- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
Onun çözümü de şu.. Bakma...İnşallah öyledir!! Bakışları hiç öyle demiyor ama
Bakma bakalım o zaman ne olacak. Sellektörler yerine kornalar girerse devreye toplanıp indiririz lastiklerini.
Ama sanmıyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun çözümü de şu.. Bakma...İnşallah öyledir!! Bakışları hiç öyle demiyor ama
Yolda olsam anlıcam da yolda değilim işte sorun oSellektörü ben yol vermek için uyarı amaçlamaçlı yaparım
O size ne amaçla yapabilir mi ?
İyi de konu sahibi ofiste oturuyor. Araç caddeye dönerken sellektör yapıyor.Sellektörü ben yol vermek için uyarı amaçlamaçlı yaparım
O size ne amaçla yapabilir mi ?
Bakışlar ? Gözlerinizi selektör alıyorken bakışları nasıl görüyorsunuz ?İnşallah öyledir!! Bakışları hiç öyle demiyor ama
Yolda olsam anlıcam da yolda değilim işte sorun o
İyi de konu sahibi ofiste oturuyor. Araç caddeye dönerken sellektör yapıyor.
Yok tanımıyormuş da. O sebepten taciz olarak algılıyor. Bence değil ama ben hala gündüz vakti farlar gözü nasıl alıyor oraya takıldım.Tanıdığı biri mi ki
Yahu 1 sn yapıyor. On dakika değilBakışlar ? Gözlerinizi selektör alıyorken bakışları nasıl görüyorsunuz ?
YokEe tanıdığınız biri mi
Nickinizin "csi" olması da mı tesadüf ?? Hadi ateistler bunu da açıklayın !!Ben de buna 24 senelik aktif şöför olarak cevap veremedim. Hatta ben mi yanlış biliyorum, inatlaşmayayım boşu boşuna diye şimdi eşime sordum bilmemkaçmilyonkm'si vardır, "yok artık" dedi.
Bu işte bir gariplik var, çözemedim.
Aklıma gelen tek şey tümsek falan var ise, oradan geçerken acaba sellektör mü sanılıyor ama gene de gündüz vakti alınmaz ki göz. Bizim gözler kör zaar![]()
Nickinizin "csi" olması da mı tesadüf ?? Hadi ateistler bunu da açıklayın !!![]()
Yok tanımıyormuş da. O sebepten taciz olarak algılıyor. Bence değil ama ben hala gündüz vakti farlar gözü nasıl alıyor oraya takıldım.
Sırf farlarının markasını öğrenmek için vatandaşı bulasım var![]()
Ben de tek tek sorunca aldım cevaplarıKonuda bu detaylar yazmıyor
O yüzden anlamamışım
Bir insan durup dururken sellektör yakar