- 7 Ocak 2015
- 358
- 675
- 63
- Konu Sahibi kuskoysunlaryoluna
-
Aslında biz de annemle baya sık konuşurum genelde de havadan sudan olur ama anlayışsızlık yok işte.zaten en çok arayan da benim.annem de ben musait değilim desem ya da rahatsız olduğumu soylesem aramaz asla.malesef annen anlayışsızlık yapıyor.ne yapılır bilemedim.acikca soylesen anlar mı ki.sanki alınacak bir tip gibi gorunuyor.yine de şöyle anne çok sık konuşuyoruz ben seni ozlemiyor değilim ama telle konuşmak sık olunca evliliğim de etkileniyor desen.
Iste bunlar hep can sikintisindan..
Babam hergün konuştuğum tek insan..
O aramadan ararım musaitken rahat rahat konusuruz..
O istemeden ben cagiririm gezmeye götürürüm vs derken sorun çözüldü..
yoksa sürekli arıyor ve çat kapı geliyordu..
Tablet aldım whatsapp ogrettim:) oradan yazıyor :) oyun oynuyor vakit geçiriyor..
Siz de fırsat oldukça arasaniz.. belli ki çok sıkılıyor.. yanında arkadaşları ile gezerken dur kızımı arayıp uzun uzun konuşayım demiyordur..
Müsait olmadığımda arama! yerine musait olmadigimda rahat konuşmuyorum ben sana ima edeyim sen anlarsin sonra ararım rahat rahat konusuruz canım olur mu falan diyin..
ben bunaldım
ben dik insanım terslerim
açmam mesela bu anlattıklarınızda
alırım sessize üç gün sonra duymamışım derim
birinde tam sevişiyorduk açamadım de bir daha aramaz
ya da babana söyle bıktık diye
dizginlesin
damatlar kızları iade edecek desin
kızını alana annesi bedava gibi olmuş
Evet çok alıngan malesef,en küçük şeyde büyük hakaretler görmüşcesine davranır.
Gündüz bir saat konuştuğum da oluyo yetinmiyo,ama benim de bi hayatım sorumluluklarım var,anlamıyo.
Alınırsa da alınır, hatta bir zahmet alınmalı yani.
Biraz sert mizaçlıyımdır, ben olsam çoktan bozardım.
Anneannenizle bu kadar sık mı görüşüyormuş acaba kendisi? Düşsün yani yakanızdan.
Götürüp bir kursa falan yazdırın kafası dağılsın bence. Size saracak vakti kalmasın. Gece 01.00 diyorsunuz gerçi, anneniz zamandan bağımsız maşallah.
"Karar aldık evde artık telefonlarımız sessizde olacak" deyin. Ve kesinlikle aynı gün içinde dönmeyin aramalarına.
"Sakın torun falan isteme, sayende sürekli telefon çalacak huzursuzluğundan sevişemiyoruz" deyin.
Bir an önce güzelce bozun annenizi.
Eşiniz açısından düşünülünce berbat bir şey, akşam 22.00, gece 01.00, pazar sabahı 10.00 aramak, ölüm kalımlık bir durum yoksa kusura bakmayın ama en hafif tabiriyle görgüsüzlük yani.
Oyh okurken beynim yoruldu. Canim annedir merak eder arar sorar ama bu konu cok farkli. El adami dayanmaz yakinda esin tepki vermeye başlar. Duzgunce alin karsiniza konusun. Bazi seyleri kendisi düşünmeli. Babaniz ona fazlaca vakit ayirmaya ozen göstersin. Belki oyalanir. Ne bilim hatta bilemedim :)
Beni arayamazlar öyle açmam zaten telde konuşmayı hiç sevmiyorum banane trip yapsın napimhele hafta sonu aramalari yok mu neyseki annem babam yapmaz bazen kv yapar kahvaltıya gelin diye
Genelde gündüz 3e 4e kadar uyuyorum arayan oluyorsa sessize alıyorumhaftada 2 sefer anca konuşuruz oda öyle uzun uzun değil ben terslerdim anne arama açmicam derdim kimse kusura bakmasın
Beni aramıyor şükür kv dem biliyor herkes telle konuşmayı sevmiyorum kafam rahatKeşke kayınvalidem kahvaltıya çağırmak için arasa,ama o ekranda hep annem yazıyo. Açmasam tekrar arıyo bi saat sonra. Telefonu camdan atasım geliyo.
Beni aramıyor şükür kv dem biliyor herkes telle konuşmayı sevmiyorum kafam rahatsen çok taviz veriyorsun eşiniz içinde zordur insan bunalır
Konuşsanda birşey değişmez bence en güzeli açma bikaç günde bir konuşmaya böylr alıştırabilirsin ancak söyle ama açmicam deBunalıyo tabi adam kendi annesiyle konuşmuyo haftasonu. Yarın konuşucam artık inanın mideme sancılar giriyo sinirden.
eşin ne dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?