- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
-
Yanlış anlamayın ama Allah kimseye bunu yaşatmasın. Görüş adı üstünde görüştür, görecelidir,niye birbirlerine fikir empoze etmeye çalışırlar anlamam.evliliğiniz bu badirelerden sonra güzel gidiyordur umarım, insanların bu konular yüzünden ayrı düşmesi cidden kötü. Benim babam ve amcam malesef bu yüzden uzaklaştılar birbirlerinden. Birde kaç sefer uyardık ikisi de hiçbirimizi dinlemedi. Yani o kadar saçma bir şey ki ben anlam veremiyorum..Hah bu konu tam benlik.
Kız isteme gecemde iki karşıt görüş olan kp ve babam siyaset yüzünden öyle bir gerildilerki neredeyse kavga çıkacaktı, annem ağlamaya başladı. Ben ise şoka girmiştim
Artık bu evde siyaset konusulmuyor diye tablo astım duvara bir süre durdu. Tabi benim üzülmem konunun açılmamak üzere kapanmasına temel olmuştu. İşe yaradı yani :))
Babam ve amcam yıllardır bu sebepten soğuklar birbirlerine. İkisini de uyarmamıza rağmen kar etmedi. Yani saçma sapan yere insanları kendilerinden uzaklaştırmak bu yaptıkları. Allahtan araya bir iki bir şey giriyor yine idare ediyoruz da bazen çekilmez bir hal alıyor :)Tek ilgi alanı oysa o konudan konusmak isteesi normal. Tabi karşındaki insanı boğacak sıkacak kadar konusması normal değil.. Ne yapılabilir bilmiyoru. Baska ilgi alanı varsa ona konu kaydırılabilir, çay yemek saati sokulabi!ir araya..
Peki siz hiç konustunuz mu babanızla gelenlerin bu konu hakkında sıkıldıklarını, rahatsız olduklarını söyleseniz...
Gerçi yaşı epey ilerlemis insanları değiştirmek, bir sey kabul ettirmek zordur..
Allah sabır versin size ve misafirlerinize...
Öncelikle konum asla siyaset değil lütfen yanlış anlayarak, konuyu başka yerlere çekerek yorum yapmayın.
Babam evimize gelen misafirlere ya da yeni tanıştığı kişilere sürekli siyasetten konuşan ve karşısındakinin fikrini almak için direten bir insan. Yani bunu yaparken ne düşünüyor bilmiyorum ama biz tanıştığımız insanları kendi fikirlerimizle boğarak yetişmedik. Bana her zaman çok itici gelmiştir. Bu babadan nasıl çıktım onu da bilemiyorum ayıptır söylemesiyani şöyle bir durum oluşuyor: karşısındaki insanı bıktırana kadar siyaset konuşuyor, adam belli bir yerden sonra sıkılıyor konu kapansın istiyor, bizimki sanki kendine zararları olmuş gibi konuyu kapatmıyor.
Açıkçası evimize gelen insanların bazen babamı bu yüzden sevmediklerini falan düşünüyorum. Bir an müdahale edesim geliyor o zaman da saygısızlık etmeyeyim diyorum susuyorum ama susmak pek işe yaramayacak artık galibaböyle bir babanız varsa siz ne düşünürsünüz ya da susturma tekniğiniz nedir?
aynen öyle bir babam var hatta siyasetten başka tek konu konuşmayanböyle bir babanız varsa siz ne düşünürsünüz ya da susturma tekniğiniz nedir?
Tv artık masum akıllı telefonlar çıkalı gözlüğü burnunun ortasına indirip internetten haber okuyan babalar dedeler var.En iyisi Tv yi evden atın bozunyapacak bişey yok gibi
benim babam da böyleÖncelikle konum asla siyaset değil lütfen yanlış anlayarak, konuyu başka yerlere çekerek yorum yapmayın.
Babam evimize gelen misafirlere ya da yeni tanıştığı kişilere sürekli siyasetten konuşan ve karşısındakinin fikrini almak için direten bir insan. Yani bunu yaparken ne düşünüyor bilmiyorum ama biz tanıştığımız insanları kendi fikirlerimizle boğarak yetişmedik. Bana her zaman çok itici gelmiştir. Bu babadan nasıl çıktım onu da bilemiyorum ayıptır söylemesiyani şöyle bir durum oluşuyor: karşısındaki insanı bıktırana kadar siyaset konuşuyor, adam belli bir yerden sonra sıkılıyor konu kapansın istiyor, bizimki sanki kendine zararları olmuş gibi konuyu kapatmıyor.
Açıkçası evimize gelen insanların bazen babamı bu yüzden sevmediklerini falan düşünüyorum. Bir an müdahale edesim geliyor o zaman da saygısızlık etmeyeyim diyorum susuyorum ama susmak pek işe yaramayacak artık galibaböyle bir babanız varsa siz ne düşünürsünüz ya da susturma tekniğiniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?