Sürekli takip ediyorum

Vazelin005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.578
2.211
133
40
Şimdi sıkıntımı anlatacağım lakin başka şeyler e yorum yapıp beni yormayın rica ederim. Şöyle ki eşim bir sene önce beni iş yerinden bi kadınla aldattı, neyse yalvarmaya, yakarmalar falan derken iki de çocuğum var konuştuk ve ben affettim. Şimdi asıl sorunum şu ben bir senedir eşimin aldattığı kadını hergün ama hergün sabah, öğle, akşam sosyal medya üzerinden takip ediyorum attığı tüm mesajlardan bir anlam çıkarıp kendimi çok yıpratıyorum. Bu durumdan çok yoruldum ama öyle bir şey ki Allah kimseye yaşatmasın ama elimde değil. Bi ara psikolojik tedavi de gördüm ama atlatamıyorum maalesef.

Çok kötü bir psikoloji olmalı .
Çalışamıyorsan hobi vs kafanı meşgul edecek bişeyler bulmazsan sonun daha kötü olacak,saplantı haline gelmedi ise henüz kurtarmaya bak kendini.

Sosyal medyalarini kapat... Benim sorunum olmadigi halde kapatim.. Okadar rahatim ki.. Cunku cok sacmalamaya baslamislardi.. O kendi kendine kemirsin dursun icini.. Iki cocugun varmis , sagligin daha onemli.. Sen olmasan cocuklarin nasil olur.. Bosver , sil gitsin

Kadinla konussaniz belki rahatlayacaksiniz..

Eşinizin peki hala o kadınla kontakta olduğunu mu düşünüyorsunuz? Neden 1 yıldır atlatamadınız? Bir sebebi olmalı...
Eğer eşim düzeldi,bi şeyini görmedim daha diyorsanız bence acil destek almaya devam edin.Çünkü o kendini yıpratma durumu bir şekild mutlaka şuan yansımıyorsa bile çocuklarınıza yansıyacak ve hayatınız daha zorlaşacak.
En başta kendiniz için bişeyler yapma kararı alın.O kişiyi engelleyin,kendinizi bir aktiviteye teşvik edin,kafanızda sorular varsa eşinizle mutlaka paylaşın kendizi rahatlatmak istediğinizi ona söyleyin.
Kendinizi ancak kendiniz kurtarabilirsiniz,gizli gizli stalk yaparak hayat geçmez.Çok üzgünüm,Allah yardımcınız olsun.
Sevgiler,

Aldadılmışsınız bu kötü eşiniz suçlu sorumsuz ne kendine saygısı olan nede ailesine saygısı olan biri
Fakat ikinci defa aldatılırsanız bu tamamen sizin suçunuz bunu bilerek affetmek sizi yoruyordur

Normal canım gayeeet normal

Çok kötü bir psikoloji olmalı .
Çalışamıyorsan hobi vs kafanı meşgul edecek bişeyler bulmazsan sonun daha kötü olacak,saplantı haline gelmedi ise henüz kurtarmaya bak kendini.
Maalesef saplantı gibi oldu. Hobilerim çocuklar, sağolsunlar tüm günümü dolduruyorlar ama yine de her boşlukta bakıyorum

Bi kere hesabini kapatip bakmamak icin kendine soz verip hic bi yerden bakmayacaksin. Sonra bakmaya bakmaya unutacaksin bakmayi aklina bile gelmeyecek. Kendinizi zorlayin baka baka alistiniz zaten bakmaya da. Bakmamaya da ayni sekilde alisacaksiniz

Ev
Evet Allah var bir senedir eşim de bi şey görmedim ama yine de her an o kadından bir şeyler yskalayacakmışım gibi bir his anlatamıyorum çok çok zor

Bi kere hesabini kapatip bakmamak icin kendine soz verip hic bi yerden bakmayacaksin. Sonra bakmaya bakmaya unutacaksin bakmayi aklina bile gelmeyecek. Kendinizi zorlayin baka baka alistiniz zaten bakmaya da. Bakmamaya da ayni sekilde alisacaksiniz
Bilmiyorum bir gün bakmasam rahatsız oluyorum, sanki bir şey yskalayacağım gibi bir his hep

Haklısınız, deneyeceğim fakat öyle bir şey ki anlatamam o kadın yer bildirimi yaptığı zaman, hah eşim orda değil gibi şeyler düşünüyorum

Kadinla konussaniz belki rahatlayacaksiniz..
Bir sene önce konuştum. Eşimle hiç bir şey yaşamadıklarını, eşimin beni sevdiğini, kendisinin eşimin peşinde olduğunu falan söyledi. O zaman bu konuşma beni rahatlatsa da gün geçtikçe daha kötü olmaya başladım

Ev

Evet Allah var bir senedir eşim de bi şey görmedim ama yine de her an o kadından bir şeyler yskalayacakmışım gibi bir his anlatamıyorum çok çok zor

Bence bunu odak noktası olmaktan çıkarın bilin ki yanlız değilsiniz güzeller güzeli iki evladınız var eşiniz yine yaparsa o zaman kendi kaybeder ,ona dünyayı zindan eder ve direk şutlarsınız.Biliyorum bu şekilde konuşmak kolay ama kendinizi iyi hissetmeniz adına gerçekten bir yerden başlamalısınız.

Affetmekle hata yapmissiniz, simdi takip etseniz de bir faydasi yok. Uzgunum.
İnsan başına gelmeyince rahat rahat konuşabiliyor. Önceden ben de aldatılan kadınları anlamıyorum nasıl gurur var nasıl affedebikiyorlar diye konuşurdum. Büyük konuşmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…