Sürekli oyun oynayan eşle ilgili ne yapmalıyım

Bu arada konu sahibi LOL zor gelebilir ama Metin2 de şaman karakteri seçip eşinize destek karakter olursunuz beraber savaşırsınız. Belki hoşunuza gider
denedim bilgisayardanda anlarım hatta görevlerini dahi yaptım ama yoruluyorum totom uyuşuyor sandalyede ben oynak biriyim asla oturamam aynı yerde saatlerce🥲

Önce

Öncelikle bilgisayarı boz ve ona maddi harcama çıkar ama senin anlıycağın gibi bir bozma değil özel flas bellekler var bilgisayarı bir anda oyun esnasında bozabilen ve bilgisayara yüklenen denendi işe yaradı gerçekten hayatının oyundan ibaret olmadığını anladı ilgisiz değildi ama çok fazla oyun oynuyordu bu bende işe yaradı umarım sizde de işe yarar 🫠
bozdugum gün laptop var ona oturur ha digerinide o gün yaptırmaya verir kendisine az önce dedim çocuk olsan modemi saklardım yada kabloları keserdim çocuk değilsin ki diye

denedim bilgisayardanda anlarım hatta görevlerini dahi yaptım ama yoruluyorum totom uyuşuyor sandalyede ben oynak biriyim asla oturamam aynı yerde saatlerce🥲
Ben de sandalye arkasına uyuduğum yastığı dikey olarak koydum anca öyle rahat ediyorum 🤣 yoksa belim ağrıyor

Biz de eşimle çok oynardık ben support takilirdim Io, windrunner falan ama favorim Shadow Shaman (heal var stun var dmg var daha ne olsun :))

Warcraft da çok oynadık şimdi çocuktan zaman olmuyor

Oo shaman 💥😃serpent ward ! Kız valla özlüyorum o günleri. Bnde supportlardım eşimi. Çocuklar büyüyünce oynarız artık 😂 ben seviyorum eşle oynanan oyunları eğlenceli oluyor 😍

Evet Metin2 de günlük girmek gerekiyor

Bu saygısızlık değil mi sizce?
Eşi konu sahibi için önemli olan birşeyi bozsa yada müdahale etse nasıl hissederdi ?
Belki ters tepkide gösterebilir adam bir göturse bilen birine sonra eşinin yaptığını öğrense tartışma yaşansa olay büyüse daha mı iyi ?
Ben hiç öğrenmiyceği şekilde yaptım onu kaybetmektense bunu göze aldım.

En güzeli günlük rutin işlerini yap evinde kendine bir meşgul olcak bir şey bul mesla diziye başla fln ondan da ilgiyi alakayı kes tamam sev ama içinden sev ona belli etme yemek yesenizde otursanız da konuşma yani kısacası soğuk yap o kendi farkına varana kadar cevabını hazırla ve ver yani ben öyle yapıyorum mesela eşim biraz ilgilenmesin mesafe koyuyorum ve tıpış tıpış geliyor

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri bilgisayar başından kalkmıyor evet sevgiliyken oynuyordu ama bu denli degildi yada yanında degildim mesela sevgiliyken gece yatıp uyuyordum ama şimdi gecede oyun oynuyor ve görüyorum, mesela ilçedeyiz biz merkeze gidiyoruz alışverişe gezmeye böyle koşa koşa herşeyi halledip geliyorum bunu dile getirince benimle kavga ediyor, bugun öglen dedik mangala gidelim kargomuz var alalım neyse sonra dediki mangala gitmesek mi evdemi otursak bende gittim hazırladıgım herşeyi kaldırdım tutmuş diyorki hadi gidelim mesai bitimi yaklaştı nasıl olsa diyor (karakol komutanı)saat 4 te mangala gidecekmişiz hava 6 kararıyor eve girdigimiz an dişardan direk bilgisayar açılıyor misafiri yolcu ettik anında açılıyor gece cinsellik yaşanıyor azıcık sarılıyor dur bi sigara içeyim diyor ne yapmalıyım konuşuyorum eleştirdigimi düşünüp kavga ediyor bilgisayara oturmasam ne yapcam diyor ha birde başından kalkıncada telefondan oyun videosu izliyor
Beraber vakit geçirebileceğiniz ortak bi hobi edinin. Spor salonuna yazılabilirsiniz mesela?

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri bilgisayar başından kalkmıyor evet sevgiliyken oynuyordu ama bu denli degildi yada yanında degildim mesela sevgiliyken gece yatıp uyuyordum ama şimdi gecede oyun oynuyor ve görüyorum, mesela ilçedeyiz biz merkeze gidiyoruz alışverişe gezmeye böyle koşa koşa herşeyi halledip geliyorum bunu dile getirince benimle kavga ediyor, bugun öglen dedik mangala gidelim kargomuz var alalım neyse sonra dediki mangala gitmesek mi evdemi otursak bende gittim hazırladıgım herşeyi kaldırdım tutmuş diyorki hadi gidelim mesai bitimi yaklaştı nasıl olsa diyor (karakol komutanı)saat 4 te mangala gidecekmişiz hava 6 kararıyor eve girdigimiz an dişardan direk bilgisayar açılıyor misafiri yolcu ettik anında açılıyor gece cinsellik yaşanıyor azıcık sarılıyor dur bi sigara içeyim diyor ne yapmalıyım konuşuyorum eleştirdigimi düşünüp kavga ediyor bilgisayara oturmasam ne yapcam diyor ha birde başından kalkıncada telefondan oyun videosu izliyor
Bu bir bağımlılık maalesef daha da kötüye gidiyor benzer durumda olanlar. Sizi üzmek istemem ama baştan çaresine bakın derim birlikte vakit geçirecek aktiviteler bulun, gerekirse Yeşilaydan bağımlılık tedavisi ile ilgili destek alın derim. Sizi daha iyi yönlendireceklerdir. Çevremde birebir benzer durumu yaşayan olduğu için yazıyorum bunları.

