- Konu Sahibi Neslihan90
-
Aslinda bakarsan, sen dogru insani bulamamisin bu bir.
Ikinciside yasin kac? Belki gencligin veya aci tecrübelerin verdigi bir cahillikde olabilir sende.
bence senin hatan her senin peşinden biraz koşan kişiye şans vermen.o kişi benim için uygun mu diye benim ona duygularım ne durumda diye düşünmeden.insanın karşısına sürekli doğru insanlar çıkmaz ki senin kaç tane sevgilin olmuş bakıyorum da daha da 23 yaşındasın.bence herkese şans verme duygularını düşüncelerini de hemen belli etme.erkekler gerçekten aşık olmadıkları sürece sadece sevgilim diye bir kıza değer vermezler.bence senin hayatına henüz sana aşık biri girmemiş.biraz sabret canım.
kızla olan konuşmaları kötü müydü ki ? samimi miydi yani ? değilse tepkini çocukca bulmuştur burda bence haklı.
Erkeklerle sohbetiniz nasıl bilmiyorum ama ortamdan dolayıda kaynaklanabilir
Erkekler yılışık yada aşırı soğuk olan kızları çekici bulmazlar belki bundan da kaynaklanabilir.
Sıkıcı ve ısrarcı olmamak gerekir her zaman kaçan kovalanır çok doğru bir tanım :)
Mesela ne oldu da terkedildin,ordan yola çıksak,
Yani elbette ki kendi kendine bunun sebebini soruyorsundur ama yardımcı olmak için somut olarak soruyorum..
Kafaya çok takıp bunu sorun edersen olacağı varsa da olmaz.
Zaten hayırsız olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Yaşın daha ne ki 23,olur elbet seninde karşına çıkar doğru kişi
Cok dogru söylediniz. Ben 23 yasıma kadar pek cok kişiye sans verdim. Toplamda 3 sevgilim oldu ama bunun yanında bir sürü kişiye tanışmak icin sans verdim. Bunun hata olduğunu yeni farkediyorum. Ama etrafıma bakıyorum benim yasımda kızlar evleniyor bile
Kızlar haklısınız ama benim icimde çocukluğumdan beri erken evlenme istegi var. Aile kurmayı cok istiyorum. Her iliskim ciddi olsun diye cok uğraştım. Hepsiyle evlenmeyi düşündüm. Ama hep terkedildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?