Surekli o kadını dusunuyorum .

peki bir de şunu soralım, profilinizde sözlü yazıyor eğer hala sözlüyseniz bu kadını düşünmeye başladığınızdan beri sözlünüzden soğudunuz mu yani bir uzaklaşma oldu mu beraber olduğunuz kişiden çok bu kadını mı düşünüyorsunuz?

Tabii ki soğuma falan olmadi .
Lezbiyen değilim ....

Tabii ki soğuma falan olmadi .
Lezbiyen değilim ....

ceylin bence bu konuda kendini en iyi çözecek olan sensin.
duyguların üzerinde kendini iyice analiz etmeye bak.
hissettiklerini en iyi hangi kelimeler ifade ediyor, bir kağıda yazarak tespit etmeye çalış.
1 sene uzun bir zaman böyle bişey için.
sonra da uzman yardımı al bence.
takıntıysa da özentiyse de en azından ne olduğu çözülür ve ona göre de yol izlersin.
ayıp değil hepimiz inanız. hayatta herşey de insanlar için.
sorunları zamanında çözmek çok önemlidir.
zamanında uzman yardımı al ki, ilerde daha saçma şekilde huzursuz edecek şeyler yaşama.

Evet sanirim en doğru karar bu olur .
Tesekkur ederim ...

Merhabalar. Yorumların hepsini okumadım umarım sözlerim tekrar olmaz.

Bir ihtimal biseksüel olabilirsiniz. Umarım toplum dogmaları arasına sıkışıp mutsuz bir birey olacak şekilde kendinizi kısıtlamazsınız. Sizi en iyi yine kendiniz tanırsınız, ancak nacizane tavsiyem ne kendinize ne de hislerinize kesin çizgiler koymamanız yönünde olacaktır.

İçinizde keşfettiğiniz şey her ne olursa olsun, personanızı cesaretle kucaklamanız dileğiyle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben o kadına şefkat beslediğinizi düşünüyorum:/ kaçarak evlenmiş olması vs birazda hayranlıktan dolayı onu sahiplenmiş olabilirsiniz. Ve hayatınızda arkadaş olarak bir boşluk varsa bu yüzden uzun zamandır o kişiye takılmış olabilirsiniz. Ben kendimi sizin yerinize koyunca böyle bir sonuç çıkardım.

Bana da pek normal gelmedi insan cok sevdigini bile az uzaga gittimi aklindan cikarabiliyor ama sizdeki yakin olmamaniza ragmen saplanti olmus kotu niyetli oldugunuzu dusunmuyorum.belkide onunla yakin zamanda gorussenz sorun hallolacak

ilk okuduğumda biseksüellik olabilceğini düşünmüştüm ama sonra yorumlara olan cevaplarınızı görünce öyle birşey olmadığı kanaatine vardım eğer öyle birşey olsa hissedersiniz illaki sonuc olarak birinden hoşlandığınız zaman işaret verir insana kız erkek fark etmez.Tabi aldığınız bi kıyafette acaba o beğenirmi falan diye düşünmeniz biraz garip ama olabilir illaki altında bişeyler aramamak gerek bence.Bundan bi kaç yıl öncesinde bi kurs öğretmenım vardı bayandı ve kendimi ona inanılmaz derecede yakın hissediyodum hergün onu düşünüyodum hayaller kuruyodum onun hayatını merak ediyordum ama duygularım aşk değilki sanki o benim gerçek annem gibi bağlıydım onu kendimi bi anda onu izlerken buluyodum ona çok bağlanmıştım ona sarıldığım zaman hanı annenize sarıldığınız zaman ortaya cıkan huzur hissi varya ona sarıldığım zaman banada oluyodu bi ara dna testi bile yaptırmayı düşünmüştüm.sonra şehirdışına taşındı ve onu birdaha görmedim.Bunu bana neden anlattın derseniz aynı şey olmayabilir ama bir kadının başka bir kadını düşünmesinin illaki aşk olmadığını anlatmak istedim sadece.Bence sizinkide sadece kalp ısınması belliki o insanı çok sevmişsiniz ve kalbiniz ona ısınmış en azından benımkı öyleydi.Yinede kafanızdan atamıyorsanız ve bu sizin hayatınızı etkiliyorsa bence bir psikologa danısmalısınız bu çok normal bişey sonucta o insanlar bizlere yardım etmek için o mesleği yapıyorlar.Bu arada bir kadın bir kadından nasıl hoşlanır biz nasıl bi toplumuz diyenlere lütfen böyle yargılamayın insanları bunun toplumla bi alakası yok insan kimden hoşlanıcağını seçemez konuyu açan arkadaşımızdan bahsetmiyorum ama böyle olan insanlarda böyle olmayı kendileri seçmiyorlar bence çok normal bişey bi insanın duygularını yaşamasından daha güzel bişey olamaz lütfen insanları yargılamadan önce kendinize bakın kimse mükemmel değildir sizin gibi insanlar yüzünden bu insanlar duygularını yaşayamayıp hayatlarını diğer insanlardan saklanarak geçiriyorlar sizin gibi insanlar yüzünden mutlu olamıyorlar lütfen başkalarınında hisleri olabilceğini düşünelim.Konuyu açan arkadaşım inşallah en kısa zamanda bu takıntıdan kurtulursun. :)

Ben ne zaman bu tarz bir şey hissetsem o kişi en yakın arkadaşım oluverir
Eğer fırsatınız olursa belki siz de öyle olacaksınız
Bazen insan seveceği insanı hissediyor gibime geliyor hemen kanı kaynıyor ona

belki de küçükken çingeneler tarafından kaçırılıp zengin bir aileye satılan ve ailenizin size söylemediği bir ablanızdır?
türk filmi stayla

bravo, tek insani cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…