Sürekli nispet yapan kuzenim.

baskasinin agzina bakip da plan yapilir mi hic?kuzeniniz belli ki cok cig ama siz de onun yaninda onun gibi davranmaya baslamissiniz.. karakterli durun. hic para hesabina girmeseydiniz ordan 50 birdan 50 diye.. hele o alsin da bakalim.. ruzgar muhabbet olabilir onunki de.. Allah agiz tadi versin,sevgi hosluk versin diyin.. her sey olur zamanla diyin..

Ne gicik ya burdan sinirlendim valla kuzen diye alttan alma cevap ver araniz zaten bozulmus

"Oradan 50 bin, burdan 50 bin." diye hesap yapan ben değilim ki :) Nerdeee? :) Onu diyen o.. Ben o konuda ağzımı açıp bir şey demedim. Başka bir şeyle ilgileniyormuş gibi yaptım. Eşimi üzülmüş onun o laflarına. Ben eşime konusunu açmadan "Sana ne biçim nispet yaptı." diye konuya giren de eşim. "Sonra "Kocası düşünsün, öyle bir kadınla hayat geçmez." falan dedi. Kuzenin olduğu için aynı ortamda bulunurum, ama benim gözümde değeri yok." falan diyor.

Hakkımızda hayırlısı.

Kötü komsu ,akraba insanı ev ,mal sahibi yaparmış o geldi aklıma.
Bende bu kötü akrabaların kiskancliklari yuzunden yazlik sahibi olucam insAllah :).
Ha gayret.

Ev alma imkaniniz varsa bence alın.
Kira ödicenize kendi evinizin kredisini ödersiniz.

Niye üzülüyorsun ya.
Hiç canın sıkılmasın .
Dünyadaki tek başarısı ureyecek bi koca bulmak demek ki bu kadar ne oldum delisi olduğuna göre .
Kocana da söyle canını sıkmasin
Sırf o nispet yaptı diye ev almayin bence .
Oturun hesap yapın öyle alın

Bos Verin ya bir dengesizin sacma yorumlariyla kendinizi sikintiya sokmayin.
Ben olsam gorusmeyi keserdim malesef bir cok ailede var oyle sonradan gormeler.ya gulup gececeksiniz ya da gorusmeyeceksiniz.

açık bir kelam edeyim..Bir kere tebrik ederim çok sabırlıymışsınız..Yani ben olsam belki orda sinirlenir..'' yeni oyuncak alan çocuklar gibi ne etrafa aldıklarını gösteriyorsun biraz ağır başlı olsana der..oturturum oraya..Yani bilmiyorum...Sizin alyansınız sade ama karakteriniz pırlantaymış..Ona bilmem kaç karat yüzükte taksan gene karakterinin ucuzluğu belli olucaktır..Ev olayına borcu ödeyebilcekseniz girin alın evinizi ama..SAkınn sakınnn onlar gibi gidipte baaaaaaaaaak biz ev aldık olayına girmeyin..Onlar gibi olmayın siz şuan onlardan çok daha değerlsinz hiç yoksa benim gözümde

Ev konusunu bi daha dusunun derim
Borctan yeni cikmişiniz azicik nefes alin
Kuzeninizle araniza mesafe koyun
Kiz daha nişanlaninca boyleyse evlenince nasil olur dusunun
Siz yipranirsiniz
Kuzen muzen herkez yerini bilsin
Size boyle laf sokmaya calisirsada verin agzinin payını siz uzuleceginize o uzulsun boswerin

kuzenin buldumcuk olmus. esin ne de guzel sahip cikmis sana. kuzeninin birseylerden eksigi var bence ona uzulmelisin. o eksigini bu sekilde kapatiyor.
ulke cok karisik tatlum bence kredi icin dogru bir zamn degil. biraz bekleyin bence. esinle de konus bi sure bir yil kadar birikim yapin daha iyi bir ev alin.

Ev almak için peşinatınız ne kadar yüksek olursa ileriki ödemeleriniz için o kadar iyi.
Peşinatınız var ise. alın bence.

Kuzenine gelince umursamamak ve mümkünse görüşmeleri uzatmamak ya da nispet yaptıgında ordan uzaklaşmak lazım.

Çok sağolun güzel yorumlarınız için. İstesem de öyle sağa sola hava atan biri olamam ki ben. Utanırım, öyle bir yapım yok. Bir de cidden dünya malında çok gözüm yok. Gelip geçici geliyor, bazı şeyler. Dediklerinden içeriğinden çok kuzenimin benim canımı bile bile yakmaya çalıştığına üzülüyorum. Bir de eşimi üzdüğüne üzülüyorum... O daha fena.

Bu kiz kuzen size nispet yapmiyor ki direk gorgusuzluk ve terbiyesizlik yapiyor ona nispet denilmez bence edepsizlik denir, nasil utanmadan once cebinde paran varmi bir bakacaksin diyebilir siz cidden saskinim. Bu resmen asagilamadir. Bence siz bu koca parasiyla ne oldum delisi olan zavalli kiz kuzeninizle biraz arayi acin hatta mumkunse gorusmeyin.

Kuzeninizin kendi içinde aşamadığı bazı problemleri var sanırım. Kendini ispat etme çabası içerisine girmiş. Başkalarını mutsuz ederek mutlu olmaya çalışan aciz insanlar işte.
Duymamazlıktan geleceksiniz. Onun olduğu ortamlarda bulunmamaya çalışacaksınız.
Kimsenin karşısında küçük düşmezsiniz. Herkes kimin ne olduğunu fark ediyor emin olun. Kendi haline bırakın yalnız kalsın.
Ev konusuna gelecek olursak birikim yapıp içinize sinen bir ev almak en doğrusu. O da zamanla oluyor. Ev sürekli değişen bir şey değil. O yüzden her şeyi ile size uygun bir ev olsun. Acele etmeyin.

Hic sesini cikarma Allah herkesin neyi ne niyetle dedigini biliyor dusmez kalkmaz bi o. Simdi ona bisey soyleyecek olursan aaa bak beni kiskaniyor filan der sonra daha cok uzulursun. Birak Allah daha cok versin de gec. Birikim yapin calisin elbet sizinde bi eviniz olacak herkes evlendigi gibi ev sahibi olmuyor

Hiç takılmayın kuzeninize . ev alma durumunuz var ise de geciktirmeyin derim .Be kadar beklenirse o kadar zor alınıyor ev .Aldığınızda kuzeninize teşekkür edin ,o Zaman daha çok sinirlenir

Ayyy yarisina kadar zor dayandim. Gorgusuz sey ne olacak. Bence hic ayni ortamda bulunma..

O iş bulup kendi parasını kazanamadı henüz. Ben 6-7 senedir kendi paramı kazanıyorum. Bir de bizden saklamış ama üniden de mezun olamamış henüz, tek dersten kalmış. Herkese mezuniyet fotoğraflarını gösteriyordu bir aralar.

Benim eğitim hayatımda ondan daha başarılıydım, o yıllardır içinde onu biriktirdi sanırım. Şimdi "Sen zamanında çok çalıştın, ama para bende." havası atmaya çalışıyor olabilir. Allah daha çok versin ne diyim :)

Haklısınız. Mantıklı düşünüp karar almak en iyisi. Başkasını üzerek mutlu olmaya çalışmak da düşününce çok aciz bir şey. Umarım akıllanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…