- 20 Ocak 2010
- 50.110
- 198.580
- 1.223
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni benim esimde surekli oyun oynardi dogum yaptim duzelir belki dedim annemler var ben lohusayim o icerde oyun oynardi ne kavga dovusler ettim kendi birakti sonra zamanla cok sukur valla seni en iyi ben anlarimMerhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri bilgisayar başından kalkmıyor evet sevgiliyken oynuyordu ama bu denli degildi yada yanında degildim mesela sevgiliyken gece yatıp uyuyordum ama şimdi gecede oyun oynuyor ve görüyorum, mesela ilçedeyiz biz merkeze gidiyoruz alışverişe gezmeye böyle koşa koşa herşeyi halledip geliyorum bunu dile getirince benimle kavga ediyor, bugun öglen dedik mangala gidelim kargomuz var alalım neyse sonra dediki mangala gitmesek mi evdemi otursak bende gittim hazırladıgım herşeyi kaldırdım tutmuş diyorki hadi gidelim mesai bitimi yaklaştı nasıl olsa diyor (karakol komutanı)saat 4 te mangala gidecekmişiz hava 6 kararıyor eve girdigimiz an dişardan direk bilgisayar açılıyor misafiri yolcu ettik anında açılıyor gece cinsellik yaşanıyor azıcık sarılıyor dur bi sigara içeyim diyor ne yapmalıyım konuşuyorum eleştirdigimi düşünüp kavga ediyor bilgisayara oturmasam ne yapcam diyor ha birde başından kalkıncada telefondan oyun videosu izliyor
metin 2 ve lolpubG oynuyorsa beni eklesin :)
Siz bizi anlayamazsınız...
ID : 5510660277
kullanıyorum artık ondanda yoruldum hergün abdest alıyorum allah affetsin yine oynuyor yine oynuyorKişi kendini değiştirmek istemediği müddetçe değişmez ama ilçede olduğunuzu soylemissiniz yapacak başka bir aktivite yoksa normal olabilir tabi biraz aşırıya kaçmış sizinki ama. İlla bı yolu vardırdişiliğinizi kullanin
haftada 1 kere geçiriyorum hatta az önce geçirdim hemen kapattı gezmeye gidelim hadi şunu yapalım bende odaya gittim ağladım çay demlemiş ortam hazırlamış film izledik geri oturdu şimdiUfak bir cinnet geçirin bakalım.
öglen geliyor oturuyor akşam geliyor oturuyor bazı geceler sabah 4 kadar gün 24 saatse 10 saat iş 5 saat uyku 9 saat bilgisayarGünde kaç saat oynuyor
ben hep yanındayım bilgisayar salondaŞuanda oyun oynamadığı saatteyiz ve youtubedan oyun videosu izliyor, birazdan kalkıp da oyun oynayacak
Ben çok uğraştım, kavga ettim, ağladım, zırladım, düzgünce konuştum vs vs. Sonra pes ettim, onun kendisine ayırdığı bir vakit bu, bu şekilde stres atıyor, hobisi yani, ara sıra oturup yanına ben de oyununu izliyorum.
Sohbet edilen bir oyun mu LoL hepmi böyleydiöglen geliyor oturuyor akşam geliyor oturuyor bazı geceler sabah 4 kadar gün 24 saatse 10 saat iş 5 saat uyku 9 saat bilgisayar![]()
Benim eşimde öyle bizde oyun yok kısa video izleme bağımlısı kendisi yanında otur birşey söyle duymaz seni o kadar içine düşüyor videonun ki ben takmıyorum bebeğimin hatırına süren bir evlilik çünkü bir tek benim yanımda video izliyor misafir gelir veya gideriz orada öyle değil beni umursamıyor bnce senin eşin de seni umursamıyor ki sürekli oyun peşinde rüyasında da oynuyordur o oyun kesinMerhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri bilgisayar başından kalkmıyor evet sevgiliyken oynuyordu ama bu denli degildi yada yanında degildim mesela sevgiliyken gece yatıp uyuyordum ama şimdi gecede oyun oynuyor ve görüyorum, mesela ilçedeyiz biz merkeze gidiyoruz alışverişe gezmeye böyle koşa koşa herşeyi halledip geliyorum bunu dile getirince benimle kavga ediyor, bugun öglen dedik mangala gidelim kargomuz var alalım neyse sonra dediki mangala gitmesek mi evdemi otursak bende gittim hazırladıgım herşeyi kaldırdım tutmuş diyorki hadi gidelim mesai bitimi yaklaştı nasıl olsa diyor (karakol komutanı)saat 4 te mangala gidecekmişiz hava 6 kararıyor eve girdigimiz an dişardan direk bilgisayar açılıyor misafiri yolcu ettik anında açılıyor gece cinsellik yaşanıyor azıcık sarılıyor dur bi sigara içeyim diyor ne yapmalıyım konuşuyorum eleştirdigimi düşünüp kavga ediyor bilgisayara oturmasam ne yapcam diyor ha birde başından kalkıncada telefondan oyun videosu izliyor
