Surekli terk ediliyorum ne yapacagım ben?

Canım çok dogru söyledin ama bu kişiler benim erken evlenme istegimi bilip zaten benimle bir yola çıktılar. İlk iliskim hariç diğerlerinin hepsi bizzat kendileri ciddiyetle yaklaşıp sonra terketti

İlişkinde evlenmek istediğini söylersen zaten yürümez ki
Erkekler nedense evlilik lafını duyunca kaçıyorlar
Bütün kızlar hayalindeki adamı bulup hemen evlenmek istiyorlar ama bunu erkeklere söylemeden onlara fark ettirmeden teklifi ettiriyorlar
Sen kendin söylüyorsun ''Kızlar haklısınız ama benim icimde çocukluğumdan beri erken evlenme istegi var. Aile kurmayı cok istiyorum. Her iliskim ciddi olsun diye cok uğraştım. Hepsiyle evlenmeyi düşündüm. Ama hep terkedildim ''
işte hepsiyle düşünme biriyle düşün ona da hemen evlenme sözünden bahsetme elbet bir gün evleneceksin yaşında erken biraz sabır :)

Ne bileyim sanki oyle açıklama yapınca ciddi olmayan adam bastan gider diye düşündüm hep. Ama benimkiler bastan gitmedi aileler öğrendikce gitti

bence itici bi tarzın var.bahsettiğin adama attığın mesaj bile seni terketmesi için yeter.tarzını ve konuşmalarını değiştirmelisin.

bence itici bi tarzın var.bahsettiğin adama attığın mesaj bile seni terketmesi için yeter.tarzını ve konuşmalarını değiştirmelisin.

İtici tarzın var demiş gecmissiniz peki nasıl itici bir tarz bu yani neyi yanlış yapıyorum bana yardımcı olur musunuz o yüzden actım bu başlığı?

en son konu acmistin ama o zaman cocuga karsi tutumunu kendin söyledin

yani oda bu sekilde,senin davranislarindan dolayi mutlu olmayacagini düsünüp ayrilmisti

belkide sebep senin kaprislerin olamaz mi?

Sorun senden değil de, tanıştığın insanlardan kaynaklanabilir.
Aldatan insan sence doğru insan mıdır?
Yani sen ne yaparsan yap, karakterli bir adam, ''ben yapamıyorum'' der ayrılır.
Aldatmak nedir?
Ve bu insanları çıta olarak belirlemişsin, bunlar için üzülüyorsun.
Değmiyor canım, valla.
Sen kendine göre bir insanla tanışırsın elbet, niye bu kadar dertlisin ki?
Yaşın henüz çok genç.

en son konu acmistin ama o zaman cocuga karsi tutumunu kendin söyledin

yani oda bu sekilde,senin davranislarindan dolayi mutlu olmayacagini düsünüp ayrilmisti

belkide sebep senin kaprislerin olamaz mi?

Şimdi soyle birsey var son olayda evet ağırdan satmaya çalışıp kapris yapmıştım. Ama bunun nedeni önceki yaşadığım kotu tecrübeler. Kaçan kovalanir yapayım demiştim elime yüzüme bulaşmıştı. Şimdi geri donup bakıyorum da oyle yapmadıklarımda terk etti beni anlatabildim mi

Haklisin ablacim ama sunu merak ediyorum bende. Tanıdığım herkes mı yanlış adam. Tamam aralarında beni sevenler saygı duyanlar oldu ama ben ne zaman tam kafama uygun olan adamı bulsam adama evet desem adam bir kac aya gidiyor. Yani asık olacağım herkes mı yanlış benim. Yoksa ben mı onları cok ciddiye alıyorum anlamıyorum

Şu kırmızıyla işaretlediğim yere bak,böyle olmaya devam edersen daha çok yalnız kalırsın ,maalesef etrafına dön de bir bak nerede el üstünde tutulan biri varsa bu dediğin özelliklere sahip değil.

tamam ama agirdan satmak kapris dedeigl iste bundan sonra buna dikkat edersin..

8 yildir birlikteligm var nisanliyim simdi ama dedigim giib

kaprislerde olmustur filan ama dozunu bilmek gerek ya da bilmesende karsidaki insanada bagli..

ama sunuda bil iliskinin basinda biktirirsan insanlar dogal olarak cekmez istemez

Canım ben de 21'ime gireceğim yakında, herkes doğru insanı hemen ilk sevgilide bulamıyor.
Elbet bir tecrüben olacak ki, karşındakini de ona göre idare edeceksin.
O da aynı şekilde seni.
Sen kendini suçlamaktan vazgeç, yoksa erkeklere güvenin büsbütün bozulur.
Yapma bunu kendine, erkeklerin bazıları var ki kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.
Sana da onlar denk gelmiş demek ki.

