• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli sellektör yapmak !!

Ben hiç bir şey anlamaım. Bunlar nasıl farlar ki gündüz vakti gözünüzü alıyor?

Size yaptığından nasıl emin olabiliyorsunuz?

Biraz daha açıklayıcı olmaz iseniz ben burada kafayı kaşımaya devam edeceğim
:KK64::KK66:

Ben hiç bir şey anlamaım. Bunlar nasıl farlar ki gündüz vakti gözünüzü alıyor?

Size yaptığından nasıl emin olabiliyorsunuz?

Biraz daha açıklayıcı olmaz iseniz ben burada kafayı kaşımaya devam edeceğim
:KK64::KK66:
Far değil. Sellektör diyorum. Bi zamanlar yoncimik in bir şarkısı var ya
Ah bir baksa uzunlar yaksa :)
Uzunları yakıyor. Direk gözü alıyor Daha nasıl anlatabilirim. Selektör yakılacak bir yer ve durum yok. Ve sürekli önümden geçerken yakıyor. Öyle kolay kolay bişeyi üstüme alınmam. Alınıyorsam vardır yani. Dikkat çekmemesi mümkün değil

Son düzenleme:
Ay çok garip , ne biçim insanlar var ya ! Plakasını alın , kamera var mı o sokağı kaydeden ? Şikayet ederseniz delil olurdu , ne biliyim.Çok garip geldi.
Başta oralı olmadım. Hatta önemsemedim ama baktım ki olmaya ak yerde yapıyor ve gözüme bakıyor. O zaman durumun daha farklı olduğunu anladım.

Direk size yapıldığıni nasıl anladınız .Belki alt kat ya da üst katta birileri varsa ona yapmış olabilirler ayrıca gündüz gündüz selektör gözünüzü nasıl alır onu anlamadım .
Alıyor işte arkadaşım. Gözüme ışık tutulmuş tavşan gibi oluyorum. Daha nasıl anlatılır. Tek benim ofisim var binada. Yukarılar daire. Ayrıca gözümün içine bakılıyor. Heralde anlatabilmişimdir

Taa dükkanın içinde sizi nerede görecekte sellektör yapıcak.
oralarda bi yerde tanıdığı var ona yapıyordur.

Far değil. Sellektör diyorum. Bi zamanlar yoncimik in bir şarkısı var ya
Ah bir baksa uzunlar yaksa :)
Uzunları yakıyor. Direk gözü alıyor Daha nasıl anlatabilirim. Selektör yakılacak bir yer ve durum yok. Ve sürekli önümden geçerken yakıyor. Öyle kolay kolay bişeyi üstüme alınmam. Alınıyorsam vardır yani. Dikkat çekmemesi mümkün değil
Sellektör neyle yapılıyor acaba??? Cevap veriyorum : far ile :KK49:

Alıyor işte arkadaşım. Gözüme ışık tutulmuş tavşan gibi oluyorum. Daha nasıl anlatılır. Tek benim ofisim var binada. Yukarılar daire. Ayrıca gözümün içine bakılıyor. Heralde anlatabilmişimdir
O halde bakmayın siz de. Siz baktıkça o da sellektör yapmaya devam edecek bu mantıkla.

Belki de hoşunuza gittiğini sanıyor?

Şikayet edilecek bir durum yok diyorsunuz ama rahatsız olduğunuzu soyluyorsunuz sizde de bir tuhaflık yok mu :)

Yani bu sorunu çözmek için ya kişiyle siz muhatap olacaksınız ya da polisi dahil edeceksiniz .

Ben hala gündüz o selektörün gözü nasıl aldığını anlamadım yani ben trafikte yol ver anlamında yapılan selekörü bile fark edemiyorum gündüz vakti bendemi tuhaflık var acep :) :)

Back
X