Sürekli ruyamda boşanma aşamasında olduğum eşimi ve annesini görüyorum psikolojim bozuldu artik

Birgaripp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
91
46
38
31
Hergun arkadaşlar hergun ağlayarak uyanıyorum nerdeyse..İki ay olacak nerdeyse ne ses var ne soluk ama hergun rüyamda görüyorum kafayi yicem hergun ağlayarak uyanıyorum nasi gecicek bu ya..

Hergun arkadaşlar hergun ağlayarak uyanıyorum nerdeyse..İki ay olacak nerdeyse ne ses var ne soluk ama hergun rüyamda görüyorum kafayi yicem hergun ağlayarak uyanıyorum nasi gecicek bu ya..
Psikoloğa git canım benim. Ben 9 aydır terapi göyorum şükür iyiyim. Hersey olacağına varıyor Rabbim hayra çıkartsın işini insallaj.

Odaklanamiyorum hazmedemiyorum yaptıklarını geçmeyen bı öfke var içimde nasi gecicek bu

Uyumadan önce güzel romanlar okuyun. Uykuya kafanız dağılmış, başka düşüncelerle girerseniz, bence rüyalarınıza da girmeyeceklerdir.

Ama eğer barışmak istiyorsan 2 ay olmuş al karşına konuş güzelce. İnan en kötü karar bile kararsızlıktan iyi. Ona göre yoluna bakarsın

Benden habersiz evi boşaltan boşanma davası açan adam sence benimle konuşur mu ?kendi isteyip pişman olmadığı sürece konuşmaz bı kere konuşsa içmdekileri desem keşke bı kere pişman olur mu sizce

Ama eğer barışmak istiyorsan 2 ay olmuş al karşına konuş güzelce. İnan en kötü karar bile kararsızlıktan iyi. Ona göre yoluna bakarsın
Benden habersiz evi boşaltan boşanma davası açan adam sence benimle konuşur mu ?kendi isteyip pişman olmadığı sürece konuşmaz bı kere konuşsa içmdekileri desem keşke bı kere pişman olur mu sizce

sizi ciddiye almayan evı sızden gızlı bosaltacak kadar saygısız bır ınsanla konusup ne yapacaksınız ne degısecek yada ne konusacaksınız ?

hakkınızı mahkemede arayın , tazmınat davası acın haberınız olmadan yaptıgı herseyı mahkemede anlatın

Back
X