- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ofis komple cam zaten. Heralde o şekilde gördü. Başka nasıl görebilir kisizi nasil gormus olabilir
Far değil. Sellektör diyorum. Bi zamanlar yoncimik in bir şarkısı var yaBen hiç bir şey anlamaım. Bunlar nasıl farlar ki gündüz vakti gözünüzü alıyor?
Size yaptığından nasıl emin olabiliyorsunuz?
Biraz daha açıklayıcı olmaz iseniz ben burada kafayı kaşımaya devam edeceğim![]()
Dükkanın önüne geçip yapmıyor. Şimdi diyelim ki bir yerden geliyor. Ordan geçerken yapıyor. Günde 2 defa falanbiri dükkanın karşısına geçip devamlı size selektör mü yapıyor?
eş dost akraba yok mu camına bi tıklasın.
Başta oralı olmadım. Hatta önemsemedim ama baktım ki olmaya ak yerde yapıyor ve gözüme bakıyor. O zaman durumun daha farklı olduğunu anladım.Ay çok garip , ne biçim insanlar var ya ! Plakasını alın , kamera var mı o sokağı kaydeden ? Şikayet ederseniz delil olurdu , ne biliyim.Çok garip geldi.
Alıyor işte arkadaşım. Gözüme ışık tutulmuş tavşan gibi oluyorum. Daha nasıl anlatılır. Tek benim ofisim var binada. Yukarılar daire. Ayrıca gözümün içine bakılıyor. Heralde anlatabilmişimdirDirek size yapıldığıni nasıl anladınız .Belki alt kat ya da üst katta birileri varsa ona yapmış olabilirler ayrıca gündüz gündüz selektör gözünüzü nasıl alır onu anlamadım .
karsidan gelen araca yansima yapmazmi cam bilemedim ne dengesizler varOfis komple cam zaten. Heralde o şekilde gördü. Başka nasıl görebilir ki
:)Taa dükkanın içinde sizi nerede görecekte sellektör yapıcak.
oralarda bi yerde tanıdığı var ona yapıyordur.
Öyle kolay kolay korkmam. Korkmadım da. Ama amaç nedir yani garip. Yıllardır çalışırım. Bana bakmak için çok yolunu değiştirip önümden geçenini gördüm de böylesini ilk defa görüyorumBen korkar tedirgin olurdum açıkçası. Polise gidin
Sellektör neyle yapılıyor acaba??? Cevap veriyorum : far ileFar değil. Sellektör diyorum. Bi zamanlar yoncimik in bir şarkısı var ya
Ah bir baksa uzunlar yaksa :)
Uzunları yakıyor. Direk gözü alıyor Daha nasıl anlatabilirim. Selektör yakılacak bir yer ve durum yok. Ve sürekli önümden geçerken yakıyor. Öyle kolay kolay bişeyi üstüme alınmam. Alınıyorsam vardır yani. Dikkat çekmemesi mümkün değil
O halde bakmayın siz de. Siz baktıkça o da sellektör yapmaya devam edecek bu mantıkla.Alıyor işte arkadaşım. Gözüme ışık tutulmuş tavşan gibi oluyorum. Daha nasıl anlatılır. Tek benim ofisim var binada. Yukarılar daire. Ayrıca gözümün içine bakılıyor. Heralde anlatabilmişimdir
Ya bilsem bakmıcam zaten. Gayri ihtiyarı bakıyorum bilerek değil. Sonra bi bakıyorum oymuşO halde bakmayın siz de. Siz baktıkça o da sellektör yapmaya devam edecek bu mantıkla.
Belki de hoşunuza gittiğini sanıyor?
1 haftadır falan olan bişey bende anlamaıdmŞikayet edilecek bir durum yok diyorsunuz ama rahatsız olduğunuzu soyluyorsunuz sizde de bir tuhaflık yok mu :)
Yani bu sorunu çözmek için ya kişiyle siz muhatap olacaksınız ya da polisi dahil edeceksiniz .
Gündüz vakti uzun farlar da bir işe yaramaz. Sırf bu yüzden arabaların gündüz farı var zatenAma uzun far ile. Normal far zaten dikkat çekmez Uzunları yakarsan anormal bir durumdur.
Gündüz vakti uzun farlar da bir işe yaramaz. Sırf bu yüzden arabaların gündüz farı var zaten
Merak ettim de dükkanınızın önünde kasis yahut tümsek var mı?