Şu kırmızıyla işaretlediğim yere bak,böyle olmaya devam edersen daha çok yalnız kalırsın ,maalesef etrafına dön de bir bak nerede el üstünde tutulan biri varsa bu dediğin özelliklere sahip değil.

) varsın bu yüzden el üstünde tutulmayayım. Hani iyi oldugum icin tutulmayacaksam Allah yukarıda. Ben bende sorun mu var varsa ne diye araştırıyorum

Haklısınız sanırım ben bastan biktiriyorum insanları ama bunu nasıl yok edicem bilmiyorum

Yas 23 . Sizde dogru insanı bulana kadar boyle seyler yasadınız mı

Tabii canim ya, neler gördük, neler yasadik, ama iyikide öyle olmus, insan sonradan esinin degerini anliyor : )

Bence sen daha cooooooooooooook gencsin. Aslinda erkekleri inceledigin iyi birsey, yani bakmissin bir tanesi öyle kizlarla yazismisya, yani kör cahil olaya atlamadigin iyi olmus.
Ama senin yanlisin, herseyi cok cabuk belli etmen. Erkekler direk dogrulari konusan kizlari hic sevmezler.
Birdaha böyle birsey olursa, ilk önce agzini aramaya calis. Sana karsi yanlislari olursa, ozaman tepkini koy ortaya.
Yada örnegin: Diyelim senin ilgini cekiyor, ama senle yazistigi halde baska bir kizlada yazisiyor. Birden fazla zamanin olmasin, onla konusurken bile yarida kez, randevum vardi, ay kapi caldi seni sonra ararim de kapat telefonu (telefonla konusurken dis kapinin ziline bas, ozaman oda evin zilini duyar inanir) ama sonra dönme. Ertesi gün yaz, kusura bakma, dün cok yorgundum dönemedim de.
Biraz pesinde gitmesini sagla yani. Bak bakalim sen öyle yapinca hemen baska kizlarami sariyor, yoksa seni merak ediyormu.
Böyle pesin pesin her düsündügünü ortaya dökersen sadece kaybedersin bu hayatta.
Sen herzaman bulunmayan hint kumasi ol : )

İtici tarzın var demiş gecmissiniz peki nasıl itici bir tarz bu yani neyi yanlış yapıyorum bana yardımcı olur musunuz o yüzden actım bu başlığı?

bak tatlım her şeyi sormanın bi yolu var sen adama lönk diye "benim öyle her önüne gelene yazanla işim olmaz" dersen adam da tabi çeker gider..önce bi dur bakalım, bi sakin ol.güzellikle böyle böyle bişey gördüm nedir bu, kim bu senin hayatında de..bi anla bi dinle..bişey söylemeden önce empati yap.sana biri senin attığın gibi bi msj atsa sen durur musun?durmazsın..naz yapmanın ters yapmanın da bi vakti var pat diye ortada bişey yokken adama postayı koyarsan tabi çeker gider..

bak canım erkeler hayvandır. daha evrimleşemediler onlar. ilk çağlara inmen lazım onları anlayabilmen için. ilk çağlarda ne vardı av ve avcı. eğer sen çantada keklik bi av olursan, sevginle saygınla oturup kalkmanla o adam seni çantada keklik görür ve başka avlara yönelir. bu nedenle hiç bir zaman bi adama haddinden fazla sevgi gösermyceksin. he istisnalar oluyor. fakat geneli böyledir bunların. sen sürekli aşkım canım cicim dersen, hatalarını yanlışlarını iyi niyetinle kapatmaya çalışırsan, daha çok terkedilirsin. ben 10 senedir beni kaktüsle beraberim evlenelide 3 sene oldu hala çok iyi davranmam ki şımarmasın ve benim kocam tapar bana. ne zaman iyi niyetli olduysam benim adam şımardı. ilgisizleşmeye başladı. ne zaman kaçan av oldum ozaman kıymetlisi oldum bu hep böyleydi yani bütün çıktığım görüstüğüm erkekler aynıydı.

Ayy Allah razı olsun senden ablacim ne guzel anlattın akıl verdin. Bunu kaydedicem hemen ya cok cok tesekkur ederim sana:)))

Cok tesekkur ederim bu da ikinci akıl oldu bana cok cok teşekkürler :))

Hahhaha ay cok güldüm ablacim Allah'ta seni güldürsün. Kaktüsle evliydim ne ya :)) Allah sizi bir ömür mutlu kılsın kaktüste zamanla çiçeğe dönüşsün insallah. Verdigin akıl icin cok cok teşekkürler anladım olayı şimdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…