Sürekli oyun oynayan eşle ilgili ne yapmalıyım

Bu oyuncular degismiyor bende de var bi tane sadece azalttirabilirsin. Bos zamanlarinda tabi oyna ama oynamak icin bos zaman yaratmaya calisma veya ikimizin zamanindan calma gibi seyler diyebilirsin

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri bilgisayar başından kalkmıyor evet sevgiliyken oynuyordu ama bu denli degildi yada yanında degildim mesela sevgiliyken gece yatıp uyuyordum ama şimdi gecede oyun oynuyor ve görüyorum, mesela ilçedeyiz biz merkeze gidiyoruz alışverişe gezmeye böyle koşa koşa herşeyi halledip geliyorum bunu dile getirince benimle kavga ediyor, bugun öglen dedik mangala gidelim kargomuz var alalım neyse sonra dediki mangala gitmesek mi evdemi otursak bende gittim hazırladıgım herşeyi kaldırdım tutmuş diyorki hadi gidelim mesai bitimi yaklaştı nasıl olsa diyor (karakol komutanı)saat 4 te mangala gidecekmişiz hava 6 kararıyor eve girdigimiz an dişardan direk bilgisayar açılıyor misafiri yolcu ettik anında açılıyor gece cinsellik yaşanıyor azıcık sarılıyor dur bi sigara içeyim diyor ne yapmalıyım konuşuyorum eleştirdigimi düşünüp kavga ediyor bilgisayara oturmasam ne yapcam diyor ha birde başından kalkıncada telefondan oyun videosu izliyor
Bu tarz şeyler sevgiliyken belli oluyor zaten ki kendiniz de demişsiniz.Göze alarak evlendiğinize göre yapacak bir şey yok.Neden evlendikten sonra değiştirmek için uğraşmak?Kabul ettiysen ergenlikten çıkamamış bir erkeği,yapacak bir şey yok

Benim esim de oynuyor playstation ayri bilgisayar ayri ama en azindan evde oturuyor gozumun onunde diyorum 🤣 bi de cok uzun sure basinda vakit gecirmiyo mesela 1-2 saat bakacaksa bende tamam diyorum ikimizin de kahvesini yapiyorum bende kendi dizilerimi vs izliyorum yine ayni odada kisisel vakit gecirmis oluyoruz ama sanki sizinki ona ayirdigi vakti biraz abartmis gibi kendinizi yalniz hissettiginizi bunun cocukca oldugunu ve artik sorumluluklari oldugunu falan acikca soyleyin bence

İkinizinde sevdiği şeyleri yapmayı teklif etseniz. Beraber film seçin, puzzle yada lego yapabilirsiniz. Maalesef bizde aynıyız ama aradaki fark bende çok severim oyun oynamayı. Akşam işten gelir eşim. Yemek yeriz, sohbet ederiz biraz.
Sonra hemen açarız bilgisayarları beraber oyun oynarız saatlerce. 😅 gece kapatır bilgisayarı film izleriz.
Size önerdiğim gibi lego, puzzle yaparız. Yatmadanda bi gece yürüyüşü. Konuşup bi saat belirleyin, atıyorum her gün max 2 saat gibi. Orta yolu bulmak zorunda.

belirli bir yastan sonra oyun bağımlılığı bence eksik akıllılık. ben bağımlı olan biriyle evlenmezdim açık konusayım. yetişkin insansın günün 5-6 saatini oyunda gecirmek mantıklı mı ya? hiç bir derdin yok?

benim esime bizzat ben playstation aldım ama izinli günlerinde 1-2 saat anca oynar.

siz de başka bir mesgale bulun. aynı seyleri siz de ona yapın. bakalım bir rahatsızlık duyacak mı

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri bilgisayar başından kalkmıyor evet sevgiliyken oynuyordu ama bu denli degildi yada yanında degildim mesela sevgiliyken gece yatıp uyuyordum ama şimdi gecede oyun oynuyor ve görüyorum, mesela ilçedeyiz biz merkeze gidiyoruz alışverişe gezmeye böyle koşa koşa herşeyi halledip geliyorum bunu dile getirince benimle kavga ediyor, bugun öglen dedik mangala gidelim kargomuz var alalım neyse sonra dediki mangala gitmesek mi evdemi otursak bende gittim hazırladıgım herşeyi kaldırdım tutmuş diyorki hadi gidelim mesai bitimi yaklaştı nasıl olsa diyor (karakol komutanı)saat 4 te mangala gidecekmişiz hava 6 kararıyor eve girdigimiz an dişardan direk bilgisayar açılıyor misafiri yolcu ettik anında açılıyor gece cinsellik yaşanıyor azıcık sarılıyor dur bi sigara içeyim diyor ne yapmalıyım konuşuyorum eleştirdigimi düşünüp kavga ediyor bilgisayara oturmasam ne yapcam diyor ha birde başından kalkıncada telefondan oyun videosu izliyor
Günde kaç saat oynuyor

Benim kardeşim de çok oynuyor onların tek ilacı saat koymak günde 2 saat limiti koyun tamamen bırakması ise çok zor.

Şuanda oyun oynamadığı saatteyiz ve youtubedan oyun videosu izliyor, birazdan kalkıp da oyun oynayacak😁
Ben çok uğraştım, kavga ettim, ağladım, zırladım, düzgünce konuştum vs vs. Sonra pes ettim, onun kendisine ayırdığı bir vakit bu, bu şekilde stres atıyor, hobisi yani, ara sıra oturup yanına ben de oyununu izliyorum.

Eşim papçi oynuyordu gece yatarken bile telwfon elinde oynuyordu çareyi bende papçi indirerek yendim sonra o oyunu bıraktı başka ne yapabilirsin merakta bırakmayı dene

Benim iseim de öyle canım telfonda oyun yemek yiyoruz video izliyor elinden hiç düşmüyor ben de diyorum bazen benimle ilgilen benle oyna diye bi iki sakalsiyiruz okdar yine devam bazen de ben sana batiyorum sen ne istiyorsun kavgami gibi gibi şeyler bagmlik olmuş artık onlarda oyun nasıl caz geçirirsin bilmiyirum Allah yardımcın olsun biz öyle devam değişen bişey yok

Back
X