- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
bazen de şu şekilde olabiliyor;ben eğer kendimi birine iyi ifade edemediysem yada yanlış anlaşıldıysam yada çok pısırık ve pasif kaldıysam o esnada
o kişiyle yeniden karşılaşacağım zamanı dört gözle beklerim,fırsat kollarım ki yeniden beni gördüğünde aslında gerçek olan beni tanıtırım
bunu yapıncada artık aklımdan bile geçmez o insan
Öyle de .
Benim içinuzak bir kavram ooldugundan hayranlık uyandiriyor bende :)
Hani o eski aşklar gibi .
Selvi boylum al yazmalim gibi
Ben bir zamanlar çok mantıkçıydım..İleri bir yaşa kadar aşk yaşamadım...Sonra aşka özenir oldum...Böyle saf sevgiye özenir oldum..Özendim de ne oldu ,boyumun ölçüsünü aldım.Konularıma bakabilirsin..
Arkadaşlar merhaba .
Bir kadin var .
Akrabamiz .
Sık sık gorustugumux bir akraba hatta .
Kuzenimin esi bu kadin.
Evlendikleri günden bu yana aklimdan cikmiyor .
Düşünmek istemiyorum ama hep aklimda .
Yanlis anlasilmasin ask değil bu .
Ama ne yapsam aklima geliyor .
Öyle çok muhabbetimiz yok .
Ama deli gibi onu düşünüyorum .
Yeni bir elbise aliyorum o görse keşke bu elbiseyi.
Disari ciksam keşkeonunla karsilassam.
Her telefon calinca belki onlar aramistir da bize gelirler diye heyecanla koşuyorum telefona .
Belki habersiz gelirler diye evden pastayi böreği eksik etmiyorum .
Bunların kuzenimle asli mi etkiledi beni bilmiyorum.
Kaçarak evlendiler.
Ailesine karsisina aldi kiz aski için
Bundan bu kadar eetkilenmek normal mi bilmiyorum.
Her gün aklimda .
Onunla karsilasirsak ne konusurum diye bile aklimda kurdum binlerce .
Ne bu düşüncelerim.
1 senedir hep boyle .
Kişiye bir hayranligim yok ama aklimdan cikmiyor.
Engel olamiyorum kendime süreklionu ddüşünüyorum.
Ve bu durum artik çok sikti beni.
bir kadın bir kadına hayranlık duyabiliyor duyunca şaşırmadım benim kaynanada eltime böyle yani resmen aşık başkada birşey diyemiyorum koltukta bulduğu saç telini saklayacak kadar gerisini sen düşün yani..bana hiç öle diilbu kaynananın boğazını sıkmak geliyor bazen içimden
bence de kıskançlık olabilir ama
kötü marazi bir kıskançlık değildir
daha çok imrenme örnek alma gibi bir kıskançlık sanki
Olabilir galiba.
Ama 1 seneden beri Delirdim mi ne bilmiyorum ki..
Sac telini saklamak mi ?
O baya ilgincmis.
kaynananın kocası yok eltime aşık olmuşbunun başka açıklaması yok sana gelince biraz özenti olmuş olabilir yani beğenmişsindir seni cezbetmiştir o yüzden sürekli düşünüyorsundur ama bence çok abartma çünkü bana biraz abartmışsın gibi geldi canım
ne yönde aklınızdan çıkmıyor..ben halen anlamadım..çok mü güzel..güzelde olsa gece gündüz düşünmek biraz başka yönlere çekiyor gibi..niçin takıntı haline getirdiniz..beynim almıyor...
belki aşkı için ailesini karşısına aldığı için cazip geliyordur yada yaşadığı zorluklar karşısında ayakta durduğu için dir sevgin farklı bişey olsa tek bi bayana ilgi duymazsın farklı insalarda da olur
Yani değil mi ?
Lezbiyen değilim ben eminim.
yani tek bir kadına bağlı olmaz sevgilimin kız arkadaşı lezbiyendi ordan biliyorum sevdiğin içindir bazı insanlarla tek karşılaşmada hiç olmadığımız kadar ısınırız oda öyle bişeydir takma kafana hatta sen ara kahveye davet et
Yarin bizi cagirdilar zaten
tam isabet olmuş biraz da kafanda sürekli kurduğundan olmuştur gözünde büyütmüşündür tatlım
Sanirim .
Yarin gitmelimiyim ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?