- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
Bugün öğrendim eczaneye 70 liralık ödemeyi eltime ilaç almış eşim ya...parasını verdiler bana demez mi..bende yarın x markete tencere gelcekmiş ver o parayıda alayım dedim...sonra cebinden 10 tl çıktı...bide bana senin maaşın yatmadımı diyo eşim..bende bana az yatti hem sen bu ay fazla yattı maaşım demedin mi dedim...dün sana geri verdikleri para nerde dedim su fatutası ödedim kahveye gittim diyo..not su faturası 22 tl...kalan 10 tl cebinde...hani 38 tl nerde demi...dün 50 tl çekmiş hesabından ayrıca güya annesine 25 liracık harcamışmış...hadi öyle olsun kalan 25+38=63 tl nerde yandı bitti kül oldu...ilaç parasını falan buna geri meri vermediler hala beni kekliyolar....yarın arayıp telefonda fırçalasam mı ki kaynanamı ayrıca eltimi...SENDE bendensin canım bu kadar olur ..sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 17 yaşındaki kız nasıl akıllı çıkmış dimi :) nerden kimden aldık Allahım bu saflık genlerini :)))
Canim 70 tl lik ilac eltime alınmış eşim söyledi..parasını verdiler dedi...bende görumcemdemiydi annenler ordamı verdiler dedim...yok eczanede beraberdik dedi senden çektirene kadar eczacıya kendileri niye vermiyo madem dedim...parayı versene markete tencere gelcekmiş alayım dedim evdekiler harap teflonlar...bana esim senin maaşın yok mu dedi...para falan ortada yok anlayacağın buna bişey vermediler...kaynım askerde kaynanamın maaşı var ama ne alaka eltimin ilacını benim kocam niye alıyo...siz olsanız kızmazmısınıztamam esın yalan soylemıs Ama bunun nedenı senın tartısıp olay cıkarmandan olabılır dıye soylememıstır..
evet bencıl bı anne ,oglu hasta gelmemıs falan.bende olsam sınır olurum.ama ılaclarını aldırmasında bı kotuluk goremedım.annesı sonucta.ılerde oglun yada kızından aynısını sende beklersın emın ol
Benim çocuklarım düşüyo hep 4 yılda 4 kayip yaşadım...tedavi olmam lazım destek veren yok hep bizden ama arkamdan gelinin çocugu olmuyo demeyi biliyo..tamam esın yalan soylemıs Ama bunun nedenı senın tartısıp olay cıkarmandan olabılır dıye soylememıstır..
evet bencıl bı anne ,oglu hasta gelmemıs falan.bende olsam sınır olurum.ama ılaclarını aldırmasında bı kotuluk goremedım.annesı sonucta.ılerde oglun yada kızından aynısını sende beklersın emın ol
Bir ev kredisi birde satılan ama borcu bitmeyen araba kredisi birde kredi kartı borcumuz var...artı 4 yılda 4 düşük yaşadım rezerv azlığım var tedaviyle çocuğum olucak kan pıhtılaşmam var normal kadın doğumcular bakmıyo param yok perinotoloğa gidemiyorum...kaynanamın maaşı var eltimin kolunu boynunu doldurdu aldığı kıyafetler desen sanki podyum mankeni köyde yaşamıyo sanki...saçlar hergun masalanir makyaj yerinde...kocası askerde 1 gün icin keyfi giderler parasini eşime ödetmişler 200 küsür tl gidiş dönüş...ya biz enayimiyiz...ayrica dünkü 70 tl lik ilaç parası da eltiminmiş eşim dedi...benim kocamın karısı benmiyim eltim mi...Ama erzak dedıgın nedırkı? hem sevap bunlarda olması gerekmıyormu sence? bende cok yüklü seyler istedi sandım yetmemıs bır erzak nedırkı ya
Tamam bakmasına bakmışta benim eşimden alıp diğer oğlu ve gelinine yedirmesi hoş mu..o onun oğluda benim eşim ne..
Dün gece öğrendim 70 tl lik ilaç parası eltiminmiş kaynanam eşime ödetmiş...sizce ne yapmalıyım..ben düşük yaptığımda kapımı açmadı bu insanlar ne kaynanam ne kaynım eltim onlar gene nispet gibi motorla gezmeye çıktılar sanki düşmanımız..bize bir iğne almayan kaynanam eltimin kolları boynu doldurdu..kıyafetler o biçim sanırsın ben köyde oturuyorum o şehirde...saçlar hep maşa atılır köyde bide bu...bize çöp almayan kaynanam onların beyaz eşyalarını alıyo...parası olmasa nasıl alcak...bize sormuyo bile derdiniz var mı..geçen 3 hafta falan oluyo kan verdim ve sadece özel labaratuarda bakılıyomuş 230 tl ödedik..düsüklerim araştırıliyo...tedavi olmam gerekirse para yok..hele ki bundan sonraki gebeliklerimde bana özel riskli gebelik doktoru bakacakmış...kadın doğumcu söyledi sen bizi aşıyosun diye...Ben burayı okumadım o cok saçma ayrıca düşük yaptıgınıda bılmıyordum para olmadığı ıcın tedavı olamadıgınıda ozaman haklısın ama kayınvalıdenın haraketıde cok cırkın sızden alıp nasıl eltıne yedirebılır ne kadar düsüncesız
Benim çocuklarım düşüyo hep 4 yılda 4 kayip yaşadım...tedavi olmam lazım destek veren yok hep bizden ama arkamdan gelinin çocugu olmuyo demeyi biliyo..
Sizce niye kaçıyo peki ben adam mı yiyorum lafları ona söyleyen eltim ama o bizim paramızla ona kaşarlar ballar börekler yedirsin..ben bu dünyaya onun gelinini beslemeye gelmedim...ben annemlere bişey almaya kalksam söylerim saklamam ki ama hep bi şekilde önüme çıkarır eşim senin ailen falanca filqnca diye...ben saklamam..benden niye saklıyo...ben açıkça söylüyorum eltimin iki kolu boynu dolu ayaklı kuyumcu hepte yenileri ekleniyo...yeni kıyafetler o biçim ayakkabılar...biz bayramdan bayrama...ben tüp bebek tedavisi için para toplayamıyorum ve bu yüzden ikinci tedavimi yaptıramiyorum parasızlıktan...bu hakmıdır bana sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?