- 7 Ocak 2015
- 358
- 675
- 63
- Konu Sahibi kuskoysunlaryoluna
-
Unutmayinki yarin bir gun sizde anne olacaksiniz ve cocuklarinizla konusmak isteyeceksiniz. Siz istermisiniz cocuklaribiz sizin hakkinizda ayni seyleri dusunsun
4 sayfada seni tastikleyenler var onlara yazı yazmadın da ben sana karsı yazdım diyemi yazdın ne hayırlı evlat bee
cumartesiden pazartesine kadar nasıl konusmazsın allah askıan ya cıo müdürü falan mısın da cok cok cok meskulsun insan bi 5 dakka arar tamam
yazık annene valla kızı var ama yapayanlız kadın...
Tabiki bende zaten onceki mesajimda belirttigim gibi " bu biraz abartiya kacmis uygun bi dille annenize acikca ne dusundugunuzu anlatin" dedim neden hemen tersliyosunuzSiz gece 1buçukta aranmayı yadırgamıyo olabilirsiniz ama ben yadırgıyorum.
Konuşmak elbette isterim ama burda anlattığım şey konuşmak değil,hergün saatlerce konuşuyoruz ben arıyorum zaten. O kalın çizgiyi görmenizi rica ediyorum.
Ben zaten günde çok defa annemi aradığım için annemin aramasına fırsat kalmaz.
Haftasonu anneni neden aramıyorsun, onu anlamadım.
Tabiki bende zaten onceki mesajimda belirttigim gibi " bu biraz abartiya kacmis uygun bi dille annenize acikca ne dusundugunuzu anlatin" dedim neden hemen tersliyosunuzlimoncu28 e de ters cevap verdiniz elestirilere acik degilsiniz ama konusma tarzinizi biraz yumsatin bence
Aynen ben de hemen aradım, aynı muhabbeti yaptık.
Ne kadar acımasız yorumlar yazılmış. Anne bu. Yok aramasın ben bozardim terslerdim falan. Evet yaptığı yanlış bi sekilde anlatılmalı ama yöntem bu değil. Anne yi kırmak bu kadar kolay ve basit bi durum değil. Annenizle bu durumu duzgunce konuşun. Onu kıracak cümleler sarfetmemelisiniz.
Belkide kendini yalnız hissediyordur bir sorunu olduğunu düşündünüz mü
Tabi bu biraz abartiya kacmis. Bende annemle genelde hergun veya iki gune bir konusuruz ama esim isteyken aksam veya hafta sonlari asla aramaz rahatsiz etmemek icin. Bence uygun bi dille sen beni arama ben musait oldugumda seni ararim deyin kisa kesin.
Ben de annemle günde beş altı kere konuşyorumdur. Hatta bu konuyu gördüm aradım hemenHayırdır dedi, valla kk'da konu açılmış, annem çok arıyor napayım diye, seni arayasım geldi dedim
Şaka bir yana ne kadar sık konuşsam da farklı galiba sizin sorununuz. Çünkü annem beni arar ama açmazsam defalarca aramaz. Ben bazen hemen dönerim, bazen dört saat sonra. Bence açık açık söylemelisiniz.
Uygun olmadığında aradığı zaman ne işin varsa onu söyle, elim bulaşıklı de, ocakta yemek var de, uyuyordum de, sürekli bahaneler söyle az arayıp dengeyi bulsun. İşim bitince ararım de arama mesela. Her gün konuşma ritüelimizi bitir. Haftada bir ikiye indir. Başlarda alınsa da sonradan alışır.
Ben de şok oldum yorumları okuyunca. Anne bu hakkaten. Demekki kadincagizin bir sorunu var. Yani annelere bile saldırganlık var resmenNe kadar acımasız yorumlar yazılmış. Anne bu. Yok aramasın ben bozardim terslerdim falan. Evet yaptığı yanlış bi sekilde anlatılmalı ama yöntem bu değil. Anne yi kırmak bu kadar kolay ve basit bi durum değil. Annenizle bu durumu duzgunce konuşun. Onu kıracak cümleler sarfetmemelisiniz.
Uygun değilim deyince kırılıyo,haftada iki kez arasam da ben rahat etmem. Ben istiyorum ki hergün konuşalım ama ben açmayınca ısrar etmesin gece aramasın,yüreğim ağzıma geliyo elimde telefon. Bi açıyorum anne diye,napıyosun hava çok sıcak diyo. E gel de kızma.
Haa bak bugün 11 gibi ben uyuyordum. Normalde tel kısıktır da gece açık kalmış sesi. Annem 11'de aradı işte yataktan fırladım noldu dedim.
Koş koş tv'yi aç çabuk şu kanala bak dedi.
Bir şey mi oldu noldu dedim korktum.
Falanca kanalda 10 dakika önce bi şarkı çıktı onun adını bana bulsana hemen dedi.
Anne yaaa deyince, uyuyor muydun yoksa dedi.
Neyse işte bu sıradan bir örnek ama bana birkaç saat ulaşamasın eşime de ulaşamasın pinpiriklenip acaba gazdan mı zehirlendikleri diyerek onlarca kez aramışlığı var. E benim gecem gündüzüm düzensiz biliyor, niye korkuyorsun. Bazıları bu ayrımı anlamıyor galiba. Yani biraz konuştun kapadın bunda bir şey yok. Ama ısrarcı olmak veya saatleri ayarlayamamak sıkıntı. Gece de aramamalı mesela. Erken uyuyabilirim, kocam uyuyor olabilir vs. Bu ayrımı yapamayanlar sana kötü evlat diye yapıştırmış.
Tv'de kaza haberi görür hemen beni arar iyi misiniz diye. Deprem olur korkar. Her ihtimalde hayatta mıyım acaba diye soruyor.
Ama neyse şimdi günahını almayayım bu anlattıklarımı artık pek yapmıyor. :)
Sizin yerinizde olsam 2 günde bir konuşmaya alıştırırdım. Nasıl alışırsa öyle gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?