Sürekli telefonda konuşmak isteyen annem

Unutmayinki yarin bir gun sizde anne olacaksiniz ve cocuklarinizla konusmak isteyeceksiniz. Siz istermisiniz cocuklaribiz sizin hakkinizda ayni seyleri dusunsun

Siz gece 1buçukta aranmayı yadırgamıyo olabilirsiniz ama ben yadırgıyorum.
Konuşmak elbette isterim ama burda anlattığım şey konuşmak değil,hergün saatlerce konuşuyoruz ben arıyorum zaten. O kalın çizgiyi görmenizi rica ediyorum.

Ilk cumleyi okudugumda ne var ben kendim 2 -3 kere annemi ariyom diyecektimki tamamini okdugumda ALLAH SABIR VERSIN HEMDE COOOK SABIR. baska birsey diyemiyorum...

cumartesiden pazartesine kadar nasıl konusmazsın allah askıan ya cıo müdürü falan mısın da cok cok cok meskulsun insan bi 5 dakka arar tamam

yazık annene valla kızı var ama yapayanlız kadın...

Anlamak istemediğinin farkındayım ama yine de yazayım. Ben annemi hastafonu da arıyorum,ama o ben daha uyanmadan arıyo açmazsam açana kadar arıyor. o kadar mesKul değilim yani:)

ayrıca yalnız olduğunu nerden çıkardın sanki ben annemle konusmuyorum aramıyorum dedim.
5 çocuğu var herkes yanında,yine sen yine müthiş yorumların.

Tabiki bende zaten onceki mesajimda belirttigim gibi " bu biraz abartiya kacmis uygun bi dille annenize acikca ne dusundugunuzu anlatin" dedim neden hemen tersliyosunuz limoncu28 e de ters cevap verdiniz elestirilere acik degilsiniz ama konusma tarzinizi biraz yumsatin bence

Ben zaten günde çok defa annemi aradığım için annemin aramasına fırsat kalmaz.
Haftasonu anneni neden aramıyorsun, onu anlamadım.

Galiba anlatamadım,annemi haftasonu da arıyorum. Ama annem uyanıp aramamı beklemeden arıyor,açmazsam açana kadar arıyor. Gün içinde defalarca konuşmamıza rağmen.

Sen arıyorum annemin aramasına fırsat kalmaz diyosun,ben aradığım halde tekrar tekrar arıyo.
Yani sen arayınca annen tamam konuştuk diyo ya,benimki demiyo işte.

Tartışma üslubum yumuşak,ama arkadaş benim için vaayy ne evlat beee avamlığında cümle kurarsa öyle cevap alır. Amacı anlamak değil yermek. Annemi de huzurevine yerleştirdi az önce.
Sizin mesajınıza gelirsem,size rica ediyorum dedim terslemedim.
Bu konuda annem için uygun bi dil yok,aylardır bu yüzden diyemiyorum zaten. Kırılır diye korkuyorum.

Hayır o arkadaşarlara da yazdım,kırmam. Yapım da bu zaten o yüzden söylüyorum. Güzelce de anlatsam annem kırılacak ondan korkuyorum.
Bozup terslemek zaten sözkonusu değil.

Belkide kendini yalnız hissediyordur bir sorunu olduğunu düşündünüz mü

Sürekli beraberiz sıkıntımız yok çok şükür,babam var diğer 4 kardeşim var onlara da aynı. Çocuklarından en yakını benim yaptıklarımız günlük muhabbet. Ev işi, sen en yaptın ben şunu yaptım vs vs bilirsiniz işte tipik anne kız muhabbetleri.
Ama öyle uzatıyoruz ki çoğunda susuyoruz ee daha daha falan diyoruz.

Ben iki günde bir de aramıyorum hergün saatlerce. Bazen evimin işini yapamadığım oluyor konuşucam gönlü olsun diye.
Ama kısa kessem kırılacak işte,ortasını da bulamıyorum.

Ben dört saat sonra dönemiyorum çünkü ya kızıyo ya durmadan arıyo işte.

Uygun değilim deyince kırılıyo,haftada iki kez arasam da ben rahat etmem. Ben istiyorum ki hergün konuşalım ama ben açmayınca ısrar etmesin gece aramasın,yüreğim ağzıma geliyo elimde telefon. Bi açıyorum anne diye,napıyosun hava çok sıcak diyo. E gel de kızma.

Ben de şok oldum yorumları okuyunca. Anne bu hakkaten. Demekki kadincagizin bir sorunu var. Yani annelere bile saldırganlık var resmen

Haa bak bugün 11 gibi ben uyuyordum. Normalde tel kısıktır da gece açık kalmış sesi. Annem 11'de aradı işte yataktan fırladım noldu dedim.
Koş koş tv'yi aç çabuk şu kanala bak dedi.
Bir şey mi oldu noldu dedim korktum.
Falanca kanalda 10 dakika önce bi şarkı çıktı onun adını bana bulsana hemen dedi.
Anne yaaa deyince, uyuyor muydun yoksa dedi.
Neyse işte bu sıradan bir örnek ama bana birkaç saat ulaşamasın eşime de ulaşamasın pinpiriklenip acaba gazdan mı zehirlendikleri diyerek onlarca kez aramışlığı var. E benim gecem gündüzüm düzensiz biliyor, niye korkuyorsun. Bazıları bu ayrımı anlamıyor galiba. Yani biraz konuştun kapadın bunda bir şey yok. Ama ısrarcı olmak veya saatleri ayarlayamamak sıkıntı. Gece de aramamalı mesela. Erken uyuyabilirim, kocam uyuyor olabilir vs. Bu ayrımı yapamayanlar sana kötü evlat diye yapıştırmış.
Tv'de kaza haberi görür hemen beni arar iyi misiniz diye. Deprem olur korkar. Her ihtimalde hayatta mıyım acaba diye soruyor.
Ama neyse şimdi günahını almayayım bu anlattıklarımı artık pek yapmıyor. :)

Onlara razıyım,ayrım yapamayanlar için bi şey diyemeyeceğim yeterince açık yazdığımı düşünüyorum. İçinden cımbızla bi cümleyi alıp yorumlamışlar. Ben kıracak olsam zaten tartışırım gelip buraya nasıl kavga edeyim taktik verin demedim,kırmadan nasıl çözerim dedim:)
Bi sorun yok sadece geyik yapıyoruz,gündüz yapsak olmaz mı?
Biliyosun çünkü yarın ben seni arayacağım. en az 1 saat konuşacağız.
Ama beklemiyo,bütün kardeşler böyle saatlerce telefondayız,babam da aynı malesef.
İlk çalışta açmazsam geç açtın noldu diyo,e afedersin tuvalete giderken bile telefon yanımda bazen.
Her ihtimalde her saatte arayacak bi sebep var:)
Bi de hepimize face'ten yazıyo aynı anda aramadınız bugün diye:)

Sizin yerinizde olsam 2 günde bir konuşmaya alıştırırdım. Nasıl alışırsa öyle gider.

Öyle yapmam gerekiyo sanırım ama üzülüyorum bu sefer.
Ne olur hergün konuşsak da anlayışlı olsan biraz.

Tülleri yıkayacağım bugün diyorum hayır yıkama diyo,birkaç saat sonra tekrar arıyorum napıyosun faslı geçiyo tülleri taktım diyorum ooo ben sana yıkama dedim niye yıkadın diye kızıyo. Muhabbet bu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…