sürekli terkediliyorum,neden böyle?

Genel bir sorun kızların başta çok ulaşılmaz davranmaları...

Yani aslında bir an evvel iş ciddiye binsin istemelerine rağmen istemiyormuş gibi yapmaları ve bunu karşı tarafın anlamadığını sanmaları.

Ben kadın halimle dayanamıyorum, adamlar ne yapsın.

Bu şekilde hem kendilerini koruduklarını hem de erkeği daha da çok etkilediklerini zannediyorlar.

Oysa karşı tarafta da iş inada biniyor, amaç sadece kadının gardını düşürmek haline geliyor.

Kadını ilgiye boğarak, onu arayıp sorarak, sabah akşam mesaj atarak tüm hünerlerini sergiliyor adam.

Kadın da sonsuza dek numara yapamayacağına göre bir yerde yelkenler suya iniyor...

Erkek de amacına ulaşmış oluyor, ilgi ve başlayamayan ilişki son buluyor.

Başlarda her şeyin rüya gibi olup aniden son bulduğu haller böyle cereyan ediyor.

Bunun tek çaresi olduğun gibi davranmak...

Mesela evlilik delisi bir kız ya da tek beklentisi cinsellik olan bir adam...

Herkes içinden geldiği gibi davransa kimin ne aradığı belli olur, mutsuz sonlar yaşanmaz... :KK14:

Kesinlikle çok doğru bir yorum.

aslında kelimesi kelimesine haklısın..ama bende durum böyle ilerlemedi..yani gerçekten ben bu adama karşı soğuktum..olsa da olur olmasa da diyordum..hatta bir ara beni aramamasını istedim..güvenemiyordum..güvenimi kazanmak için ,tavlamak için kırk takla atan kendisiydi..hatta evlilikten bahsettiğinde dengesizce geldi bu adam ama emin ol ciddiydi bu konuda ..ailevi sırlarını bile açmaya başlamıştı hani..ama benim gönlüm başkasındaydı..aslına bakarsan hala öyle..ama ona da yönelmek istedim,düzgün biriyse neden olmasın dedim..facebook adresine yaptığı yorumu da sevdiğim görmesin diye sildim..zaten bir süre önce sevdiğimi unutamadığıma dair bir söz paylaşmıştım..ancak o zaman görüşme aşamasındaydık,yine de bunu çok sorun etmişti..sorun bu adama deli divane olmam değil,neden beni terkettiği..

Yaptığı yorumu sildiğiniz zaman gerçekten neden sildiğinizi anlamıştır.

terbiyesizliğin lüzumu yok..ukalalık etme,git kumda oyna..kendine başka eğlence bul ,kaybol..
Terbiyesizlik ukalalık ve kumda oynamak,kaybolmak!!!
İlginç konuyu açıp açıklamaya ''neden neden''?? Diye hönküren bir varlığın,kumda oynamam gerektiğini ve atmosferi delip geçen egosuyla ''kaybol'' demesi terbiyesizlik değilde! Olaya mizahi bir girişle açıklama beklediğimi belirtmem terbiyesizlik!!!
Şayet size cevabım her ne kadar göğsünüzü kabartmasada kalkan egonuzu indirir umarım!! :ssz:

Terbiyesizlik ukalalık ve kumda oynamak,kaybolmak!!!
İlginç konuyu açıp açıklamaya ''neden neden''?? Diye hönküren bir varlığın,kumda oynamam gerektiğini ve atmosferi delip geçen egosuyla ''kaybol'' demesi terbiyesizlik değilde! Olaya mizahi bir girişle açıklama beklediğimi belirtmem terbiyesizlik!!!
Şayet size cevabım her ne kadar göğsünüzü kabartmasada kalkan egonuzu indirir umarım!! :KK14:

mizah..hıhı...

Back
X