- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
Senin yine baban. Benim dedem, amcalarım falan herkes!! Yahu kendilerine zarar. Her seferinde stres üzüntü, elden bişey gelememe.. Yazık değil mi diyorum canınızın değeri yok mu bu kadar düşünmeyin, sıyrılın bu konulardan mutlu şeylerden konuşalım diyorum yok. İlla laf dönüyor dolaşıyor sonra seyret.... Sen de katılıyorsun ister istemez ama insanı gerçekten umutsuzluğa düşüren bir durum. Gerçi farklı siyasi düşüncedeki birine saygısız davranmazlar zaten öyle insanları içlerine sokmazlar. Ama yeter yani...
Neyse son zamanlarda haberleri izlemeyi, siyasi kitap okumayı, oturumları izlemeyi, eve gazete almayı bıraktılar. Olabildiğince uzak durmaya çalışıyorlar akıl sağlıkları için.
Senin de babanı şöyle güzelce haşlayan yeter kardeşim diyen bir büyük olsun belki biraz durulur.
Neyse son zamanlarda haberleri izlemeyi, siyasi kitap okumayı, oturumları izlemeyi, eve gazete almayı bıraktılar. Olabildiğince uzak durmaya çalışıyorlar akıl sağlıkları için.
Senin de babanı şöyle güzelce haşlayan yeter kardeşim diyen bir büyük olsun belki biraz durulur.