem su karantına gunlerı hem yalnızlık hıssı ust uste gelınce kendınızı bıraz fazla dınleme zamanı bulunca 4-5 ay surdu sonucta ...neden mutsuzum dıye kendınızı sorgulamanız cok normalO da var tabiSadece bir erkek olarak değil sanki içimi döktüğümde beni yargılamadan anlayıp dinleyecek kimsem yokmuş gibi hissediyorum. Çok şükür ailem kardeşlerim var Allah hiçbirinin eksikliğini göstermesin ama öyle biri yok işte, yanlız hissediyorum evet ya çok haklısınız
![]()
Haklısınız ne diyeyim kendimi düşünmeliyim artıkTersleme tabi ki baktin mevzu uzuyor bosver konusupta enerjimizi.dusurmeyelim de baska konuya gec kendini de dusun kuzum yazik sana
Bunlara ek olarak bu insanların hem en çok dert yandıkları hem de en az değer verdikleri kişi olmaktan da çok yoruldum. Aslında kimse için kendimi yıpratmamam lazım her kese ederi kadar ama işte yılların alışkanlığı bir anda değiştirmek zor olacak.hem su karantına gunlerı hem yalnızlık hıssı ust uste gelınce kendınızı bıraz fazla dınleme zamanı bulunca 4-5 ay surdu sonucta ...neden mutsuzum dıye kendınızı sorgulamanız cok normal
bırde emınım sunu da yasıyorsunuzdur
herkesın dert ortagısınız herkes sızınle herseyı konusuyor mantıklı mantıklı ıletısım kuruyorsunuz ya
sızın bu sebeple dert anlatmanız daha da zorlasır arkadaslarınıza :) en cok dert dınleyen hıc derdını anlatamaz olur. bu da arkadaslıklarınızda en cok emek verıcı kısının sızın oldugunuzu gosterır buda ınsanı zamanla tuketır yalnızlastırır yorar :)
Aslında bu kötü bir şey değil, daha içe dönük birisiniz, böyle Kişiler daha üretken olur, edebiyata, bilime, sanata vs. ilginiz varsa bunlara yönelin ve gelecek kuşaklara bir şeyler bırakmaya odaklanın bence :)Bu soru ve cevaplar beni üzdü çünkü insanların bir sorun veya hastalık gibi gördükleri şey benim tüm hayatım. Ben kendimi bildim bileli hemen hemen böyleyim. Bir gece vakti kar yağarken tek başıma nereye gittiğimi bilmeden yürüyor gibi hissediyorum kendimi, hayatımın özeti bu yani. Bir çaresi olduğunu da sanmıyorum. Yaşamayı sevmiyorum. Yapı olarak sevgi dolu ve hassas biriyim ama insanlarla vakit geçirmeyi sevmiyorum çünkü insanları sahte ve oldukça kötü buluyorum. Toplumun değer yargılarıyla benimkiler çok farklı. Birkaç arkadaşım var onlarla çok eğleniyorum. Hepsi de çok eskiden tanıdığım insanlar, yoksa insanlarla çok zor yakınlık kuruyorum. Biriyle samimi olmam yıllar sürüyor. Kendi başıma da eğleniyorum yani bütün gün ağlamıyorum ama işte yavan geliyor her şey. Yaşım ilerledikçe bu daha belirgin bir hal aldı çünkü yaşla birlikte gençlik hevesleri de yok oluyor. Onlar iyi kötü hayata bağlıyormuş beni şimdilerde fark ediyorum.
bu mizac :) alıskanlıklarınızın yerını yonunu degıstırırsınız kendınıze en cok degerı kendınız verırsınız boylece aradakı acıgı kapatmıs olursunuz :)Bunlara ek olarak bu insanların hem en çok dert yandıkları hem de en az değer verdikleri kişi olmaktan da çok yoruldum. Aslında kimse için kendimi yıpratmamam lazım her kese ederi kadar ama işte yılların alışkanlığı bir anda değiştirmek zor olacak.
O kadar doğru ki, mesajınızın ss ini alacağım ve tavsiyelerinizi muhakkak hayatıma geçirmeye çalışacağım, çok sağolun ya, anlaşılmak ne güzel bir şeymiş Allah razı olsun :)bu mizac :) alıskanlıklarınızın yerını yonunu degıstırırsınız kendınıze en cok degerı kendınız verırsınız boylece aradakı acıgı kapatmıs olursunuz :)
baskalarına kendı sabrınızın sonuna gelecek kadar ödun vermeyın bunu anlamıssınızdır zaten ınsanların tavrı bıle degısıyor ...kendınıze ayrılmıs kıymetlı zamanınızdan sırf karsı taraf yanlıs anlamasın kırılmasın dıye odun vererek sabır gostermeyın ,buna mecburmussunuz gıbı davranmaya baslarlar sıze...
oncelıgı kendınıze vermekle baslayın mızac bu kalbınızı bırı kırsa da yardıma ıhtıyacı olsa ılk sız kosarsınız emınım :) canınızı sıkan buyuk bır dert varken bırı sızı arayıp derdım var dese benımde var demezsınız onu dınleeer dınlerrr kendı derdınızı unutur telı kapatınca yav benımde derdım vardı dersınız kendınıze ıhtıyacınız var bu sebeple
Allah yardımcınız olsun, art niyetli insanlardan uzak durun ya yok yere yıpratmayın kendinizi :)vallahi bende öyleyim keşke çok param olsa diyorum istediğim herşeyi alsamşükür sağlığımız yerinde tek tesellüm bir kaç kitap sıraladım alınacak ama param yok ona bile sinir oluyorum
yaşama enerjim hiç yok sürekli doğa içinde yaşamak istiyrum çam ağaçların arasından şehre gitmeyi Istemiyorum etrafım da bir sürü yalancı insan iftiracı insanlar var mesala akrabalarım herşey üstüme geliyor