• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli öldürcem seni diyen baba

He yavrum tek kurtulus evlenmek!!!
evlen o evden cikacam diye bak nasil doluya tutuluyorsun. Evdeki yagmuru ararsin.
Boyle evlilik yaparsan sen annenin yerine gecmis olursun, duzelir mi ki diye ya da kazayla olan bebegin de senin yerine gecmis olur haberin ola

Allah yardımcınız olsun..ailede huzur çok önemli..neden boşanmıyorlar?maddi yönden mi??baban zaten çalışmıyor..al anneni yeni bir hayat kur..babanın düzelmeye niyeti yok büyük ihtimalle..

bazen diyorum ölmüs olsaydi babam ve ben onu saygi,sevgi ve özlemle ansaydim.

aynısından bende de var hiçbir şey yapamıyorlar havlayan köpek ısırmaz korkma sen
unutma ki aileni değiştiremezsin ama hayatını değiştirebilirsin.
okuluna odaklan tek kurtuluşun bu.

Son senem de ise baslayinca babamin karakteri mi degisecek bu bni hic rahatlatan bir cumle degil
babanın karekteri değişmeyecek ama sen kendi kararlarını kendin vereceksin yetti dediğin yerde ceketini alıp çıkabileceksin cebinde paran iyi bir işin yoksa Allah korusun evliliğin yolunda gitmese döneceğin yer yine baba evi olacak.
bu yüzden böyle diyoruz sana zaten az kalmış okulunun bitmesine.
okulun bitsin çalışmaya başladığın zaman annen içinde daha iyi bir hayat hazırlayabilirsin.
anneni o adamdan kurtarabilirsin.

babanın karekteri değişmeyecek ama sen kendi kararlarını kendin vereceksin yetti dediğin yerde ceketini alıp çıkabileceksin cebinde paran iyi bir işin yoksa Allah korusun evliliğin yolunda gitmese döneceğin yer yine baba evi olacak.
bu yüzden böyle diyoruz sana zaten az kalmış okulunun bitmesine.
okulun bitsin çalışmaya başladığın zaman annen içinde daha iyi bir hayat hazırlayabilirsin.
anneni o adamdan kurtarabilirsin.

hayatım babam annemi bırakmaz boşanma yok bunun kitabında yazmazmış boşanma ölümle bitermiş gerikafalı işte. o yüzden anneme yapcagım bişe yok buna üzülüyorum.

Back
X