Evet kan değerlerim düşük.ilaç kullanmaya başladım. Ama kan değerlerim düşükken böyle olmadığım zamanlar da oluyor.bu durum kısır döngü gibi arada bir gelip sonra tekrar gidiyorKan tetkiklerine baktırdınız mı
Ben de böyleyim işten geliyorum.uyuyakaliyorum mental olarak çok yorgunum.Arkadaşlarımi aramıyorum görmek istemiyorum falan.Hoş arasan görüşsen nolcak Nazan öncelin şarkısı varya hep aynı nakarat aynı nakarat resmen öyle.Biraz keyfim yerine gelsin diye şarap içtim.Bu hayat ayık kafa ile çekilmiyor.Bakıyorum insanlara şen şakrak gösteriş ve görkem merakı dönüp kardeş ne kullanıyorsun banada bir parça versen.Seviyorlar bu hayatı helal olsun.Arkadaşlar bu durum bahar yorgunluğuyla mı ilgili acaba? Sürekli uyumak istiyorum ve hiç enerjim yok canım sıkkın gibi bir haftadır. Ama bir sebebi de yok ya da sebebini bulamıyorum.bahar yorgunluğu bu mu acaba
Evet. Sınav dönemimdeyim KPSS çalışıyorum. 4 ay kaldı sınavaYapman gereken ve yapmak istemediğin bir sorumluluğun var mı
Depresif bir durumda olduğum doğru ama geçici bir şey. Evet sorunlarım olduğunda genelde uyumak istiyorum ama bu durumu değistirmistim son zamanlarda birazDepresyonda olabilirmisiniz acaba? Bende yillar önce ayni sikayetlerden doktora gitmistim, beyin sorunlarla basa cikamayinca sizi uykuya yönlendiriyor demisti doktorum.
Ha işte ondandırEvet. Sınav dönemimdeyim KPSS çalışıyorum. 4 ay kaldı sınava
Çalışmaya daha önceden başladım zaten. Ama bu 4 ay çok önemli. Tüm olay bu aşamada motivasyonumun düşmemesi ve tam şekilde devam etmek. Yapabilecegime inanıyorum ama demek ki az da olsa yapamama korkusu da var içimde.cünkü atama puanları yüksek. Ama bu bahanelere sığınmayıp tam modda devam etmem gerekiyor. Devam ederken de bu tarz sıkılmalar yaşıyorum. Ve duygusal boşluğa düşünce son hoşlandığım kişi aklıma geliyor. Bakışmada kaldı tanışamadık bile. Normalde aklımda değil ama duygusal boşluk olunca 1,5 yıl önceki bu anlamı olmayan hoşlantı bile sanki sorunmuş gibi bugünüme geliyor malesefHa işte ondandır
Motive olamıyor kaçıyorsun yampaayacağını düşünüyorsun
Yapman gerekenleri geceden yaz sırayla
Geç değil unutma
Geçici duygu değisiklikleri sadece. Ama bu da sıkıcıBana sanki depresyon gibi geldi ama inşallah değildir
Depresyonu dibine kadar yaşadığım için herkes bana depresyonda gibi geliyorGeçici duygu değisiklikleri sadece. Ama bu da sıkıcı
Siz de çıkabilirsiniz depresyondan. Önemli olan depresyondayım diye düsünüp içine daha batmamak. Bu geçici duygu degisiklikleri de sıkıcı gerçiDepresyonu dibine kadar yaşadığım için herkes bana depresyonda gibi geliyor
Evet B12 iğnesi alıyorumTSH ve B12 bakildimi onlarda uyku ve yorgunluk yapar
Batağın batağı benimki inanın çıkılmqyınca çıkılmıyorSiz de çıkabilirsiniz depresyondan. Önemli olan depresyondayım diye düsünüp içine daha batmamak. Bu geçici duygu degisiklikleri de sıkıcı gerçi
Valla aynı sorunu bende yaşıyorum 2 3 aydır baharda yoktu benimkindeArkadaşlar bu durum bahar yorgunluğuyla mı ilgili acaba? Sürekli uyumak istiyorum ve hiç enerjim yok canım sıkkın gibi bir haftadır. Ama bir sebebi de yok ya da sebebini bulamıyorum.bahar yorgunluğu bu mu acaba
Bu ben değil mi ya... Google de tek arattigim konu, bıraksalar sadece uyurum hiç kalkmamArkadaşlar bu durum bahar yorgunluğuyla mı ilgili acaba? Sürekli uyumak istiyorum ve hiç enerjim yok canım sıkkın gibi bir haftadır. Ama bir sebebi de yok ya da sebebini bulamıyorum.bahar yorgunluğu bu mu acaba
Yine de çıkabileceginize inanınBatağın batağı benimki inanın çıkılmqyınca çıkılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?