- 9 Mart 2011
- 225
- 1
- 68
- Konu Sahibi yeLizegemen
-
olabilir belki de gerçekten unutmuştur. evde fazladan 2-3 fincan takımı varmış. e kullanılmamıştır. gelinine vermek istemiş bunda garip bişey yok ki bence. görümcende kırılmakta haklı o hediye etmiş, sana verildiğini duyunca kızmıştır bunda da garip bişey yok. tüm şey kayınvalidenizin unutmasından kaynaklanıyor. aslında çokta abartılcak bi olay değil, açıklama da yapılmış unuttum kızım felan demiş. ama tabii ben olayı büyük görmesem de yaşayanların tepkisi önemli bu konuda...
ya simdi ufak kiskancliklar olabilir.. rekabette olabiliyo bu gibi durumlarda.. kardesim sen hic takma.. sabirli ol.. aa oylemiydi de bak tuh yanlislik olmus istersen verim bnlari a yada yenisini alim cnm de..uzatilacak bir konu degilki kardesim.. alti ustu fincan yani.. sonuct akraba oluyo insan onun tavasi bunn tenceresi onda olabilir:))) yeni gelen kardes olarak benimsenmednden oluyo tum olaylar.. insanlara ustunkoru davranmak gerekiyo ben bnu anladim.. detaylari hic kurcalama yipratiyo insani gercekten.. eger icine attin gibine geliyosa surekli aklin oraya takiliyosa bi hobi bul kendine hic dusunme inan unutyo insan ..
pardon ama sorunu içinize atmamışsınız, tepkili şekilde eve terk etmişsiniz..
sonradan da özrünüzü dilemişsiniz.. bu sorunu içine atmak değil; gerginlik olmasın diye alttan almaktır.
Görümcen abartmış.keşke özür dilemeseydin bence.senle alakası yokki kayınvaliden unutmuş vermiş.
Ortada öyle büyütülcek bir mevzu yok aslında burdan bakılınca bir fincan takımı unutulup başkasına hediye edilmiş olabilir görümceniz darılmış alınmış olabilir ama sizin suçunuz yok size tepki vermesi biraz yanlış.İçinize tabiki atmayın atarsanız birikir birikir alakasız bir şeyde patlarsınız varsa bie alınganlığınız kırgınlığınız konuşun alındığınız kişiyle o an halledin içe atmak iyi bişey değil bugun görumcenize kızıp içinize atarsınız yarın ufak bişeyde kocanıza patlarsınız.
içine atarsın...huzursuzluk olmasın...uyumlu olayım...alttan alayım...sen alırsın alttan
alırsın bütün söylenenleri içine...sonra bir bakmışsın alacak yer kalmamış..hala tutarsın kendini aman dersin sen huzursuzluk çıkaran taraf olma...alattan al...sonra sonra sonra...bir bakmışsın artık beynin alttan alamıyor..ellerin titriyor...boğulacak gibi oluyorsun..kalbin deli gibi çarpıyor...buz gibi terliyorsun...o an ya ölecen ya aklını kaybetcen...ne mi oluyor...?benliğiniz size dur diyor hopppp... bu sen değilsin artık diyor....ruh sağlığınızı korumak istıyorsanız ...bazen sizi üzen şeylere dur demelisiniz...bünyeniz size dur demeden...
bende senin gibiyim canım hep susarım alttan alırım huzursuzluk olmasın kimseyi kırmayayım diye elimden geleni yaparım ama bir yerde sanırım içimizden gelenleri söylemek kırgınlıklarımızı kızgınlıklarımızı belli etmemiz gerek yoksa insan doluyor gerçekten
bu olay yaşanmış bitmiş artık yapabileceğin pek birşey yok ama bundan sonra böyle bir durumda saygını bozmadan içindekini söyle kendi kendini yiyeceğine iyi oldu söyledim dersin en azından
bir de tavsiyem hoşlanmadığın insanlarla mümkün olduğunca az görüş.ben bunu yapmaya çalışıyorum en azından daha az canım sıkılıyor:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?