Anne ve baba konuları okurken konu sahiplerine çok üzülüyorum. Kinci bir insanım ama gerçekten açılan konulara aşırı üzülüyorum.
Anadır babadır nedir? Madem anadır, babadır bu çocuklar bu bebekler eşşek başı mı? Köle mi? Nedir yani. Bu çocuklarda ana olacak, baba olacak yahu.
Sen o çocuğu yapıyorsan bakmak zorundasın. Sen o bebeği yapıyorsan yedirmek, içirmek, doyurmak, büyütmek zorundasın. Bu bebeklerin, çocukların, evlatların günahı nedir?
Psikolojisi bozuk, ruh sağlığı yerinde değil, çocuk sevmeyen, çocuğa bakacak gücü olmayan insanlar bir zahmet çocuk yapmasın.
Yazıktır, günahtır bunun vebali nasıl verilir bilinmez.
Konu sahibi, bırakın artık. Rica ediyorum vicdan, kıyamamak bu kadarı merhametlik değil aptallıktır. Önünüze bakın yuvanıza bakın annenizle ilgilenin.
Benim çok çok sevdiğim bir kız arkadaşım babasından çektiği kadar kimseden çekmedi. Kızı evlatlıktan reddeti kıza küfürler mi etmedi anasına, danasına sülalesine mi giydirmedi. Annesini öldüresiye dövüp sokaklara mı atmadı. Adamın yaptıklarını anlatsam roman olur. Evliliği varken gitti bir başka kadından çocuk yaptı onu da bıraktı. Kadında çocuğu bıraktı küçük çocuğa arkadaşım ve annesi baktı.
Hatta hiç unutmam annesi kaçıp kaçıp bize gelirdi. Bir gece geldi, kapıyı bir açtım kadının gözleri şişmiş mosmor kanlar içinde arkadaşım ağlıyor her yeri çizilmiş. Sinirden öldüm. Arkadaşım evlendi gitti çocuğu oldu. Adam damadıylada uğraştı, evladıylada uğraştı.
Bu adam dün ölmüş. Gölette boğulmuş. Allahımın işini görüyormusun. O su nasıl aldıysa kendisini. Bugün defnettiler.
Rica ediyorum artık sonlandırın.