Surekli o kadını dusunuyorum .

O arada bende de oluyor
Gece kendime kiziyorum hatta neden sustumdiye
Ama bu öyle birşey değil :)

Öyle de .
Benim içinuzak bir kavram ooldugundan hayranlık uyandiriyor bende :)
Hani o eski aşklar gibi .
Selvi boylum al yazmalim gibi

Ben bir zamanlar çok mantıkçıydım..İleri bir yaşa kadar aşk yaşamadım...Sonra aşka özenir oldum...Böyle saf sevgiye özenir oldum..Özendim de ne oldu ,boyumun ölçüsünü aldım.Konularıma bakabilirsin..

Son düzenleme:

bir kadın bir kadına hayranlık duyabiliyor duyunca şaşırmadım benim kaynanada eltime böyle yani resmen aşık başkada birşey diyemiyorum koltukta bulduğu saç telini saklayacak kadar gerisini sen düşün yani..bana hiç öle diil bu kaynananın boğazını sıkmak geliyor bazen içimden

Sac telini saklamak mi ?
O baya ilgincmis.

Sac telini saklamak mi ?
O baya ilgincmis.

kaynananın kocası yok eltime aşık olmuşbunun başka açıklaması yok sana gelince biraz özenti olmuş olabilir yani beğenmişsindir seni cezbetmiştir o yüzden sürekli düşünüyorsundur ama bence çok abartma çünkü bana biraz abartmışsın gibi geldi canım

Yalnizlik Zor tabi
Elimde olsa neden zorlayayim ki, hayirlisi...

ne yönde aklınızdan çıkmıyor..ben halen anlamadım..çok mü güzel..güzelde olsa gece gündüz düşünmek biraz başka yönlere çekiyor gibi..niçin takıntı haline getirdiniz..beynim almıyor...

belki aşkı için ailesini karşısına aldığı için cazip geliyordur yada yaşadığı zorluklar karşısında ayakta durduğu için dir sevgin farklı bişey olsa tek bi bayana ilgi duymazsın farklı insalarda da olur

Yani değil mi ?
Lezbiyen değilim ben eminim.

Yani değil mi ?
Lezbiyen değilim ben eminim.

yani tek bir kadına bağlı olmaz sevgilimin kız arkadaşı lezbiyendi ordan biliyorum sevdiğin içindir bazı insanlarla tek karşılaşmada hiç olmadığımız kadar ısınırız oda öyle bişeydir takma kafana hatta sen ara kahveye davet et

Yarin bizi cagirdilar zaten

Yani pek mantıklı gelmedi tabi ki.
Hadi diyeceğim tamam sizin yaşamadıklarınızı yaptı, çok iyi bir insan
vs vs. bunların hiçbiri bir bayanı bu kadar düşünmenizi mantıklı kılmadı bana.
bir bayan bir bayanı neden sürekli düşünür ki, lezbiyen değilim diyorsunuz ama
ufakta olsa birşeyler hissediyor olabilir misiniz, adını koymakta zorlandığınız
duygu bana pek normal gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…