Sürekli sevgiye açlık

Talann12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
85
38
3
32
Evet. Başlıkta da okuduğunuz gibi sürekli sevgiye ve ilgiye açım. Eşimin sürekli ilgilenmesini istiyorum. Bir arkadaş ortamına gidince ya da aile ile görüşünce eli hep üzerimde olsun istiyorum. Uzun süre başka yerdeysem gözleri beni arasın istiyorum. Ne çok ilgili ne çok ilgisiz bi eşim var. Ortası. Bana yetmiyor gibi geliyor. Şımarıklık değil bu. Bu isteğim yalnızca eşimden. Hani popoflanmak da değil. Zaten şımarık biri değilim. Mantıklı olmaya çalışırım bu mantıksızlığımı törpüleyemiyorum.

Bende de öyle oluyo canım aşk işte eşim benimle hep ilgilensin istiyorum bende

Peki siz ona karşı nasılsınız?

Ya siz de mi öyle düşünüyorsunuz. Yalnız değilim demek ki.
Bende ilgiliyim eşimde çok ilgli değil çokta ilgisiz değil kocamın etrafında fır dönüyorum hep benimle konuşsun gülsün yan yana olalım derdindeyim hep

Bende ilgiliyim eşimde çok ilgli değil çokta ilgisiz değil kocamın etrafında fır dönüyorum hep benimle konuşsun gülsün yan yana olalım derdindeyim hep
Evet ben de ilgilenirim. Ara ara kendi kendime küser kırılırım. İlgisiz ilan ederim. Halbuki orta halli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…