Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk bir haffa gördüm sonra yavaş yavaş kabuk bağladı yara geçmeyen hiçbirşey yok ölüm acısı bile geçiyor. Zaman sadece yüklenmeyin kendinizeHayır bana yapdiklarini hazmedememe sadece
Psikoloğa git canım benim. Ben 9 aydır terapi göyorum şükür iyiyim. Hersey olacağına varıyor Rabbim hayra çıkartsın işini insallaj.Hergun arkadaşlar hergun ağlayarak uyanıyorum nerdeyse..İki ay olacak nerdeyse ne ses var ne soluk ama hergun rüyamda görüyorum kafayi yicem hergun ağlayarak uyanıyorum nasi gecicek bu ya..
Uyumadan önce güzel romanlar okuyun. Uykuya kafanız dağılmış, başka düşüncelerle girerseniz, bence rüyalarınıza da girmeyeceklerdir.Hergun arkadaşlar hergun ağlayarak uyanıyorum nerdeyse..İki ay olacak nerdeyse ne ses var ne soluk ama hergun rüyamda görüyorum kafayi yicem hergun ağlayarak uyanıyorum nasi gecicek bu ya..
Benden habersiz evi boşaltan boşanma davası açan adam sence benimle konuşur mu ?kendi isteyip pişman olmadığı sürece konuşmaz bı kere konuşsa içmdekileri desem keşke bı kere pişman olur mu sizceAma eğer barışmak istiyorsan 2 ay olmuş al karşına konuş güzelce. İnan en kötü karar bile kararsızlıktan iyi. Ona göre yoluna bakarsın
Daha ilk dilekceler verildiBosanma davanız goruldu mu?
Dava goruldugunde stresinız giderDaha ilk dilekceler verildi
sizi ciddiye almayan evı sızden gızlı bosaltacak kadar saygısız bır ınsanla konusup ne yapacaksınız ne degısecek yada ne konusacaksınız ?Benden habersiz evi boşaltan boşanma davası açan adam sence benimle konuşur mu ?kendi isteyip pişman olmadığı sürece konuşmaz bı kere konuşsa içmdekileri desem keşke bı kere pişman olur mu sizce
Ne yapicam biliyomusunuz tüm kinimi kuscam içime öyle sigmiyoki yaptıkları mahvetti hayatımı resmen kandirildimsizi ciddiye almayan evı sızden gızlı bosaltacak kadar saygısız bır ınsanla konusup ne yapacaksınız ne degısecek yada ne konusacaksınız ?