sürekli sellektör yapmak !!

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
işyerim cadde üzerinde ve karşından geçen birisi sürekli sellektör yapıyor. farlar gözümü aldığı içinde gayri ihtiyari dönüp bakıyorum. takılıyormu desem; ergende değilim kaç yaşındayım yani. bir değil iki değil sürekli kaç gündür. ne yapmaya çalışıyor? ben mi yanlış anlıyorum ?

Her gün aynı saatte aynı yerde mi oluyor?

Taciz etmeye çalışıyordur bence.

Ya da siz de sürücüyseniz radar konusunda uyarmaya çalışıyor olabilie.

Ayni kisi oldugundan emin misiniz? Gece olmadigi surece goz alacak sekilde donup bakacaginiz kadar sizi rahatsiz etmez bir de. İsyeriniz yol ayriminda veya benzer sekilde karsidan gelen araclarin uyarida bulunmasini gerektirecek bir noktada mi?

Ayni kisi oldugundan emin misiniz? Gece olmadigi surece goz alacak sekilde donup bakacaginiz kadar sizi rahatsiz etmez bir de. İsyeriniz yol ayriminda veya benzer sekilde karsidan gelen araclarin uyarida bulunmasini gerektirecek bir noktada mi?
tam karşımda gözüme gözüme yapıyor. burda başka sellektör yapana hiç denk gelmedim zaten.
ayrıca arabanın rengi ve plaka hep aynı.

işyerim cadde üzerinde ve karşından geçen birisi sürekli sellektör yapıyor. farlar gözümü aldığı içinde gayri ihtiyari dönüp bakıyorum. takılıyormu desem; ergende değilim kaç yaşındayım yani. bir değil iki değil sürekli kaç gündür. ne yapmaya çalışıyor? ben mi yanlış anlıyorum ?
Aynı kişi olduğundan eminseniz plakasını alıp polise şikayet edin.

polise gidecek kadar büyütülecek bir olay değil belki ama sinir bozucu tabi
Valla bilemiyorum bana cok ilginc geldi. Rahatsiz olmussunuz ki buraya konu aciyorsunuz. Plaka var elinizde,kisiyi taniyor musunuz? Rahatsiz oldugunuz her konuda polisten yardim isteyebilirsiniz bence. İsyeriniz nasil bir isyeri ki bunca zaman oturma duzeninizi degistirmediniz mesela. Degistirseydiniz belki su anda onemini kaybetmisti bu olay. Bilemedim

Kaldırımdan bir taş alıp arabanın öncamına geçirirdim. Polis mahkeme falan hikaye şöyle bir uyarıyorlar o da caydırıcı olmuyor. Ya kafasına taş indiririm ya arabasına. Şikayet ederse de taciz etti tahrik var derim.

Selektör yaparak taciz? Laf atma filan devrinde kalmışım ben. O ne öyle yahu? Mazallah aşık filan olmasın böyle bir tip. Plakayı almışsınız da şikayetten bir şey çıkar mı? Sanmam. Bizde adet olayın vuku bulması! Hep aynı saatte geçiyorsa ona selektör yapabilecek birileri var mı acep?

Ay çok garip , ne biçim insanlar var ya ! Plakasını alın , kamera var mı o sokağı kaydeden ? Şikayet ederseniz delil olurdu , ne biliyim.Çok garip geldi.

Direk size yapıldığıni nasıl anladınız .Belki alt kat ya da üst katta birileri varsa ona yapmış olabilirler ayrıca gündüz gündüz selektör gözünüzü nasıl alır onu anlamadım .

Back
X