sürekli sellektör yapmak !!

İnşallah öyledir!! Bakışları hiç öyle demiyor ama
Onun çözümü de şu.. Bakma...

Bakma bakalım o zaman ne olacak. Sellektörler yerine kornalar girerse devreye toplanıp indiririz lastiklerini.

Ama sanmıyorum..

Tanıdığı biri mi ki
Yok tanımıyormuş da. O sebepten taciz olarak algılıyor. Bence değil ama ben hala gündüz vakti farlar gözü nasıl alıyor oraya takıldım.

Sırf farlarının markasını öğrenmek için vatandaşı bulasım var
En Büyük KK

Ben de buna 24 senelik aktif şöför olarak cevap veremedim. Hatta ben mi yanlış biliyorum, inatlaşmayayım boşu boşuna diye şimdi eşime sordum bilmemkaçmilyonkm'si vardır, "yok artık" dedi.

Bu işte bir gariplik var, çözemedim.

Aklıma gelen tek şey tümsek falan var ise, oradan geçerken acaba sellektör mü sanılıyor ama gene de gündüz vakti alınmaz ki göz. Bizim gözler kör zaar :halay:
Nickinizin "csi" olması da mı tesadüf ?? Hadi ateistler bunu da açıklayın !! :KK53::KK53:

Yok tanımıyormuş da. O sebepten taciz olarak algılıyor. Bence değil ama ben hala gündüz vakti farlar gözü nasıl alıyor oraya takıldım.

Sırf farlarının markasını öğrenmek için vatandaşı bulasım var
En Büyük KK

Konuda bu detaylar yazmıyor
O yüzden anlamamışım
Bir insan durup dururken sellektör yakar

• Beğen
Reactions: csi
Ya gunduz vakti yolda onumdeki arac cekilsin diye gecen gun bende selektor yakayim dedim valla isik cikmadi, onumdeki anlamadi bile. Hatta utandim gunduz vakti ne umdum ki diye. Gunduz nasil goz alabilir ki? Bir gariplik var.

Ya bu kadar havadan nem kapanlara bitiyorum. Falanca bana mesaj veriyor. Araba bizi takip ediyor. Yok gündüz selektör plaka aynı.

Hayır yarın gidip neden selektör desen muhtemelen adam sana " manyak mıdır nedir çattık ya" der yollar ya da "kardeşim deli misin nesin" yani bu kadar da yapmayın işinizi gücünüzü yapın biri gelip birşey derse onu konusalim

Back
X