- Konu Sahibi poyraz4747
bn eşimi 1 aylık tanırken evlenmeye karar vermek .(atanma mevzularından ) o bir ay çok güzeldi güzece konuşuyor eğleniyorduk ama ne zaman nikah oldu aynı eve geldik her şey o kadar sıkmaya başladı ki.... evliliğimizin ilk ayında evde bireysel takılmaya başladık çünkü eşim sürekli internetten dizi izliyor adeta ben yokmuşum gibi davranıyordu. dedim ki evliliğe adaptasyon süreci ondan . 2. ay oldu durum biraz düzeldi ama gene de sıkıcı gidiyordu her şey... 3 4 5 6 7 derken şuan 8 aylık evliyiz ve ben artık çok sıkılıyorum . çünkü eşim polis eşi polis olanlar varsa bilir 12 /24 çalışıyor yani 12 saat çalışıyor 24 saat istirahatta.... ama sağolsun benim sevgili kocam o 24 saatlik istirahatın rahat 12 saatini uyuyarak geçiriyor.. ben çevresi tarafından eğlenceli görülen hareketli biriyim ....o uyanıkken de yaptığımız tek şey o pc de oyun oynar ben yanına oturup tv izlerim ve ben anlatırsam dinler sağolsun... son bir aydır kafasını yastıktan kaldırmıyor ve uyuma saatlerini öle bir hale getirdi ki mesela akşam 9 da yatıyo ben gece 11 12 gibi yanına gidiyorum sabah gözümü açıyorum ki adam yok soruyorum sabaha karşı uyandım dio yani o yatak hiç soğumuyo o kalkıyo ben yatıyorum ben kalkıyorum o yatıyor... ben de öğretmenim düzenim belli gece 12 sabah 7 ama eşim şekerlemelerini bile 4 5 saat kadar yapıyo .... artık her şeyi bireysel yapmaya başladım ...tek başıma yemek yiyorum dışarı çıkmama da çok izin vermediği için evde şuursuzca dolaşıyorum... ilk başta olabiir gözüyle bakıyor insan da kocamla konuşamıyor olmaktan daha doğrusu kocamın sıkıcı bir adam oluşu kendini bazen salonda bir mobilya olarak görmekten çok sıkıldım -bunaldım bazen hırsımdan kendimi duvarlara çarpasım geliyorrr ....ki kışın salonda yatıyoduk soba var die ne lamba açtırıyodu ne tv'nin sesini .... öyle mal mal duvarlara vs bakıyodum saatlerce... biri bi akıl versin ne edeyim ben çıldırmak üzereyim .....