Kardeşim ciddi ciddi konuş rahatsızlığı dile getir al karşına. Mutlu olmadığını söyle gerekirse bir psikolojik destek almasını söyle. Baktın takmıyor evden bilgisayarı çıkart. Kaldır o bilgisayarı. Böyle olmaz çünkü beş yaşındaki veletler gibi aşırı itici

Boşa bacım yol yakınken. Cocuk falan yapayım deme

Ben oyuncu biri oldugum için cocugum dogana kadarki surecte gece uykudan feragat edip ko da slot donerdim su an acsam yıne oynarım da cocugum ve hamılelıgım engel olur:) yani hersey zamanında guzel ve dozunda tabi. gulduk eglendık sorumluluklarım var dedim bıraktım kendım bıraktım. kocamı ıhmal etmedim ona ragmen oyunu ondan cok sevdıgımı dusunur benle tartısırdı . Ama onun ıcın bırakmadım işte cunku kocamla tanısmadan 4 yıl once de ben deli gibi oynuyordum o oyunu:) baktı olmuyor benle bırlıkte oynadı becerebildigi kadar ama birinin değişmeyecegine kendım sahıdim. Baska bı yük bulmak lazım tartısmak cozum degıl evet ne yapabılirsiniz ortak? Sen onla oyna? Oynamazsın sevmezmıssın o da oturup dizı ızleyecegıne oyle yapıyor iki taraf da farklı zevklere sahip demek ki. alternatıf sundugunda oyundan onemlı gelmeli ki bu cok zor bagımlılık gbi bisey cunku sigara alkol gibi yeri de pek dolmaz. Oyun oynamayınca ne yapacak ne bekliyorsun sana ayak uyduemasını mı sen ona uymazken ? Ben objektif miyim bilmem ben oyuncu olan tarafım sevmesem belki durumu farklı yorumlardım

Arkadasim merhaba, yani hi gercek varki
Karsimizdaki insan erkek olsun hemcinsimiz konumu farketmezsizin, anlamak ve degismek istiyosa anliyo ve dinliyo
Diger turlu en dogru bilgiyide versen hatalısın
Eger esin iletisime acıksa oyun oynamayi birakmasini isteme ama mesela 9 10 arası sizin vaktiniz olsun o ara oyuna ara versin birlikte vakit gecirin gibii

Bikiyorum bu sartli 1 saat degersiz hissettirebilir, sacma gelebilir ama kucuk adimlarla olur belki
Hersey gonlunce olsun

Direkt oynamasını biraktir. Kusura bakmayın ama bu durum kökten cozulmedikce çözülmüyor. Büyük bir kavga ve evi terket. Ama bunlardan önce evde büyük bir konfor sagla. Yemekler cesitcesit ev tertemiz onu bu rahat hayata alıştır sonrada ya ben ya oyun restini çek

Bende oğlum ile
Clash royale
legend of legend
Mobil legend
Brawl stars oynuyorum hergun 1 er maç
Önceden bilgisayarım varken Metin 2 oynuyordum
Bağımlı gibiyse konuşabilirsiniz
Kötü alışkanlıkları sanal kumar vs oynamıyor sorumluluklarini işini ihmal etmiyorsa bırakın
Kız Mobile legend main ne 😁

Resmen benim eşimi tarif etmişsiniz. Biz de çok kavga ettik bu konudan. Ben özellikle oyund videosu izlemesine sinirleniyorum birşey söylüyorum duymuyor öyle bir kitleniyor ki oyuna. Yanına gidiyorum sırnaşıyorum diyelim elinde oyun videosu açık veya öylesine telefon elinde haberlere falan bakıyor. Tam bir telefon bağımlısı. Ben de 1 yıllık evliyim evlenmeden önce en azından telefonu ile ilgilenmiyordu ben durmazdım çünkü. Artık ne yapayım evimdeyim en büyük hobim oyun benim de diyor

Önce uyarın tatlı dille anlatın derdinizi baktınız aynı devam bir süre siz de başka uğraş bulup onunla alakayı kesin. Mesela Kore dizilerine başlayın ama böyle pür dikkat izleyin hiç karışmayın ona o gelse bile bu bölüm de bitsin heyecanlı yerindeyim sonra gelicem diyin. Oyunun o sunu adınıza almayın konuları sürekli diziden açın. Erkekler üstüne düştüğünüz zaman kaçan kovalanır hesabı daha çok uzaklaşıyor. Siz kaçarsanız belki kovalar. Ha baktınız o da mı olmuyor en son küçük bir cinnet geçirip bir süre konuşmayın. Aklıma gelip denenenler bunlar. İyi şanslar 💪🏻

Benim eşim de ilk zamanlar böyleydi, çok kavga ettik ama düzelmedi interneti veya salteri kapatirdim sinirden 😁
Sonra O haftasonu bilgisayar oynuyorsa ben arkadaşlarımla dışarı çıktim
Tum aksam bilgisayar oynuyorsa ben uykum geldiginde yatmaya tek gittim ve cinsellik yasamak istemedim en cok neyle vakit geciriyosa onla gecirsin geceyi de :KK66:
Zamanla düzeldi kendi kendine azaltti oyunu simdi 2 yillik evliyiz

Back
X