Ayy bizim çıktığımız eve siz mi taşındınız diye düşündüm ilk başta, taki ki erkek olduğunu söyleyene kadar.
Aynılarını birebir yaşadık. Ben, ablam ve bir kız arkadaşımız beraber yaşıyorduk ve hepimiz de çalışıyoruz. Akşam gelince zaten pert olmuş durumda olduğumuz için erkenden uyuyorduk, alttaki manyak kadın da 00:00-01:00 gibi ses yapıyorsunuz sürekli pat pat ses geliyor diye kapımıza geliyordu ki o saatte herkes uyuyor. Son zamanlarda sabah 05:00 gibi felan aynı sizin gibi tavana vurmaya başlamıştı ruh hastası, son defasından ablam uykusundan korkarak uyanmış ve uzun süre uyku problemi yaşamıştı bu kadın yüzünden. Bir de çok yaşlı ve kalp hastasıymış, biz o yüzden çok fazla bir şey de yapamıyorduk, kalpten gider felan bize kalmasın diye.
Ama size tavsiyem, ses kaydı alıp polis çağırın şikayette bulunun, sürekli bizi taciz ediyor diye.
Bu tipleri alttan aldıkça kendilerini haklı görüyorlar, mesela, çok sonra binaya biri taşındı bunun hemen yan dairesine, adam sabah akşam parti yaptı. Herkes şikayet etti ama adam gidip polis çağırın benim kapıma gelmeyin diye tersleyince herkesin sesi soluğu kesildi. Bu kadın da gidip onlara tek laf edemedi. O yüzden sakın alttan almayın.