Baştan beri böyleyse bunu bilerek beraberliğe adım attı iseniz değişmesini beklemek biraz tuhaf değil mi ?haftada 1 kere geçiriyorum hatta az önce geçirdim hemen kapattı gezmeye gidelim hadi şunu yapalım bende odaya gittim ağladım çay demlemiş ortam hazırlamış film izledik geri oturdu şimdi![]()
en büyük korkum çocuk iştiyoruz bir kaç aydır bugun aklıma geldi bu adam benimle ilgilenirmi o dönemde diye birde annesigille görüşmüyorum annem olur yanımda oda çok kalamaz gerçekten bunu düşündümAyni benim esimde surekli oyun oynardi dogum yaptim duzelir belki dedim annemler var ben lohusayim o icerde oyun oynardi ne kavga dovusler ettim kendi birakti sonra zamanla cok sukur valla seni en iyi ben anlarim
Boyle tehdit felan ediyodum bosanicam felan diye oyle oyle duruldu
böyle değildi mesela sevgiliydik evinde otururduk bir kere bilgisayarını açık görmedim bazen geç yazdıgı olurdu oyun oynuyorum derdi bana öyle bilirdim, çok sosyal degil keza bende öyleyim bir sene oldu buraya geleli pek arkadaşımız yok onlarda komşularBaştan beri böyleyse bunu bilerek beraberliğe adım attı iseniz değişmesini beklemek biraz tuhaf değil mi ?
Sosyal çevresi yok mu haftada bir halı saha vs
Mac izlemez mi
Yada arkadaşlar i ile çıkmaz mı
Lolde zaten maç süresi uzun, genelde eşleşme beklemek bile uzun sürebiliyor. O insanı baya alıp götüren bi oyun. Metin2 ye de düzenli olarak girip görevleri yapması, hesabını geliştirmesi gerekiyor. Bunları oynuyorsa bilgisayarda uzun vakit geçirmesi normal. İkisi de zaman alıcı oyunlar. Bir saat oyniyim çıkayım türden oyun değillermetin 2 ve lol![]()
kısa videomuzda var maalesef özellikle kalktıgı anda bilmiyorum banada öyle geliyor umursamıyor rüyasında görsede anlatmaz kızarım diyeBenim eşimde öyle bizde oyun yok kısa video izleme bağımlısı kendisi yanında otur birşey söyle duymaz seni o kadar içine düşüyor videonun ki ben takmıyorum bebeğimin hatırına süren bir evlilik çünkü bir tek benim yanımda video izliyor misafir gelir veya gideriz orada öyle değil beni umursamıyor bnce senin eşin de seni umursamıyor ki sürekli oyun peşinde rüyasında da oynuyordur o oyun kesin
en büyük korkum çocuk iştiyoruz bir kaç aydır bugun aklıma geldi bu adam benimle ilgilenirmi o dönemde diye birde annesigille görüşmüyorum annem olur yanımda oda çok kalamaz gerçekten bunu düşündüm
Sukur benimle bebegimle ilgisine bir sey diyemem o donemdede ilgiliydi ama her firsatta oyuna kosuyor du sonra cok sukur kendi birakti ins sizde kisa surede kurtulursunuz oyundanen büyük korkum çocuk iştiyoruz bir kaç aydır bugun aklıma geldi bu adam benimle ilgilenirmi o dönemde diye birde annesigille görüşmüyorum annem olur yanımda oda çok kalamaz gerçekten bunu düşündüm
Anladım belki yalnızlıktan yapıyor olabilirböyle değildi mesela sevgiliydik evinde otururduk bir kere bilgisayarını açık görmedim bazen geç yazdıgı olurdu oyun oynuyorum derdi bana öyle bilirdim, çok sosyal degil keza bende öyleyim bir sene oldu buraya geleli pek arkadaşımız yok onlarda komşular
Evet Metin2 de günlük girmek gerekiyorLolde zaten maç süresi uzun, genelde eşleşme beklemek bile uzun sürebiliyor. O insanı baya alıp götüren bi oyun. Metin2 ye de düzenli olarak girip görevleri yapması, hesabını geliştirmesi gerekiyor. Bunları oynuyorsa bilgisayarda uzun vakit geçirmesi normal. İkisi de zaman alıcı oyunlar. Bir saat oyniyim çıkayım türden oyun değiller