- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Haklısınız ben de aynen böyle düşünüyorum sanırım yine psikolojik destek alacağımBence bunu odak noktası olmaktan çıkarın bilin ki yanlız değilsiniz güzeller güzeli iki evladınız var eşiniz yine yaparsa o zaman kendi kaybeder ,ona dünyayı zindan eder ve direk şutlarsınız.Biliyorum bu şekilde konuşmak kolay ama kendinizi iyi hissetmeniz adına gerçekten bir yerden başlamalısınız.
Bu bir karakter meselesidir. Yani karakter; karsindakinin tavirlari ile degisecek bir olgu degildir.. O yuzden benim cizgim budur derim ama size saygi duyarim.İnsan başına gelmeyince rahat rahat konuşabiliyor. Önceden ben de aldatılan kadınları anlamıyorum nasıl gurur var nasıl affedebikiyorlar diye konuşurdum. Büyük konuşmamak lazım
Mesele sadece karşıdakinin tavırları değil yanlız. Ortada iki çocuk var, ilk hatada affetmem iki çocuk için sadece gururumu düşünüp bencillik yapamazdım. Çocuklar babasına babası da çocuklarına fazlasıyla düşkünBu bir karakter meselesidir. Yani karakter; karsindakinin tavirlari ile degisecek bir olgu degildir.. O yuzden benim cizgim budur derim ama size saygi duyarim.
Hemen bakıyorumArkadasim sana hipnoterapiyi tavsiye ederim.internetten arastir.
Farklı şeylere yorum yapmayın demişsinde şu lafa yorum yapmasam duramıcam. Hep aynı terane, "önceden bende şunu bunu dıyordum buyuk konustum basıma geldi, basına gelmeyen bilmez." falan filan. Bir sen mi aldatıldın ? Aldatılıp çatır çatır çoluk çocuguyla boşanan, lafının arkasında duran kadınlar var bir sürü hemde. Sen önceden boş boş sallayıp, başına gelincede susup oturduysan o tamamen seninle alakalı.İnsan başına gelmeyince rahat rahat konuşabiliyor. Önceden ben de aldatılan kadınları anlamıyorum nasıl gurur var nasıl affedebikiyorlar diye konuşurdum. Büyük konuşmamak lazım
Neden affettin bikere yapan bidaha yapar nolmus cocogun varsa krese verirsin calisirsim bakarsinŞimdi sıkıntımı anlatacağım lakin başka şeyler e yorum yapıp beni yormayın rica ederim. Şöyle ki eşim bir sene önce beni iş yerinden bi kadınla aldattı, neyse yalvarmaya, yakarmalar falan derken iki de çocuğum var konuştuk ve ben affettim. Şimdi asıl sorunum şu ben bir senedir eşimin aldattığı kadını hergün ama hergün sabah, öğle, akşam sosyal medya üzerinden takip ediyorum attığı tüm mesajlardan bir anlam çıkarıp kendimi çok yıpratıyorum. Bu durumdan çok yoruldum ama öyle bir şey ki Allah kimseye yaşatmasın ama elimde değil. Bi ara psikolojik tedavi de gördüm ama atlatamıyorum maalesef.
Mesele çocuklara bakmak değil babalarına aşırı düşkünler. İlk hatada onları ayırmak bana göre ters yalnız zaten konum o değil üzerinden bir sene geçti dikkatli okuyun asıl sıkıntımı anlarsınızNeden affettin bikere yapan bidaha yapar nolmus cocogun varsa krese verirsin calisirsim bakarsin
Ya belki boşanmak istemedim Allah Allah. Ben size takıntımdan bahsettim, bununla ilgili öneriler istedim belki yaşayan, anlayan olur diyeFarklı şeylere yorum yapmayın demişsinde şu lafa yorum yapmasam duramıcam. Hep aynı terane, "önceden bende şunu bunu dıyordum buyuk konustum basıma geldi, basına gelmeyen bilmez." falan filan. Bir sen mi aldatıldın ? Aldatılıp çatır çatır çoluk çocuguyla boşanan, lafının arkasında duran kadınlar var bir sürü hemde. Sen önceden boş boş sallayıp, başına gelincede susup oturduysan o tamamen seninle alakalı.
Ya belki boşanmak istemedim Allah Allah. Ben size takıntımdan bahsettim, bununla ilgili öneriler istedim belki yaşayan, anlayan olur diye
Evet bazen o kadar kötü oluyorum ki, ölümü düşünecek kadar kötü, sonra diyorum keşke affetneseydim. Ama kapı zili çalınca çocuklar babalarının yukarı çıkmasını bile beklemeden beş katı koşa koşa inmiyorlar mı, babalarına bir sarılmaları var ki görülmeye değer. Tabi ki Rabbim yaşatmasın ama ikinci kez olursa asla affetmem AslaMalesef bu iş böyle ,aldatma affedilirse böyle içinden çıkılmaz bir hal alıyor.İnsan affetse de içinden atamıyor.allah yardımcınız olsun unutmak zor.en azından artik esinize yansitmayin ve sosyal medya hesabını kapatin
Maalesef bu bir zaaf değil, bu bir takıntı, saplantı, hastalıkEtmeyeceksiniz, meraktan olsenizde, verem de olsanız, ona bakılmayacak, bitti!!
Yok baska secenek.Lamı cimi yok.
Hep zaaflarımızın üstüne oynuyoruz nedense
Iyi bir arkadasin varsa senin yerine kapatsin sifreyi filan degistirsin..Haklısınız, deneyeceğim fakat öyle bir şey ki anlatamam o kadın yer bildirimi yaptığı zaman, hah eşim orda değil gibi şeyler düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?